458

R3v0lv3r

преди 4 години

Безсмислена статия, армията на Садам на хартия беше много силна и щеше да направи черен живота на американците, а реално беше сгазена за седмица. Американците може и друго да не могат, но определено армията им е много добра.

457

Анонимен

преди 4 години

Солеймани беше там на официално посещение по покана на Иракското превителство. След терористичният акт на Тръмп иракчаните гласуваха да изритат американите.

456

Анонимен

преди 4 години

До 500Православните църкви са независими и не само че руснак не е на ,,върха"на Православната Църква,но това дори не е и Вселенският Патриарх.Той е пръв сред равни.Православните са разпределени на метрополии ,където власт има поместният Митрополит и без негово разрешение никой друг Митрополит или Патриарх,бил той и Вселенският нямат право да пребиват!Такива са каноните!

455

Олд

преди 4 години

Персите са били велики преди поне 2000 години.Сега при една атака войската им ще се скатае като тази на Садам.

454

Анонимен

преди 4 години

До РАЗКРИТИЕА ан уж либерасткия Тръмп най-големите му съюзници са варварската ислямистка терористоична Саудитска Арабия.

453

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Прословутите ирански ракети които летели до 1000км. са безполезни,защото САЩ са на 10хил.км.!"То по твойта логика САЩ не могат и една бомба да пуснат щото са на 10хил.км.Пропускаш факта че САЩ имат десетки бази около границите на Иран и в съседните държави и за да започнат бомбандировки ще трябва да докарт и самолетоносачи.Освен това с съюзнците на сащ: Саудитска Арабия, както и господарите на сащ : израел са в обсег на ракетите.

452

Анонимен

преди 4 години

До с иранските дронове"Като чета, и разбирам, че е време да се разработи технология, която прихваща и неутрализира дронове."Ти сега ли откри топлата вода? Руснаците вече прихванаха и плениха десетки американски и израелски дрона в Сирия.

451

7 януари 2020

преди 4 години

От репортажи на масови манипулации в Иран се вижда ясно че с е ползва нова мощна анти човешка техника за масово обсебване на милиони.Техниката се ползва от петролната мафия с цел рязко вдигане цените на петрола..

450

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"В Пентагона са наясно, че в ускорени темпове в рамките на 5 години Иран ще разполага с ядрена бойна глава"Те това го разправят от 20 години. Това им е просто предтекст за започване на война

449

Пян_Гъ

преди 4 години

При директно сравнение на брой самолети, танкове, кораби и т.н. САЩ са по-силни, обаче има други фактори: 1) Не Иран са отишли в САЩ, а обратно, а в чуждо село... 2) Прагът на търпимост на САЩ (жертви) е много по-малък, което е тежък минус - самата Америка ще се обърне с/у Тръмп; 3) Затова и САЩ много по-лесно ще инкасират загуба, а тя ще е пагубна за имиджа им на световен хулиган (ще започнат да не го е*ават); 4) Веднъж да видят, че Иванчо не е най-силния в класа, и други ще се пробват.

448

Ken

преди 4 години

До Питагор"богадства" - може ли човек да е толкова неграмотен !

447

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Само дано не се оставят на латиносите дръпнатите и афроата щото ще го закъсат"Това вече е факт. Белите американце вече са малцинство сред подрастващите. До едно две поколения Съединените Мексикански Щати ще се превърнат в ко-чи-на като Мексико.

446

42

преди 4 години

До МакетоА аз се чудя колко страни останаха християнски по дух, едва ли и България е в това число...

445

Али Риза

преди 4 години

Вие се молете да не почва война, че майка ни жална на всички!

444

Макето

преди 4 години

Гледайки броя на защитниците на Иран и Китай се чудя дали сме мюсюлмани или будисти???

443

Анонимен

преди 4 години

Си Дзинпин, Макрон и Меркел и те ли са ислямисти по твоята сметанка? Меркел и Путин се договориха вчера по телефона да налеят малко акъл на американците и да им охладят мераците

442

ШАЛВАР ЕФЕНДИ

преди 4 години

Иран са непобедими! Те имат най-добрите лъкове и копия, както и най-бързите коне! Могат да превземат дивия запад за часове......................НО АКО ЖИВЕЕХМЕ В 18-ТИ ВЕК

441

РАЗКРИТИЕ

преди 4 години

ОКАЗА СЕ, ЧЕ НА УЖ ПРАВОСЛАВНИЯ ПУТИН НАЙ-ГОЛЕИТЕ МУ ПРИЯТЕЛИ СА ИСЛЯМИСТИТЕ ХОМЕЙНИ И ЕРДОГАН! ФАКТ! И СЕГА НЕЩАСТНИТЕ *** СЕ ПЪНАТ ГОРКИТЕ НА ХОРА, КОИТО СА КЛАНИ 500 Г. ОТ СЪЩИТЕ ТИЯ ИСЛЯМИСТИ ДА ОБЯСНЯВАТ КОЛКО СА ДОБРИЧКИ ТЕ!!!Е НЕМА ТАКИВА ***!

440

Анонимен

преди 4 години

До военен"Предстои трета световна война. Ясно е кои са лагерите - от една страна Русия, Китай, Иран, Катар и други ***. От другата страна - САЩ, ЕС - т.е. НАТО в Европа, Индия, Великобритания, Австралия и Океания."Катар, Саудитска Арабия, ИДИЛ и всички друг терористични сунитски държави(като англия) са на стрната на САЩ.

439

Анонимен

преди 4 години

Булгаргаз е руска фирма, ха ха ха, руснаците си дадоха най-големите златни находища на китайците, ха ха ха, концесиите за сеч в Сибир са половин долар на декар ха ха ха . Акъл море