306

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Сега сме с цивилизования запад и братята американци ни пазят от пияните бл я дове и опасните брадати ирански терористи. Епохата на мизерията в просавецкия лагер свърши завинаги!

305

айде чао

преди 4 години

Предателите русофили да ги посети ДАНС и да им спрат интернета

304

Обаче

преди 4 години

Пропуснали сте в заглавието Куба, Венецуела и Северна Корея.

303

да изловим русофилит

преди 4 години

Всички комунисти трябва да бъдат интернирани в трудови лагери за превъзпитаване

302

другари и другарки

преди 4 години

Русофилството е психично заболяване

301

Нищо ново

преди 4 години

До Зозо: Е, като се включиш и ти с п'ростотиите си нещата се избистрят съвсем.Сега да чакаме Тонката и Чебурашка (може още да не са се събудили).

300

немо

преди 4 години

Я помислете малко, при целия ресурс на цру как е възможна такава глупост. Малко логика трябва за да се сети човек, че има нещо гнило, а двете страни се държат така сякаш имат подозрения, но не и доказателства. На някого му се ще трета световна и това не е нито сащ нито иран, нито русия нито ес, нито китай нито никой нормален, ако има такива все още.

299

Зозо

преди 4 години

До Кой прав кой кривХахахахаа, кога бре, дрогарю, кога??? То и прогнилия запад щеше да закъса път то великия СССР му се такова мамата:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

298

gosho

преди 4 години

abe rusofilite vie may naistina ne razbirate kakvo se sluchva kakva rusia kakv kitay deto skachali ami te mogat samo da skachat vie ne razbrahte li che america i israel sa veliki sili i nikoy ne moge da im se opalchi kolkoto i da izka za tova russia i kitay mogat samo da skachat i do tuk za tova are sprete da revete

297

Зозо

преди 4 години

Комунягииии, оплаквате ли още иранския терорист, организирал бомбата в Бургас?Е за това няма пенсии за вас. Само глад и лабут до край!!!Най - простите хора са почитателите на сатрапа Путин:)))))))))))))))))))))))))))Ай гледайте си анимационните ракети по ТВ атака-comedy :)))))))))))))))))

296

Анонимен

преди 4 години

Tия краварите пак се помислиха за великани. С колегите от Техеран подгтвяме няколко антентата в различни точки на Щатите. Очаквайте новини.Роман Янушковский -МВД-

295

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 346: Русофобията водо до прогресивно ог'лупяване.Не че има връзка с темата.А по темата: САЩ ще изстрелят 52 ракети по цели в Иран. Това го могат, и е почти сигурно. Но ако се решат да воюват на иранска територия ще си имат втори Афганистан. А там вече десет години с едни талибани не могат да се справят.

294

Анонимен

преди 4 години

Вече втори ден скачат, изразяеат несъгласие и протест, но вече не забелязвам да къртят камери и въобще нещо не се доближават до посолството. А не трябваше ли вече тълпата верни шиити да е изгризала със зъби тухлите на стените и железните врати?

293

Анонимен

преди 4 години

Русофилията е нелечим идио тизъм. САЩ победиха ИДИЛ в най-силните им крепости и в столицата Ракка, но русофилът си мели едни и същи опорки и нище не може да го убеди.

292

:)

преди 4 години

Русофилството е

291

профайлър

преди 4 години

Мога да допусна, че Тръмп е бил поставен в ситуацията или да признае, че няма контрол в САЩ или да поеме отговорността за удара.

290

Кой прав кой крив

преди 4 години

Настъпиха времената на разплата с еврейските американчета,да точно тези които стоят и зад причината за втората световна война.Света трябва да се отърси от този задокеански ***

289

К. К.

преди 4 години

Най-сетне Америка такава, каквато я обичам и харесвам! Тръмп с втори мандат!!!

288

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"поред теб клко време ще мине преди да се надигне религиозния ислямски фундаментализъм ако "Америка" я няма?"Америка ПОДКРЕПЯ ислямския фундаментализъм, когато й изнася. ИДИЛ, с когото се бореше убитият генерал, е ясен пример за това.С ислямския фундаментализъм се борят Сирия, Иран, Русия, други страни, но НЕ и Америка! Те само приказват така. Колкото и ББ се бори с мафията, толкова и САЩ с фундаменталистите

287

ogin

преди 4 години

Краваря е чао