85

Не извратен тип

преди 4 години

От ДС обявиха генерала за Ястребинче,за упокой утре в джамията на Москва и на язовир Копринка

84

Анонимен

преди 4 години

Историята с моллите в Ирак и Иран е интересна. Шиитите следват духовните си лидери-молли, а сунитите-племенните вождове т.е. богаташите- монархисти.Монархизмът е ретрограден за 21 век.

83

Не извратен тип

преди 4 години

Този приятел на Пътин акто малкия го нарече ,преди два дни беще оргаизирал атентат във Русия,този дивак бе ликвидиран със знанието на ПРИЯТЕЛЯ му Путин под контрола на Тръмп и със знанието на Израел,най доволен е Хасан Рухани

82

Добра новина

преди 4 години

Щом е черен е виновен.

81

$$$$$$

преди 4 години

$$$$$ ПАК ПЕТРОЛ.... ;) $$$$$$

80

Анонимен

преди 4 години

Два реактивни снаряда са паднали в хамериканска в Багдат. Поне така съобщават джурналята ***. Айде, хаирлия да е! Дано има утрепани гринговци!

79

Анонимен

преди 4 години

Иранците са обсебени от това да унищожат Израел. Това е официалната им държавна политика. А те дори нямат обща граница и са на голямо разстояние една от друга. Смятате ли това за нормално. Нещо не е наред в главите на тези иранци.

78

Анонимен

преди 4 години

Ирак е равнинна държава удобна за танкова атака. За рова лесно я окупираха. Иран е планинска държава трудна за завладяване със сухопътни сили. А и имат доста балистични ракети. Американците ще трябва да се ограничат с въздушни атаки а иранците ще пуцат с ракети по базите в близкия изток. Ще бъде мътна и кървава. На Тръмп не му трябват ковчези преди изборите. Така че пълноразмерни война не се предвижда.

77

Анонимен

преди 4 години

Сионските старци какво очакват?-смесените раси да защитават парите им?-Ха!-Ха!-Ха!21 век наистина ще е белязан от САЩ-крахът на една империя.Единственото важно е ние да не сме сред косвените жертви.Свят управляван от 100-годишни старци няма бъдеще.

76

Анонимен

преди 4 години

Такива действия на САЩ ще карат все повече и повече хора при равни условия да избират неамериканското. Не може всички те да бъдат принудени да правят обратното против волята им. Действието на такива икономически процеси като правило е дългосрочно. То може да бъде забавено, но не може да бъде спряно и неизбежно ще доведе до възстановяване на баланса между това, което САЩ произвеждат и онова, което потребяват.

75

Анонимен

преди 4 години

Отдавна трябваше да унищожат айтолясите и държавния тероризъм на Иран !.Добре е за персите и техните съседи. Добре е за целия свят. По добре късно отколкото никога.

74

Анонимен

преди 4 години

Ще се наблюдава шоу "светлина и музика" високо над хоризонта директно от МКС.Очакват се превалявания и от дрон-отломки.

73

Буммм

преди 4 години

Русия е заявила че има военен договор с Иран и при нужда ще изпълни свойте ангажименти по договора.

72

Анонимен

преди 4 години

Тази война определено ще се води в Космоса. Времето ще е с превалявания от сателитни отломки.

71

юбералес

преди 4 години

Новогодишен подарък за Путин от Трамп.

70

Анонимен

преди 4 години

Нашия военен министър още ли не е обявил, че България ще се включи във войната срещу Иран. Прекалено закъснява - вече трябваше да тича към американското посолство с изплезен език от бързане, за да им засвидетелства кучешка преданост.

69

Лошо

преди 4 години

Смятано от 05.01.20.Иран обявява мобилизация и военно положение в някой провинции,съобщи ИТАР ТААС.

68

Анонимен

преди 4 години

Не съм сигурен, че американците са си направили добре сметката. Войната с Ирак беше платена с продажбата на иракски петрол. Когато парите не стигаха, принуждаваха васалите си като България да опрощават иракските дългове, което означаваше да прехвърлят сметката на тях. С Иран се съмнявам, че ще се случи същото - там войната може доста да се затегне, окупацията на Иран няма да може така лесно да се оправдае, както при Ирак, а и иранците няма така бързо да клекнат, дори и окупирани.

67

Берик Дъндарион

преди 4 години

"Сащ, Германия, Англия, Франция, Южна Корея, Израел и Япония са най-развитите технологично държави в света!"Япония и ЮК нямат никакво присътвие в Космоса. Останалите нямат хипер звукова ракета за разлика от Русия. Това, че произвеждаш качествени смартфони, телевизори и коли не те прави технологично най развития. Америка има военен бюджет от 800 млрд $, Русия 40млрд $ и въпреки това изостават във военно отношение. Резил резил

66

Няма майтап

преди 4 години

Иранската телевизия предаде директно издигането на Кървавото знаме на Отмъщението,над джамията в светия град Кум!