41

Анонимен

преди 4 години

Тонката :) :) :) :) :)

40

Анонимен

преди 4 години

Ще започне ли война Тръмп в Близкия Изток?---много ясно, те ония там от друго не разбират. само бой докато им се завъртят 4алмите

39

ХХХ

преди 4 години

Че кога са спирали ?

38

Анонимен

преди 4 години

до 42 бабо тонке, българите искаха в началото на прехода да си пращат децата в САЩ. ако в днешни времена на година има 12 българи емигрирали в САЩ си режа главата, честно.

37

1

преди 4 години

удряй и ако може по на север

36

1

преди 4 години

До Анонименмечти

35

Питай който искаш ..

преди 4 години

Аз *** по интуиция не си правя, а напоследък и от майтап не разбирам!!! Малкото детенце Симеончо забърка цялата каша. Клин, клин избива ...

34

Анонимен

преди 4 години

Тонката :):):):)

33

Анонимен

преди 4 години

До СандоСандо, спирай ракията.

32

Анонимен

преди 4 години

Бай *** Американеца удари!

31

Анонимен

преди 4 години

Възможно е Тръмп да не е наредил атаката, а тя да е извършена ОТ"ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА", и Тръмп просто да няма друг изход освен да каже, че той е заповядал, който знае какво е "дълбока държава", ще разбере за какво говоря.

30

Истината 2

преди 4 години

Времето на либералите отмина и сега пищят на умряло. Още в "Ционистките протоколи" е записано, че либерализма ще бъде използвана за унищожението на всички морални устои в държавата и обществото, а след това самият либерализъм ще бъде унищожен. Ами либералите изпълниха своята роля и лека-полека си заминават. Трудно им е да го приемат.

29

Анонимен

преди 4 години

Никой няма да почне война защото всички от които зависи това имат имане за губене

28

Анонимен

преди 4 години

До компотИран никога няма да нападнат Израел, за какво им е да го нападат, за какво им е тази неплодородна пустиня. Иран отдавна са обявили публично, и са го повторили 1000 пъти, че ако САЩ нападне Иран, Иран ще унищожи Израел за часове с ракети без изобщо да го напада, имат конвенциални балистични ракети с които за часове могат да приключат с Израел.

27

Глей сега ...

преди 4 години

Аз ще си купя нова, обаче вие сте много преебани, да не кажа одрани ...

26

компот

преди 4 години

Очаквам Иран да нападнат Израел. Защото САЩ са бая далеч. А именно САЩ финансират Израел а Израел иска да е империя в близкия изток. За това разрушиха всички арабски държави там. Евреина е страхливец и през всички хиляди години е бил принуждаван да бяга защото там където има евреин има хаос. Даже и римляните са ги мразели

25

Анонимен

преди 4 години

До СандоСамо Русия има системи за окончателен ответен удар. Русия е огромна и САЩ не могат да я унищожат с ядрени удари, но дори и по някакъв начин чисто хипотетично Русия да е унищожена, системите ще се задействат и ракетите ще бъдат изстреляни и ще засипят северна Америка с ядрени удари.

24

Мунчо

преди 4 години

До Анонимен13Хуситите са били в Чехия преди няколко века, в Йемен са Хути, на името на основателя и Ал Хути, а официално се наричат Аллах Ансар!

23

Анонимен

преди 4 години

САЩ ще започнат война навсякъде където могат стига да е далече от САЩ и да не е ядрена. САЩ е деиндустриализирана страна без икономика и с много дългове, и само една война може да закрепи долара! За война ще трябва много петрол, американците ще пълнят джобовете както през ВСВ и ще наблюдават от далече.

22

Сандо

преди 4 години

Предполагам, че Русия, Китай и Индия имат план за внезапно унищожение на САЩ. Не е нужно да бъдат избити американците, нито пък да бъде изравнена със земята територията им, а е достатъчно да им бъдат изкарани от строя всички логистични центрове, да оставят Пентагона глух и сляп, като така всичката им военна техника ще остане безполезна, купчина желязо само. Това време ве иде и скоро ще станем свидетели на това, как САЩ ще бъдат изпарени като държава и сила.