54

ЦРУ

преди 4 години

До Анонимен 21.......Всички от "белият свят " се натискат да приютат ЩЕРКИТЕ на някой важен - гаранция .че няма да ги изпепелят .....и на Лавров....и на Песков....Холандия приюти Щерката на жужи ..да ги пази от " изпепеляване " ....а Ю.Корея другата щерка .

53

Анонимен

преди 4 години

Защо в Ирак има американска зона?Каква работа имат там американци?Просто искат да грабят Ирак и даживеят на гърба на целия свят катокръвопийци.

52

Анонимен

преди 4 години

За герберските бацили"Русофилството е тежко психическо заболяване."е истина от първа инстанция.

51

Анонимен

преди 4 години

Седмици наред американците и съюзниците им бяха обстрелвани, даже имаше и жертви. Преди това дронове стреляха по кораби и рафинерии. Дойде момента, в който на САЩ им писна да ги стрелят разни избушляци. Убийството на контрактора и нападението над посолството преля чашата. САЩ виждат всички от сателитите си и също както Иран имат дронове. Сигурно могат да отцелят и самия аятолах ако искат. Това е и посланието им - те виждат всеки и никой не е в безопастност.

50

Анонимен

преди 4 години

Лавров, заплаши САЩ с ядрено изпепеляване, белким се уплашат и престанат да ви избиват приятелите, пък може да ви разрешат и да си достроите СП2. Дано трика хване дикиш, стискам ви палци.

49

Анонимен

преди 4 години

При толкова слаб световен политически елит бъдещето на арабските дърбави ще е военна диктатира и това е по-добрият вариант от лидери. меки китки и микроцефали.

48

Анонимен

преди 4 години

Лавров, Лавров, много сте безпомощни бе брат. По добре е да си мълчиш.

47

Анонимен

преди 4 години

До пияница мистикРуснаците дронове имат, ама ако предприемат подобна операция щяха да изтрепят едно летище хора пък преследвания обект щеше да се изниже жив и здрав от там. Затова залагат на Новичока, въпреки че и при него има съпътстващи жертви, като случайни минувачи и клошари.

46

Анонимен

преди 4 години

Русия изпадна в смешното положение на "никой не ще да ни бръсне сливите"

45

пияница мистик

преди 4 години

Брей, само koлхозниците могат да трепят в чужди държави с полониев чай и с Новичок...Аре у лево бе, ***. Като нямате дронове, трепете подло като Борджиите

44

Анонимен

преди 4 години

До Гост+Кои са тези патриотични правителства бре? Това на аятоласите ли или това на Кем Чен Ун, или може би патриотичното правителство на Башар Асад? Изобщо има ли връзка изказването с "патриотичния" ви мозък?

43

Анонимен

преди 4 години

Какво очаквате, че светът ви принадлежи, защото си мислите, че зад-ни-ците ви са бели?Ми не са бели, а белите са на изчерпване.

42

пияница мистик

преди 4 години

Ларваров също може и да си размаха кожената шпага....хахаха. Това нищо не променя за САЩ и Тръмп

41

Гост+

преди 4 години

Ирак е марионетна държава, каквато всъщност днес става и България. Хегемоните не позволяват на марионетните държави да се развиват, защото ще престанат да бъдат марионетки. В тях трябва винаги да има значителен процент от недоволни хора, които при нужда могат да бъдат организирани в улични протести. Така става лесна подмяна на непослушни или патриотично-настроени правителства. По този начин марионетките могат лесно да бъдат тласкани в желаната от Хегемона посока. Така ще бъде с Ирак....

40

Анонимен

преди 4 години

Лавров, какво става със СП2? Копате ли, копате ли с кирки и лопати?

39

Анонимен

преди 4 години

Драги 42, срамувайте се от себе си. От слуга друго не се очаква освен да е сервилен към онези, които му плащат.Имаче сайтът е чудесен, защото дава думата на всеки. Дори вулгарността на някои коментари е основателна предвид случващото се, а то се случва сред море от кръв и купа мръсни пари.

38

Анонимен

преди 4 години

Лавров защитава терористи. Това ли е руската "борба" с тероризма?

37

Анонимен

преди 4 години

Убийство с дрон на лидер от подобен ранг е мафиотски номер да се сещат другите лидери.

36

Анонимен

преди 4 години

Четете коментарите, за да знаете, защо българите са най-злобните, най-бедните, най-неграмотните и защо това ще бъде дълги години така. Аз нямам какво да добавя освен, че продължавам да се срамувам от мойте сънародниците. Поздрави на всички несънародници и друго възприемащи от Brig/Visp.

35

Анонимен

преди 4 години

Русофилството е тежко психическо заболяване.