150

ГЕРБ forever

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАКоремите са пълни,но само на тези,които повярваха на Прермиера и на партия ГЕРБ.Останалата бесепарска клика може само да ни завижда.Никога повече няма да вкусят власт и да мъчат народа.Гарантирано от ГЕРБ!

149

Анонимен

преди 4 години

Няма такъв термин БАЛКАНСКИ ПОТОК. Това е някаква измислица на празноглавата Тиква.В цял свят трасето се нарича ТУРСКИ ПОТОК или в оригинал TURKISH STREAM.Ама тъ пчото откъде да ги знае тия неща ?

148

Анонимен

преди 4 години

Целият свят му вика Турски, нашиьо му вика Балкански, чунким санкциите няма да го стигнат щото е с различно име.

147

морски

преди 4 години

Да прати, но Путин да прати повече туристи, рускоговорящи !

146

Анонимен

преди 4 години

Е чакайте ся. Вчера пишеше, че вече тръгнала газта от Турски поток, а тоя снима още строежа, който не е готов. Кво става ве?

145

Анонимен

преди 4 години

Руснаците нямат сателити за да знаят какво се строи, та ще чакат фотото на Боко.Бибитко с всеки изминал ден или оглупява или полудява.

144

Анонимен

преди 4 години

Сърбите го направиха още миналата година !А търчи-лъжи самохвалкото си мисли пак, че няко ще му се хвана на банкянските лъжи !

143

ГЕН. ФОНКЛИНКЕРХОФЕН

преди 4 години

Глупости, колегата БорисОФФ снима продължение на АЛО, АЛО

142

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Какво унижение, какво падение... - да се заровиш в пясъците по дъното на Черно море и трескаво да бързаш да доставиш газ на чичковците от Запада, които се г***врят с теб и ти налагат санкции...

141

Анонимен

преди 4 години

Що ми се струва, че между РАЗКАРАНИ и ЗАВАРЕНИ тръби има разлика!!!Пък и нъл заради разкарването на тръбите ОТЛОЖИХМЕ И ВЪВЕЖДАНЕТО НА ТОЛ СИСТЕМАТА!!Щото правилно избраната транспортна фирма, на правилнио наш бизнесмен, при толкоз много тръби за прекарване що такси требеше да плаща.. Келепир никакъв нямаше да му остане..Та до март обеща човека да ги разкара..

140

Росен вс Бойко

преди 4 години

връх на подлизурството ще бъде ако направи снимките със СМЕНА 8, промие филма и експонира кадрите.Бойко требва да е бил пиян когато е произнесъл думите "... ще пратя снимки..."Няма ли кой да го спаси от пиярниците или поне пиярниците от негоПлевлналиев беше на порядъци по мъжествен (4 жени), по умен (4 езика) и по еротичен (4 чифта рогетки)

139

Финансист

преди 4 години

В статията е пропуснато да се отбележи, че Борисов вече дава пари за потоците и за ВиК-тата от тези на партиятаси Герб. Просто защото министърътна финансите в третото му правителство му е обяснил, че парите от облигационния заем са свършили.

138

Данков

преди 4 години

Работил съм работи, подчертавам работи.....В който трябва да охранявам богати хора...искам да кажа хората които са измъкнали парите от обикновените хора.Богатите искрено се забавляват на простото ви чувство че ще има справедливост....

137

Анонимен

преди 4 години

До ББДа, малко е като улав покрай статиите за Иран, налага му се да работи в няколко сайта едновремено и да сменя между няколко ника + изпозлване на VP; не е лесна неговата.

136

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА3 дни ядене и пиене? Браво... Тази година си случил на аванта...

135

АЛО, АЛО

преди 4 години

божии, странжата е тук..... каква голяма грешка

134

-

преди 4 години

Путине, анексирай ни бе! Молим ти се! И тикни тоя в зандана!

133

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Тук съм, тук съм дрОгарЕ... - но да ви се оплача - тежки празници с голямо ядене и пиене... - чак сега на третия ден започнах да отрезнявам... - а вие постите ли дрОгарЕ, постите ли - как я карате на целогодишни Велики пости...

132

Анонимен

преди 4 години

Абе кой не толкова отдавна се хвалеше наляво и надясно, че бил спрял ТРИ руски проекта.Не беше ли тоя същия - тлъстия самовлюбен глу пак от Банкя ?

131

Waffen SS

преди 4 години

"Борисов: Строят мощно "Балкански поток", ще пратя снимки на Путин"Та руснаците знаят,кой багерист какво закусва,кой багер кога е спрял и оператора е отскочил до храстите по интимни нужди,кой какъв вестник е чел,кога е звънял на жена си,кой кога си е тръгнал,а нашичкият снимки ще им праща.Смях.Та американци преди 20 години искаха снимки от руските сателити,за да видят дали О-Джей Симпсън е бил при онази актриса/май му беше съпруга/,за да я убие..