115

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"И често е марионетка на руснаците"Глупости. Тръм е 100% прости-тутка за израел.

114

Анонимен

преди 4 години

А какво е търсил брадат джохадист на територията на Ирак? Загубил ли е нещо там? А когато преди Коледа руснаците заловиха двама терористи по сигнал от ЦРУ, това брои ли се?

113

Juls

преди 4 години

*** начело с перуката!!Създадоха мъченик, а като такъв генерала ще бъде в пъти по - опасен за тях.

112

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е убиец!

111

Анонимен

преди 4 години

Ванга е казала, че последният президент на САЩ, ще е чеpен. И май се оказа права, защото този в момента не е никакъв президент. Той е един клоун, който си мисли, че знае какво прави, а всъщност прави само глупости. И често е марионетка на руснаците (тогава когато го оставят да диша започва да прави такива неща като това убийство)...

110

Анонимен

преди 4 години

Не е далече времето когато ще има коалиция срещу САЩ------ Верно ли?Ти би ли се записал в тая коалиция?

109

Сата НАТО

преди 4 години

И на мене не ми е жал за брадат джихадист.

108

Анонимен

преди 4 години

изобщо не ми е жал за тоя брадат джихадист.--еми и на нас не ни пука за миризлиливия ти животец и цялото ти семейство...но не ти го нятякваме като пишем в нета нали ?!

107

Анонимен

преди 4 години

Някои си мислят,че могат да въртят света на малкия си пръст,но има възмездие.Рано или късно.Не можеш да живееш вечно за сметка на другите

106

Я па ти..

преди 4 години

До ПроСоТо 113 А ако напишем в търсачката : Списък на воинити и интервенциите осъществени от Русия и СССР, какво ще излезе ?Малиийй !

105

Анонимен

преди 4 години

Русофилите надават див рев за поредния убит чалмар! *** безродни са както винаги готови да се кланят на всеки ***, бил той ислямски фундаменталист, африкански племенен вожд или севернокорейски диктатор само и само да са в линия с Масква.

104

258

преди 4 години

До АнонименДо Анонимен 110Отн.:За ГалфончетатаБрато, разбирам днес.бг имат нужда от трафиk и като така, допускат хора без минимум обща култура да пишат или да цъкат минуси тука. Да, информацията ти е важна и интересна. Има дни, когато се заричам да не чета неща написани тука от "еднокнижници". Но пък сайтът има интер3есни новини и някои от журналистите тука са добри.

103

ПроСоТо

преди 4 години

До алисъвършено точно!!!!..А ако некои заслепени се опитат да изкажат противно мнение,нека просто напишат в търсачката:-"Списък на войните и интервенциите,осъществени от САЩ"....приятно четене...,макар че ще ви заболи яко главата..

102

Massive Attack

преди 4 години

САЩ търсят конфликт с Иран. Вижте всички държави в близкия изток вече са на парчета. Останаха само Иран и Турция. Сега искат да запалят фитила с Иран за да имат с какво да се оправдават пред световната политика иначе ще са агресори пред очите на света.

101

Анонимен

преди 4 години

За гал-фончетата питащи какво прави ирански генерал в ирак:"В Иран Солеймани има почти митичен статут. Уважаван е в целия Близък изток заради ролята си във войната с джихадистите от Ислямска държава.Като командващ бригадите Ал Кудс той е отговарял за координирането на различните шиитски бойци, решени да защитят Багдад, след като Ислямска държава превзе ключовия град Рамади, намиращ се на около 100 км от иракската столица"

100

Ивайла

преди 4 години

Историята само да не се повтори, эащото някак си така эапочна и първата световна война!!! А причините всички ги энаем, убийството на австро унгарския престолонаследник от сръбски националисти!!! Дано пак ни се раэмине эащото светът е на крачка от апокалипсис!!!

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Този с за какво се е борил а? за заличаването на християнството"Хриситяните имат повече права в Иран отколкото в Израел.

98

Аз

преди 4 години

"Али Хаменей обеща "тежко отмъщение". И колко да е тежко - все едно мишка да отмъсти на слон ! Аман от патетични простотии от тия мюсюлмани !

97

Анонимен

преди 4 години

По заповед на трЪмП трябва да се избият и всички генерали борещи се със ислямска държава и ЦРУ .Русия може да се намеси и да свали главата на статуята на свободата и да метнемалко ракети по пентагона ей така да утрепе малко генерали .

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101И как ще стане?