10

материалист

преди 4 години

Мизерници !

9

Анонимен

преди 4 години

Еми аз похарчих към стотина лева за празниците и ми бяха напълно достатъчни (не съм се ocвинил, държа да отбележа), пък за вас, другите българи, не знам.

8

Горд Софиянец

преди 4 години

До 4Ми няма да караш кола, бе селянин пр ост, баща ти от Курило кола ли е карал, друсал се е в каручката, качвай се при воловете и си глей кефа, нема масло, нема гарнитура, нема кола, къф ти е проблема?

7

ha

преди 4 години

Щот е ***, затова ги е похарчил неразумно и после реве за кредит.И аз похарчих, признавам си, 700 лв. похарчих. Но за вкъщи и без да купувам излишни неща. Колата ми е необходима и похарчих за Данък, Преглед и ГО, нови гуми.Похарчих за дърва и ще се отоплявам цяла зима, където ми е камината. В спалните съм с климатици и съм отделил още 200 лв. за да добавям към сметката за ток, заради климатиците. Оигурих си отоплението за цяла зима по този начин. А проЗтака ги дал за пиратки и сега-кредит.

6

Анонимен

преди 4 години

Тази новина е абсолютен срам и трагедия за всички нас! Много жалко!!

5

Анонимен

преди 4 години

Следователно, хората са много зле финансово, щом разчитат на кредити. Инфлацията е галопираща вече и истинските специалисти отчитат, че бедните и мизерстващи българи нахвърлят 2 000 000.

4

Анонимен

преди 4 години

като си на 6-700 лева защо ти е да правиш бюджети, банички, кисело мляко, хляб, ориз и картофи и си дотам. Добре че в службата има безплатна кафе машина!!!------Кой ти е виновен, че седиш на 6-700 лв само заради безплатното кафе в "службата"... Макар че аз дълбоко се съмнявам, че и тия 600 лв ги изработваш, ако изобщо не си някой лъжлив ***.

3

ФАКТ

преди 4 години

смяна на масло 4л.х 8 лв.филтър10лв. гарнитура на капака на главата 20лв. и маркуч 20см,-5лв. всичкото това 220лв.

2

Анонимен

преди 4 години

Това показва единствено, че ставаме все по-бедни. Инфлацията надхвърля многократно ръста на доходите, който е повече от смешен. Колкото сме по-бедни, толкова повече ще вървят бързите кредити, не защото не си правим сметка, а защото е въпрос на безизходица.

1

Анонимен

преди 4 години

Финансистът Стойне да не ми дава акъли с бюджети. Бюджет се прави като имаш пари, като си на 6-700 лева защо ти е да правиш бюджети, банички, кисело мляко, хляб, ориз и картофи и си дотам. Добре че в службата има безплатна кафе машина!!!