41

Беларус в НАТО

преди 4 години

Тоест, Китай ще зароби Русия. Това вече е факт.

40

Анонимен

преди 4 години

Де го Кузя бе?

39

Анонимен

преди 4 години

Капитализмът е в нокдаун. Американците днес четат Карл Маркс както едно време майка ми и баща ми са го изучавали през комунизма. Ясно е, че тая система не може да просъществува. Обикновеният американец е излъган, предаден и обеднял от бандитите във Вашингтон.

38

Анонимен

преди 4 години

Еднополюсният модел на хегемоните САЩ приключи.

37

Ченгис Хан

преди 4 години

русия персия китай се нещастници минали под ножа ми

36

Анонимен

преди 4 години

До 39Mного точно го каза! Браво!

35

Анонимен

преди 4 години

Уолмарт изхвърли всички американски стоки от рафтовете си, и сега във всяко кътче на САЩ се продават китайски стоки. Американската икономика не може да конкурира китайската по цени и качество, американците които преди произвеждаха стоките които сега са заменени с китайски са без работа. В САЩ има цели пустеещи градове пълни с бездомници и безработни защото няма работа.

34

Анонимен

преди 4 години

със сигурност

33

Анонимен

преди 4 години

Западняците мразят Русия, дори обикновения редови западняк е възмутен защо Русия не е като Конго и винаги ще я мразят независимо дали е демократична, диктаторска, комунисическа, капиталистическа, гейска или хетеро. За тях Русия е архаична страна която не приема господството на световния капитал и управление и още живее в рамките на национална държава с национална култура и обичаи. А Путин се е появил случайно, само трябва да изчакаме да се махне путин и Русия ще ни падне в ръцете за плячкосване.

32

Слав Караславов

преди 4 години

Към 1. Персия, е владяна известно време от Ал. Македонски. И толкова! Прочети и това, което пиши Nr. 8 и след това можеш пак да очакваш скорошната гибел на Иран. Има интересни мнения на големи политици и военни експерти от миналото за Афганистан! За съзжаление, по-рано СССР а след това и Щатите пренебрегнаха тези предупреждения, последствията ги знаем. Азия не е Европа, не е и Латинска Америка, не е и Африка. Азия си е Азия!!! И накрая приказката за лисицата и коча ?

31

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 4 години

Русия - Китай - Иран съюз срещу чичо Сам. И то без подписи, без креетенски съюзи като НАТО, Путин го каза много ясно, че нямат намерение да правят военни съюзи с когото и да било, но ще работят с партньорите си Китай и Иран във военни учения и мирни акции за полицентричен свят, защото западните психопати съвсем се самозабравиха.

30

Анонимен

преди 4 години

ще се разреди

29

Анонимен

преди 4 години

По скоро Както е тръгнало Беларус ще се присъедини към НАТО

28

Не

преди 4 години

Единственото общо между трите държави е петрола. Двете доставят а третата купува. Освен това Китай все още е гъст със щатите и са основни търговски партньори.

27

българиН

преди 4 години

до 19..А бе Американофилче ***.Ако нямаше "ресурса" Русия.Веяе мина 30 г и да беше я прецапала Америка Русия до сега. Ама нещи не и стиска! -:) Русия е огромна и велика ! Жив и здрав да е Путин! Аз американофил нито искам нито ще стана някога!-:) Но ти си изграден вече за твое съжаление!

26

Анонимен

преди 4 години

Че на кой му трябват 146 милиона мързеливи че и крадливи ватенки

25

ДОЙЧЕ

преди 4 години

До българиНАми не съвсем.1885г. -Срърбите ни нападат ...1915г Русия подлага на бомбандировки Варна...(след два часа пристигат немските подводници U 7 и U 8 минали през Босфора и почват да потапят част от руския флод,който по това време е безсилен срещу подводници-нов боен "инстромент"и така спасяват Варна)А освобождаването от Фашистко иго е леко метафора...Ако настъпиш интереса на руснака не признава православие и честни сини очи....

24

Анонимен

преди 4 години

русия най бедната страна в евразиския свят Факт

23

179

преди 4 години

Тоя Съюз съществува от близо 15-20 години. Защо чак сега се сещате да пишете за него. Другия отбор са Израел, Турция и Саудитска Арабия. Най-прецакани сме ние последната дупка На ЕС. И да ви кажа тая вражда между Турция и Израел е конспирация. През 2008 еврeйски командоси най-вероятно части на Мосад атакуваха Турски разузнавателен кораб и убиха 4 моряци. Тогавашният президент Абдулах Гюл каза ,че ще усетят силата на Турската военна мощ но нищо не се случи. Имаше протести в Турция и нищо ?

22

Анонимен

преди 4 години

Че за какво са им на Китайците и Персите мързеливи прошляци