19

Анонимен

преди 4 години

С първо място се хвалятпо всички негативни и тревожни показатели.

18

Петров

преди 4 години

БокУ му зеха и нова жипка да обикаля по села и паланки кат не му се седи у тях в село Банкя и да го видят неговите роми -избиратели. Пак успех.

17

Анонимен

преди 4 години

Боже, боже...няма покой даже по празниците

16

Само питам

преди 4 години

А Димо Ненов и Врачанската Перхидролена флейтистка дадоха ли отчети ?

15

Цецо Голфа

преди 4 години

Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой.Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни.Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера.Път, поръчка, магистралаКатастрофа, вой, раздяла.Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета.Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки.Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал

14

Василев

преди 4 години

Бати Бийко трябва да вдигне паметник на извънземната немска богиня от съзвездието Цефей Буля Меркел, която шари безвъзмездно милиарди евра на балканската селска провинция България!!!Да ни е жив и здрав Бати Бойко, който знае как да цунка новта еврокомисарка, само където се напъна да гушне Боса отвъд океана, а той се дръпна гнусливо!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Честита коледа селяни прости!А сега спрете Турски поток селяни прости!!!Агент Бамби Джуулс!ЦРУ!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Абе сред тези хора там няма ли един смел и свестен без да му треперят гащите да каже честно и откровено на Тиквата ,че положението е от зле по зле!--Няма, Корнелия е в САЩ и като се върне може малко да го налъже колко е зле България и как все по зле става, ама това само с цел да се докопа тя до кокала, а не за да се подобри нещо в страната.

12

Анонимен

преди 4 години

И да не забравят да си раздадат бонусчета от нашите пари за това че оставиха цял град без вода.

11

Анонимен

преди 4 години

Такива некадърници никога не са управлявали България в цялата й 1339-годишна история.

10

Петров

преди 4 години

Я да видим - влязохме в Щенген, отмениха мониторинга, не сме вече най- бедната страна в ЕС, изпреварихме Монголия по приходи, македонците си признаха че са българи интелигемтни като БокУ, превърнахме се в индустриален тигър по произвидство на лютеница, готвим армията, атлетична като министъра Каракачанов за удар срещу Русия, спечелихме приза за най-пиян евродепуат. Все големи успехи.

9

Анонимен

преди 4 години

Уикицитат:"Министърът не трябва да е експерт, специалист, а политическо животно." - Горанов.Това политическо животно е "калинката"Калинката - политическо животно.

8

Анонимен

преди 4 години

Както винаги стабилни на дъното и продължаваме да копаем.

7

ЕС форевър

преди 4 години

БСП и другите руски сателитни партии и Радев ще излязат с контра-отчет, отчет за мракобесие, непринудено рицарство, призиви за борба с врага и извод, че всичко аха аха да се разпадне и ще се подпали ревулуция.

6

LIVE Не жизнь

преди 4 години

Тиквата ли?!!!? При него има само подкупничество, продажничество, поквара, разложение, падение, развала...................деморализация.

5

Анонимен

преди 4 години

Какъв отчет бе, Клоуни. Отчетът ви е на 25 км от София.Оставихте в 21-ви век 100-хиляден град без вода.

4

СС

преди 4 години

Смешници, чудно ми е на околната среда и водите с какво се е похвалил, сигурно с водния режим в Перник....трябва хората да им дават оценки а не сами да се хвалят

3

БАЙ Х*О*Й*

преди 4 години

Всички министри отчетоха : " живеем по- добре " !!! Така е каза народа : "живеете по-добре" !

2

Анонимен

преди 4 години

Оле оле оле оле.... реклама и хвалби... ц ц ц.Ще се хвалят кой повече хора е изиграл и кой повече е откраднал.

1

Анонимен

преди 4 години

Като няма кой да те потупа по рамото го правиш сам.