159

Анонимен до Тонката

преди 4 години

Тонка имаш ли резервен план след като ГЕРБ падне от власт, на коя партия ще бъдеш айномет ? Защото хора като теб никога не са си изкарвали парите по достоен начин, само с ***, четки и навеждане не се стига много далече. Всичко е временно, както и червената мафия ГЕРБ която управлява сега.

158

Анонимен

преди 4 години

Тонката, ходи ли на Гъмзата?

157

АНТИ

преди 4 години

Каквото и да каже Димов Нено,без него всичко е решено.Ще пълнят гуши новобогаташи,а бедният с цената ще сурвакат!!

156

Българин

преди 4 години

По добре демократично безводие отколкото тоталитарна вода от комунистически язовир!

155

Анонимен

преди 4 години

Нено Димов му е на една ръка разстояние, какво ще разследва незнам, то има какво но защо не бие шута на министъра, който е подписвал и следял количествата вода? Защото Нено Димов му е даден от друга партийка, дето му крепи правителството с гласовете си. И понеже е страхливец бат ви Бойко и нагаждач, ония наглец е още министър на екологията.

154

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да е ставало с язовира, е ставало с знанието на Тиквата.

153

Анонимен

преди 4 години

Кухарино тлъст, защо Петя Аврамова и Недоразумението Нено Димов не бяха вчера на съвещанието в МС за кризата с водата в Перник? Защо и днес не са с теб в Перник? С разследването на Икономическа полиция ,което ще продължи поне до май 2020г,прикриваш ли ги или ги криеш от перничани?

152

Анонимен

преди 4 години

Тиква, абе ти не назначи ли кръстника си да отговаря за язовирите? Защо не се чува нищо за него?Всички знаем, че сега ще изплющят 2-3 министри и всичко ще се покрие. Решил ли си къде ще ги пращаш консули или посланици?

151

Анонимен

преди 4 години

Какво и да става в държавата, Тиквата първо почва с ние не сме виновни,виновни са тези преди нас, и 100 години да управлява пак ще плещи същото

150

Анонимен

преди 4 години

Бившият управител на ВиК Перник три пъти е уведомявал с официално писмо МОСВ, МРРБ, кмета и областния управител за проблемите с язовир Студена и какви може да са последствията.Резултат - квадратна нула.Така че Тиквата по-добре да ги насмете тях, а не да се прави на спасител!

149

Анонимен

преди 4 години

Растежа на една пробивна канализационна носителка на вирус е като инкубационния период на настинката:вземането на превантивни мерки може да запази здрави и жителите и екосистемата в района.

148

Анонимен

преди 4 години

Въртят, сучат и накрая излиза, че водата е виновна защото се изгубила.

147

iii

преди 4 години

До Анонимен: Хайде не яж хляба на прокурорите. По-добре да се надяваме хората от Перник да имат в скоро време вода.

146

Анонимен

преди 4 години

Как се прави водопроводна система в движение, тоя верно е изгубил връзка с реалността, знае че може да си говори каквото му скимне защото знае че за него няма закони.

145

До 178

преди 4 години

ГЕРБ е проклятие!Никой не гласува за тях,освен страхливата администрация и придворните им фалшификатори от ЦИК,които подменят вота.

144

Овчар на кози

преди 4 години

Как се избягва нормално планирана държавна поръчка? Създава се умишлено или поради безхаберие... а понякога и двете нечрезвичайна ситуация, довеждаща до бедствено положение. Действа се характерно за управлението на Баце "на пожар", нали за това е учил ... изпълнителя се знае кой е и офертата която трябва да подаде също. След време всичко е направено, лентичката прерязана пред подходящ брой камери и пряко по фейса, акцентира се на решения проблем "за благото на хората" .... а за безхаберието довело до всички тези действия нито дума ... па как не им омръзна :)

143

Анонимен

преди 4 години

Макар че носи коствена вина той е най виновен ! Щото само чалъми от него ! Лентички , кръгчета с джипката !

142

Анонимен

преди 4 години

Спокойно,перничани.Краля-слънце вече ви огря и скоро ще имате вода.Ако трябва и сам ще кара водоноските.А вие си стойте кротко и го благослвяйте за добрината.Нищо,че е главния виновник за дереджето ви днес.

141

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ е радост...! Затова хората гласуват за тях. :)))

140

Анонимен

преди 4 години

Който е млад да се маха незабавно от тая територия!Иначе животът ще ви мине в такива водевили.Тук никога не е имало и няма да има адекватна, човешка държава.