24

ПРОРУСКИ АГЕНТ

преди 4 години

Мачкай, Вова!

23

Анонимен

преди 4 години

Кой прекрати договора за ракети със среден радиус ?Тръмп!Що, бе!Ми щото китайците не щът да пускат американците да проверят!А, Путин им предложи да подпише продължение на договора без предворителни условия!-------Путин и китайцете играят заедно, самите вие се хвалите с това. Съвсем правилно Щатите излязоха от договора (а не прекратиха - Просия и Китай ако щат да си го спазват). Колкото до ВСВ, СССР не само има вина, но носи ОСНОВНАТА вина за избухването и.

22

Анонимен

преди 4 години

Тоя Авангард нали утрепа 5 руски с вини при изпитанията, какво сега плаши с него?

21

Да бе!

преди 4 години

С каквито и оръжия да се хвалят крепостните, тези оръжия са конвенциални и няма да им свършат никаква работа в предстоящата космическа война. Американците са големи дяволи,те имат космически оръжия от 1998 година, когато ВПК започна серийно производство на лятящите чинии Манта, Астра и Аурора- творения на Едгар Родшилд Фуше. Даже Астрите бяха изпробвани при атаки през 2014 г. в Афганистан. А флотилията на совалките Х-37В се появи през 2006 г.,но тези оръжия и сега са обществена тайна в интернет.

20

до Обективен

преди 4 години

Абе, че Русия е единствената държава която се противопоставя на Транснационалните компании в лицето на политическият елит на САЩ е факт!Но, "зара. за. та" обхвана и част от руския политически елит!Води се яка и бекомпромисна битка между кликите в Русия, кой ще победи е трудно да се предсаже!

19

Обективен

преди 4 години

Задругата на едрия капитал се опитва да се противопостави на Путин. Той им пречи да богатеят на гърба на населението навсякъде по света. Срещу Русия никога няма да успеят. Силен президент+силна армия = рецепта срещу безкрупулната алчност на капитала.

18

до анонимен

преди 4 години

Коледа по източноправославна традиция - ядрен късмет !-------Що съ прайш на "ни лук ял, ни лук мирисъл",бе!Кой прекрати договора за Противоракетна отбрана????Буш-младши!Щото видите ли Иран заплашвал САЩ!Как, бе???Къде е Иран , къде са Щатите и технологически и географически!Кой прекрати договора за ракети със среден радиус ?Тръмп!Що, бе!Ми щото китайците не щът да пускат американците да проверят!А, Путин им предложи да подпише продължение на договора без предворителни условия!

17

турчина

преди 4 години

става въпрос за ***

16

турчина

преди 4 години

хайде ***,коментирайте,че наяма да ви дадът надника,най-малко 200 коментара трябва да пуснете

15

Анонимен

преди 4 години

Коледа по източноправославна традиция - ядрен късмет !

14

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Значи мизерията продължава...

13

АНТИ

преди 4 години

Ким Ядрения и той !

12

Анонимен

преди 4 години

Що пише "спонсорирано съдържание".Някой явно ви плаща за да плюете Путин всеки ден с по 2-3 статии.

11

Евангелие от Матея

преди 4 години

Тогава Иисус му казва: върни ножа си на мястото му; защото всички, които се залавят за нож, от нож ще погинат; Матей 26:52

10

Анонимен

преди 4 години

Много зло ченге...ама и то ще утече !

9

Анонимен

преди 4 години

До 11 тогава най добре да им изпили мушката че като го сритат нали знаеш къде ще му ги на,,врът

8

Анонимен

преди 4 години

Ще окрепва егати рапана...той да се радва ако до нова година и кремъл не се запали

7

Анонимен

преди 4 години

Нормално, диктаторите обичат оръжията. Диктаторите обичат демократичния свят да живее в страх и ужас, това ги кара да се чувстват значими.

6

Анонимен

преди 4 години

Какво значи не се отказва? Какво искате, да вдигне ръце и да каже "предавам се"?! Ами няма да стане.

5

Анонимен

преди 4 години

До ЖоНяма за кво да четем друго? При нас всичко е ок, иКУНомиката расте... Хората доволни, ядем банани... Ние нямаме проблеми...