48

Анонимен

преди 4 години

Русия е заплаха за всяка цивилизована държава, независимо дали е член на каквато и да е организация. Докато Русия притежава ядрени оръжия, цивилизования свят няма друг избор освен да притежава повече. Злите кучета се държат на къси и строги каишки.

47

Анонимен

преди 4 години

Русия е космическа държава. Циолковски е развил ракетните технологии и е създал първите прототипи на ракети когато в Европа дори и не са сънували за покоряване на Космоса. Сериозно ли си мислят европейците, че могат да се противопоставят на Русия.

46

Анонимен

преди 4 години

А знаете ли,че на нас ни писна да плашите хората с дрънкане на оръжия и атомни бомби?Вече ни писна от вас!Искаме икономическо развитие,а не непрекъснати заплахи и страх,за да си продавате оръжията по измислената "руска заплаха" и да печелите от това.Русия никога не е нападала първа и без причина,няма и да нападне,защото самите руснаци казаха,че са за ЕС,но явно не искат да влизат крадци в къщата им,затова не влизат и в ЕС.

45

Анонимен

преди 4 години

Европа е фалирала, доходите падат, безработицата расте, а мисли за ядрени оръжия. Срещу Русия Европа няма шанс, вече опита два пъти и Русия два пъти и скърши гръбнака, трети път Европа просто няма да има.

44

Анонимен

преди 4 години

Единствената реална заплаха в световен мащаб засега е САЩ. За ЕС заплаха може да е САЩ, а скоро и Великобритания, когато излезе от ЕС. Няма други заплахи.

43

Анонимен

преди 4 години

В Европа трябва да разполагаме със собствени ядрени оръжия.

42

Анонимен

преди 4 години

Статия за отвличане на вниманието от истинските проблеми на държавата.

41

Анонимен

преди 4 години

На вековния руски империализъм трябва да се покаже твърда ръка! Това може да стане само с наличието на повече ядрени оръжия, поне до размера на руските ядрени сили.

40

Анонимен

преди 4 години

Нека Европа продължава да разчита на САЩ,и вечно ще е в ролята на пудел!

39

Анонимен

преди 4 години

НАТО полека си отива.Скоро и на ЕС ще дойде края та поне да се освободим от тези крадци във власттаБез парите от Брюксел няма да има какво да крадат.

38

Анонимен

преди 4 години

Всеки иска да ***,а никой да не дава,не е трудно човек да забележи това!Предпочитам Франция,защото поне е европейска държава,а не някакви безполезни лапачи на пари,като НАТО.Единственото което не ми харесва е,че фанцузите си точат зъбите за Сирия,а всъщност трябва да си седнат на *** и да си гледат европейските държави, които трябва да се закрепят и усилят икономически,а парите също да отиват в тази насока - образование,икономика,социална дейност,работни места.

37

Време беше

преди 4 години

Много силно изкаване на Столтенберг. То подсказва, че европейските генерали в НАТО, лееееко под сурдинка намекват че за3днос руския ядрен потенциял, руската гас и руските технологии НАТО ще може да възстанови лидертвото си.

36

Анонимен

преди 4 години

Франция може да се превърне в ядрен хъб на ЕС. ЕС може (и требва) да гласува поне 100 милиарда Евро за ускореното производство на ядрени оръжия от Франция, които да бъдат разположени на целия континент със защитна цел. Изправени сме пред грандиозна заплаха и трябва да се защитим.

35

НИ ФРАНЦИЯ, НИ НАТО!

преди 4 години

Единственият гарант за защитата на Европа и целият Свободен свят от примитивна Рус и феодален Китай е NASA с нейните космически флотилии от совалки и летящи чинии, каквито феодалните не притежават. Дори НАТО не може да участва в предстоящата война, защото няма космически оръжия. Иначе, от смотаняка Макрон нищо не зависи...

34

Анонимен

преди 4 години

НАТО трябва час по-скоро да се сдобие със стратегически ядрени сили на континента. Съгласен съм, че само Франция не е достатъчна.

33

ДО РУСОРОБИТЕ

преди 4 години

Другари,Не бързайте да плюете по Столтенберг. Просто потърсете в мрежата всичко за агент Стеклов.

32

Анонимен

преди 4 години

Каква па световна сила може да е ЕС без ядрени оръжия даже КНДР има?

31

До 35

преди 4 години

Това е публична информация бе ***. *** да пийнеш един боярашник сега.

30

Батакa

преди 4 години

Teзи НАТО кукуриго кой ще те напада,Русия ли бе мишок,КРИМ е руски прочети историята,има избори там.Наредихте се около руските граници и бази военни строите в Полша,Румъния къде ли не,Украйнците дърпате за конфликти.МИР с оръжие хахаха

29

Българин

преди 4 години

Тази подставена американска *** е готова да ползва ядрени оръжия от Европа (което ще е края на Европа), само и само да му го сложат по-навътре американските му господари. Че му харесва.