36

ПроСоТо

преди 4 години

До тяточно така!..Макар че генезиса на тоя СБИРЩАЙН,наречен благозвучно "САЩ" ,е друг.Още със стъпването си на американския континент ..примерно ХИЛЯДА години след като българите сме имали "Царство и господарство",тоест държава,различните "елементи" въвеждат и своя си закон:-"Бърз,или мъртъв"..Закона на ПИЩОВА!..Е,"минаха години" и пищолджиите усетиха,че само със стрелба до никъде нема да стигнат..За това ,за техен късмет,се намесиха ОПРЕДЕЛЕНО интелигентни люде..Сегашнитте../ту би кънт

35

Анонимен

преди 4 години

Световният терорист спечели нови приятали в Германия.

34

Анонимен

преди 4 години

По всякакъв начин,със злоба и безсилие САЩ се опитват да пречат на Руските потоци към Европа.Така те разбират свободните търговски принципи.Ако някой е по-конкурентен от тях те започват с нечистите номера.Фирмата строител имала сметки с САЩ-запорират се.Този път САЩ дотегнаха на всички.Руснаците или ще бъдат оставени да търгуват свободно с Европа,или ще се ядосат и танковете им след 24 часа ще са в Киев.Прочети още на: https://dnes.bg/eu/2019/12/21/kiev-i-moskva-se-razbraha-tranzityt-na-gaz-za-es-prodyljava.433803

33

тя

преди 4 години

САЩ слага " наморник "на Европа- изключително гадни номера !

32

тя

преди 4 години

Американците са най- гадни и искат Света да се върти около тях , само и единствено по техните интереси ! Ако някои страни извършват действия извън техните интереси следват санкции ! *** !

31

ПроСоТо

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хааааааааадобре де,това "ха,ха,ха" го разбирам...донякъде...Опитваш се да имитираш смях....но това "хаааааааа" нещо ме смущава...Да немаш припадъци?

30

Овчи Мозъци

преди 4 години

никога не ви казаха как спряха Южен Поток 2 - аз ще ви кажа !в България дойдоха 4 сенатори от САЩ, вкючително и лидера на "демократите - Джон Маммеин !България я заплашиха че ще я бомбардират ако не спре Южен Поток !!!До Прищина Американския окупатор построи 2-рата най-голяма военна база в Европа - 270 американски бомбардировача са на по-малко от 300 км от границата ни не ЕС а САЩ спря Южен Поток 2 !!!сега *** мозък си помисли защо !!!

29

Овчи Мозъци

преди 4 години

Северен Поток 2 се строи от 5 европейски компани, включително немската DEA AG и френската Total !!!"санкциите" не са срещу Русия - само 30% от доходите на Газпром са от газ и само 40% от доходите от газ са от Европа !!!санкциите са насочени срещу ЕС *** мозък !искат да унищожат производството чрез повишаване на цените на енергоносителите ето това искат евреите от Уол Стриит а ти промит мозък се радваш как ще ти събуят гащите

28

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Браво на Путин!Пак пусна газта на Украйна и ЕС.Дойде му акъла у главата , май...ха,ха,хааааааааааааа

27

Анонимен

преди 4 години

връщаме се в предвоеннна обстановка с всеки изминал ден и все по-близо до световна война

26

Анонимен

преди 4 години

сега разбрахте ли, че САЩ открито действат против интересите на ЕС

25

Анонимен

преди 4 години

най-добре ще е сега ЕС да се сдобри с Русия и заедно да наложат санкции на САЩ... Да се затворят веднага всички американски военни бази в ЕС.

24

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

КАКТО РАЗБИРАМ ...И "СЕВЕРНИЯ И ЮЖНИЯ ПАТОК" НА РУСИЯ И ДЖУДЖИ ДАДОХА ФИРА...ХА,ХА,ХААААААААААААААА....Стратега от Мировяне и от Масква....май доста си приличат по селските гяволъци...!

23

УбавиНовиниДнес

преди 4 години

Много убави приятели има Европа

22

ПроСоТо

преди 4 години

в треската си да пробутват шистовия си газ,краварите измислят най-долни номера..Като дивотията "санкции" и др. подобни.Това те си позволяват,защото си МИСЛЯТ,че са "най-голямата военна сила на планетата" и могат да правят каквото си искат..Ей тая заблуда ще им изяде главите..Скоро,много скоро..Нагли ***!..Просто се възползват от КРОТОСТТА на нормалните!!!!Но един ден всяка чаша на търпението прелива!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Ай стига с тоз "Северен поток-2". Дайте да си ядем бананите и да не се занимаваме с глупости... Тей де "конгратюлейшн"...

20

Анонимен

преди 4 години

А за каква газ България ще плаща транзитни такси?

19

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА Крим чии е?

18

Анонимен

преди 4 години

Русофилите казват да носиме втечнен газ в кофи, но май те ще носят руски газ в балони !

17

Анонимен

преди 4 години

И санкциите за анексията на Крим баха "временно" !...поне така казваше Путин.