149

Анонимен

преди 4 години

По-нахална държава от Русия няма.Някой да им пречи да си произвеждат оръжието?Всеки ден бълват ново и ново.Някой да им пречи да се оплакват - Санкции и недоразумения между САЩ и Китай, както и между САЩ и ЕС винаги има, но никой не лее непрекъснато сълзи и сополи като Русия. Ми да се замислят, може би има причина да не ги обичат другите народи.

148

Анонимен

преди 4 години

Най-добре ще да е...

147

Анонимен

преди 4 години

Кравария трябва дп се разруши, само тогава ще спрат. Факт

146

Да

преди 4 години

В най-скоро време ще спрем да дишаме. Ще бъде лукс и ще е изцяло срещу заплащане.

145

Анонимен

преди 4 години

Тотална изолация за руския Гулаг .На агресора не трябва се позволява и да диша.

144

Анонимен

преди 4 години

Русия ще иска световно господство,докато "диша",свободният свят знае това.

143

150 кг. U.S.лайномет

преди 4 години

САЩ възмутени: Русия ще поиска и да спрем да акаме!

142

Поп Андрей

преди 4 години

До Анонимен 145Като гледам чадо, май вече територията не е наша..............

141

Край

преди 4 години

И това е щото Америка иска да "освободи" Крим и да предпази германците от руско робство. Няма човек дето да го вярва - защото само с гръбначен мозък не може да се живее.Защо някой виждат Русия като бензиностанция? Чули са го пред блока доде пиеха найлонова бира от 3л. сигурно.

140

haha

преди 4 години

Европа да му мисли... Санкциите са срещу Германия предимно, самоГермания има реална икономика която е на световно ниво. Но Китай сепревръща в конкурент на Германия. САЩ отдавна нямат нищо общо с"реалната" икономика. Те се крепят на "виртуалната" икономика катофинанси и борси предимно. Така че тия санкции са за европейците ... катови накарат да си повишите разход

139

Кво да праиш ?

преди 4 години

Съвременен русофил :Обичам Русия , но предпочитам САЩ.

138

bolbov

преди 4 години

Свободно дишахте при Великия Сталин и по инерция до края на СССР. Сега Русия икономически не мощна държава от феодално капиталисти че ски тип,която се опитва да влезе в дрехите на Великия Съюз.

137

Анонимен

преди 4 години

Русия е икономическо джудже, бензиностанция.

136

Миме,

преди 4 години

Разбира се че не трябва да дишате ако има начин. Вашата цел е да сбъднете най-големия кошмар задокеански. Опитите за намаляване тежестта на долара като световна валута изядоха главите на Саддам и Кадафи и съсипаха държавите им. Русия е друга бира. Когато завърши Северния поток, това ще е невероятен шамар по самочувствието на световните господари. И наистина ще е краят на еднополюсния свят.

135

Анонимен

преди 4 години

Междувременно, строежът на Турски поток, на наша територия спря. Това е добра новина.

134

Mdaa..

преди 4 години

Къде е Европа, къде Сащ ?

133

Анонимен

преди 4 години

За да са САЩ добре, трябва другите да са зле. Помните ни как САЩ удариха икономиката на Япония около 1980 година и японците още не могат да се оправят от удара на САЩ?

132

тя

преди 4 години

Казани публично точно моите мисли !

131

ЕС форевър

преди 4 години

Света нали е двуполюсен според джуджето, да си стоят там на своя си полюс и да си строят светлото бъдеще. Защо все ги влече към ЕС не мога да разбера. Все патоци, проекти.

130

ECONOMIST

преди 4 години

Бруто БВП на Русия е сравним с този на Индонезия, но ако сравняваме на глава от населението, Русия e на 73-то място в света и се състезава с такива икономически колоси, като Сейшелските острови, Гърция и Турция.