120

Джон Ленин

преди 4 години

До Анонимен 137 ... Другарю , честит 49 конгрес на ЦК на БКП , другарю ... и на КПСС ...ТОВАРИЩ ...

119

Анонимен

преди 4 години

Целта на преврата е да се ограби каквото може от държавата. Това бе целта на превратъджиите, това бе целта и на подстрекателите от запад. Всичко което бе конкурентно на тяхната икономика отиде на скрап за шепа комисионни. Селското стопанство мина през ликвидационни съвети. Младите се разбягаха, тук останаха пенсионери и .......

118

Анонимен

преди 4 години

Другарката Нешка по мегафона плашеше да не се стига до проливане на кръв (без нейната разбира се).

117

Анонимен

преди 4 години

По публикацията е работено с гадаене на пучи косми.

116

танк

преди 4 години

другарката нешка,....... кво да каже човек за тая?!

115

Анонимен

преди 4 години

А кой ще ни спаси от Режима на Банкяския малограмотник.Или и той е по сценарий на вездесъщото ДС, което никога не си е отивало.

114

Шака Зулу

преди 4 години

Що бе, екстра се е получило снощи с джипа и двете нагли и арогантни кокошки. Мислете повече по въпроса, че СВЕТА НЕ СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ВАС, нагли и арогантни ***.

113

Анонимен

преди 4 години

Вечерах мандарини. Боко и сие повеке да ядат.

112

Анонимен

преди 4 години

127 Простолюдието не разбра друго... Не е важнр да се дели на БКП, СДC, БСП и т.н. а е важно кой управлява... Сега обаче е най-удобно. Едните плюят другите и на обратно, а този който ги управлява просто ги върти на оная си работа.

111

Стара номенклатура

преди 4 години

Времето е ваше, но всико друго е наше. Само лентяите, които се напивахте по площадите, навремето, сега сте без пари. А тези, които не ни мързеше да работим, работехме съвестнои си взимахме хубави заплати, а сега и хубави пенсии по 800 -900 лв..

110

Чиновник

преди 4 години

Простолюдието, така и не разбрахте простият факт, че не може да получавате запалти като на Запад, при положение, че работите както ви научи социализма. Демек "работа" за вас е да отидете в предприятието в 10-11 ч. за да крадете и да правите далавери и да си тръгнете около 15-16 ч. следобед.

109

Анонимен

преди 4 години

Този митинг въобще не е бил спонтанен и е режисура на (С)ДС. Може да е имало някой вярващ заблуден там, но ядрото на митинга до един са проверени от ДС другари. 99% от населението което не е номенклатура въобще е нямало представа какво се случва в тези моменти, по провинцията още са си искали комунзъма, още по-малко пък да се опълчат на всесилната и безскрупулна комунистическа власт която изпада в полулегалност.

108

Анонимен

преди 4 години

119 Прав си. Соца беше обратното на това което е сега. Тогава спъвахме "2-3 бизнесмена" народа да е добре, сега е точно обратното. 2-3 са добре, другите както дойде. Винаги има жертви.. Въпроса е в бройката и баланса на интересите... Сега баланса го няма, но това не е тема за коментари в сайт.

107

Анонимен

преди 4 години

Разликат между соца и демокрацията е, че сега 90% живеят в мизерия а няколко стотин фамилии и техните фирми и приближени бладоенстват.

106

Анонимен

преди 4 години

Соца беше система с много предимства пред демокрацията. Имаше и сериозни недостатъци, но като цяло българите никога не са живяли толкова добре както при социализма.

105

Анонимен

преди 4 години

*** само си смъкнаха гащите и се продадоха за тоалетна хартия и банани. Нека сега ги мачкат господарите.

104

Анонимен

преди 4 години

Това, което Тодор Живков построи, прислужникът му Борисов не може да го боядиса.

103

Анонимен

преди 4 години

здраво се бяха окопали и подготвили другарите да водят страната към блатото/и почти успяха. Скоро остатъка от народа ще си мечтае да целува *** на бай Тошо.

102

Анонимен

преди 4 години

Добре че беше Горбачов да свали режима, че това робско племе само не може да свали и гащите на жена си вечер!Както днешния нов комунистически режим ГЕРБ - Пеевски не може да бъде свален без външна намеса!Молете се на такива като Клеър Дейли и Рамона Стругариу, защото иначе режима ще ви управлява нови 45 години!

101

Анонимен

преди 4 години

Всички "папагали" тогава си мислеха, че ще могат по-добое от бай Тодор, ама не стана...Никой не може и няма да повтори успеха на БКП, също така, няма да има и партия събрала толкова буклуци както събра БКП.Не Бъркайтк БКП с БСП... Това не е едно и също. Нищо, че много *** излезе от БКП.