14

Анонимен

преди 4 години

Всички 16 годишни шведки да плямпатпо целия свят.Надвили на брднотията иим е тясно в равнината на два сезона-нощна/ денна година.Побъркана работа.Може още слънчасали да се пръкнат.Може и някой да ги бута,като медийназараза.Ние няма ли да избутаме еднолепо девойче,за да несме капо.

13

Питър

преди 4 години

Бе лошо няма, ама ако Швеция не беше така либерална към мигрантите, тя щеше да си остане в торбичките на тейко си, или щеше да се роди в Иран... Интересни са обаче тези сценични прояви и на двете - всичко е някакъв спектакъл, целящ да ни раздели по всички възможни параграфи.А от това губим всички.

12

Митко 19см

преди 4 години

Тая само като я гледам какви ценности отстоява, все едно някоя бегемама слушам. Да не е и тя толкова шведка, колкото оназ в Нигерия беше унгарка? Нема да се учудя.

11

до митко 3 см

преди 4 години

митйе напиши си бате истинския размер - 2 санта и половина, да го кажем 3, коледа е все пак ще ти подарим половин сантиметър. какво въже какви глупости. момичето не му се живэ в африканоарапска *** и не иска да бъде изнасилвана по няколко пъти годишно от синчетата на меркел и барбара спектър. знае какв е добро за нея.

10

Анонимен

преди 4 години

И двенките не си пият лекарствата редовно

9

Браво

преди 4 години

Е тази е нормална.

8

Митко 19см

преди 4 години

Обикновено е БГ черта такова поведение. Спасяваш се как можеш и късаш въжето, за не могат другите след теб и те да се спесят. Иранският ген явно е близък до българския. Ориенталски народи, кво да правиш.

7

men

преди 4 години

иранците са маши хора, от едно тесто сме. познавам доста и по лице и нрави човек може да ги сбърка с българите. това момиче добре се е осъзнало и има късмет че баща и е иранец а не някой див арапинго или сърнилка от сомалия. браво. това *** грета трябва да бъде вкарано в лудницата.

6

Анонимен

преди 4 години

Браво на девойчето! Във времена на тотална цензура да казваш истината е революция

5

Бау

преди 4 години

Злобно момиченце.

4

Анонимен

преди 4 години

"Щведка" с баща Иранец е против имигрантите. Кога стана Шведка, кога й побеля дупето?

3

Анонимен

преди 4 години

истински полушведки

2

Анонимен

преди 4 години

Накрая ще плеснат с ръце и ще се прегърнат.Такъв е сценарият на кукловодите.

1

Анонимен

преди 4 години

Ама за да е антипод, не трябва ли да се бори примерно Да има глобално затопляне.. тя пак се бори, ама за други неща, но товане я прави антипод.Аз в момента се боря с бутилка вино и съм антипод на тези двете... май...