22

От Турция

преди 4 години

Хайде честито, догодина още един.

21

Анонимен

преди 4 години

Какъв успех на КараЧеканов. Един хеликоптер, повтарям един хеликоптер. За един хеликоптер се вдига патардия до небето. Срама е толкова голям, че е трудно да го опишеш.

20

Стамат

преди 4 години

Смешници!

19

the mechanic

преди 4 години

кога че му правят основен ремонт

18

турски моряци

преди 4 години

ние сме също

17

Анонимен

преди 4 години

Войводооо, българските граждани имат нужда от хеликоптери-линейки, войводо!!! Българските граждани нямат нужда от показването на "краставици" пред НАТО или света! Войводооо, ако си родолюбив българин е задължително да поставиш българския гражданин пред всякаква световна "изложба" на "военна МОЩ" която определено не ни трябва!

16

Соросоид

преди 4 години

Преди време най-сърдечно се чудих какво толкова има в тая идея ВМРО, че има толкова много последователи, които даже не знаят за какво членуват там.На едно предаване, естествено давано по другите телевизии един човек обясни всичко -Ванче Михайлов има имоти в САЩ, наема от които носи добри приходи.Ето това е и причината за един русенец, бивш доносник към ДС да оглави ВМРО - приходите от наемите на Ванчето + субсидиите + комисионите и далаверките от пашапортите, това е наистина Клондайк.

15

Анонимен

преди 4 години

До Вертолет 20Горд съм с новият вертолет на войводата!Войводата демек след консумация на Витабикс!

14

Смех...

преди 4 години

Голема сила сме.... С най- големия военен бюджет към НЪтО.....

13

Вертолет

преди 4 години

Горд съм с новият вертолет на войводата!

12

Един от Северозапада

преди 4 години

Един стар виц:Съвещание на Варшавския договор, приемат Албания за член на договора, и питат албанците, колко танка ще дадат, евентуално за общите въоръжени сили.-Даваме 1 танк! -гордо казали албанците.-Само един? срамота, всички са дали повече, за общото благо е!След кратко съвещание албанците:-Даваме и другия танк! -----Задминахме Албанците.... Впрочем, едно питане: новия въртолет ще може ли да лети след залез слънце, защото другите не могат, могат старите от СССР, даже стрелят нощем.

11

Един от Северозапада

преди 4 години

До колкото си спомням, този министър обещаваше, че ще натовари родната промишленост с поръчки за армията, като се почне от БТР-и и се свърши с кораби. Какви външни поръчки, какви 5 лева, какви жълти бикини?А не беше далече деня, когато България произведе и пусна на вода "Хан Аспарух". Сега, не можем права лопата да произведем, че се огъва, докато работим с нея. Каква ти права лопата, краставици и домати не можем да поизвеждаме вече, а мякото го внасяме на прах...

10

Анонимен

преди 4 години

Този хеликоптер щял да повиши способноста на нашия флот. Да се смея ли не знам по скоро е плачевно порожението. До такава степен вече ни мислят за глупави и за стадо оФце, че закупуването на цял един хеликоптер е видите ли е върховно постижение на мафията ГЕРБ. Ами ако не дай си боже го свалят или падне поради недостиг на летателни часове на пилотите кокво правим бе господа *** ? Виждате ли до каква степен вече ни се подиграват, а ние все тъй продължаваме да търпим.

9

Малеееей

преди 4 години

Ама наистина като чета 7 се загледах в снимката и какво да видя: тоя шкембето е събрал най-малко 100 човека за това "събитие".Два Попа и какво ли още не?Това е сцена от някаква лудница.

8

Анонимен

преди 4 години

Щеше да е смешно ако не беше тъжно.

7

Анонимен

преди 4 години

Преди години го видях този *** вхалите.Беше извън политиката.Сакотому се закопчаваше,имаше посърнал видС този хиликоптер,съседите ще препотятсто пъти.Ще дойдат да молят за милост.Ставаме основен военен фактор наБалканите.Да изпрати екипи да мупотегнат ангренажа и други агрегати,да видят как е осветлението,щото нафалкона отказа, и да направи едно кръгче над татковината.Морните хора отполета и нивя да му се порадват.

6

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов не можете да го вдигнете само с един хеликоптер. Трябват поне два хеликоптера - един за шкембето и един за задни.ка.

5

Анонимен

преди 4 години

некви попове го осветяват в дъното, таблото сигурно вече е накичено с икони на всякакви светии, на пода постлано молитвено килимче, на огледалото закачена броеница, а в жабката тлее кандило.

4

Анонимен

преди 4 години

Един хеликоптер! Тия нормални ли са?

3

Анонимен

преди 4 години

Армията с нов хеликоптер......дирижабъла Каракачанов.