86

Анонимен

преди 4 години

До Да ходи в Китай"Китай, те и без друго са и шефовете и главен герой в плана Европеидната Раса да бъде Унищожена!"Бъркаш ги с ев реите.

85

Лора

преди 4 години

Харесвам това дете. Искам и моите деца да са като нея - смели, с ясни идеи и борбени, за да отстояват идеите си. Може да си затваряме очите и да отричаме, но природата се срива, изчезват животни и растения. Трябва да има хора като Грета, които да викат високо, за да чуят останалите.

84

Шопо

преди 4 години

Това дете го лекувайте,а не го показвайте като панаирджийска мечка...

83

Саше-Заше-Цачеве

преди 4 години

С менталитета, интелигентността си и предаността си Грудка може да оглави най-еко партията в БеГе, партията ГЕРБ на Винитуе Винетуесов и Цецуе Цецуев.Само къ ше дъ се впише одейки из метрото и ахтубаньте на Буко,, я по-полека с това на Бука на Буко,да не излезе мЪнистъро по калитурата да ни кае че батья Буко е написал операта НАБУКО,,, ее ех Грутульо Шведульо дека си завре пластмасовата четка за тръканье на пломбираните зъби, майнаГрета е супер,Гретуля е некаква никаква, като Цашева от РъпФакъ

82

12-то Соу 2008 жклас

преди 4 години

Евала Грета всички умни сме с теб.И раница на Дъкайн евала.Шут в гзо на чалга немските автофенчета русофили.

81

Анонимен

преди 4 години

Лишенията не са решение. Равновесието е решение. Караш обличаш се, ядеш, летиш, кефите да караш 5 литров мустанг - всичко това е ОК. стига да вземеш обрато вългеродния диоксид от атмосферата. Как? Има много начини. Нали за това плащане акциз на бензина! Щото бил вреден. Ами с тези пари (които не са никак малко) да вземат да залесят няколко дървета. Така ще има равновесие и всички ще са доволни.

80

13

преди 4 години

За това време можеше да посади 1000 дървета, вместо да си вози *** на яхти и влакове без памперс и да дриска от прозореца. В Китай производството в близко бъдеще ще е екологично като в Германия, ако не и по-екологично, тогава Америките ще останат основен замърсител. Но Китай не се хвали със слънчевите и ядрени мощности които строи, чиито пропорции повечето от вас не можете и да си представите. А там не е ходила Грета да дриска и хлипа на микрофона, всичко е до държавна политика, а не схеми!

79

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 74Не каузата е проблемна, каузата сама по себеси добра. Проблем е начина по който Грета пропагандира тази кауза - това че хвърля и насажда вина на грешните места, а реалните проблеми и решения се премълчават. Едно натрапено изместване на фокуса.

78

До 84

преди 4 години

Точно там е проблема, че вместо да се стремим да направим Европа силна, ние благодарение на Грета и нейните фенове социопати, ние сме поели твърд курс към дъното и даже смятаме, че темповете на пропадане били много бавни и трябвало да ги засилим. Безумие, религиозен фанатизъм, затъваме жестоко, но очевидно ще трябва да стигнем дъното, да стане нетърпимо, за да се осъзнаем.

77

Wow

преди 4 години

Нито яхтата, нито влака са екологични превозни средства! Да се придвижва с колело! Тотални еколицемери са тия!

76

Анонимен

преди 4 години

Грета защитава измислена виртуална кауза, създава се истерия и напрежение, от проблем който реално не съществува! Много отдавна нещата преминаха границите на разума и се пренесоха на полето на политическата и религиозна пропаганда. Климата е нещо което се променя непрестанно, ако това ни е проблем, ние като единствения разум вид на тази планета трябва да измислим механизъм за неговия контрол, а не да изпадаме в религиозен транс и да организираме лов на вещици.

75

до 81

преди 4 години

Европа е вече там - третият свят, ама европейците са много заспали за да го осъзнават, Европа няма един завод за продукт от 21 век - няма процесори, няма компютри, няма нищо. скоро, еврата ще приключат, а и евра вече никой не иска - нито русия, нито китай ги приемат за разплащания!!

74

Попа

преди 4 години

И ще им дам деца (по ум) за князе, които детински ще владеят на тях. И людете ще бъдат угнетявани човек от човека и всеки от ближния си. Детето ще се големее против стареца и нищожния против почтенния. Изгледът на лицето им свидетелствува против тях и те като Содом вършат греха си явно, не го крият. Горко на душата им. Исая

73

До 74

преди 4 години

Тунберг е лицето на зелената секта, най-деградимната, най-античовешката религия възниквала някога в Европа. Ако няма фабрики, заводи и бизнес, се връщаме в каменната ера, но не собствениците им, а всички, мизерия и гладна смърт - трябва да си с много нисък интелект за да не осъзнаваш това.

72

Анонимен

преди 4 години

Искам Грета да посети София за да се убеди колко е чист въздуха.

71

до 74

преди 4 години

Нещо не е направило детето и нищо не зависи от нея. Тя просто се бута от родителите си да става известна с една чувствителна тема. Това се подема от група журналисти и хоп героиня. Всичко е много фалшиво и нереално.

70

Конче с каляска

преди 4 години

Да пътуваш с магаре до Мадрид сега е ....студено...Трябва печка....,но с какво ще се запли кюмбето?С ***?

69

до 74

преди 4 години

не, заради шефовете на Крета, нямаме фабрики, заради тях всичко е Мейд Ин Чина.

68

Анонимен

преди 4 години

Този малък злобар ако имаше власт, щеше да избива масово хора като нацист. Не газови камери, а гладна смърт ви чака, ако се водите по акъла на Тунберг и останалите екоталибани - техния враг сте вие и въобще всички хора.

67

Ж

преди 4 години

Влак с дизелов локомотив ;)