55

Джедай Мастър

преди 4 години

До Рибе Наречена УандаПо-скоро е типично в стила на любимите ти диваци от Рушия.

54

рускиня

преди 4 години

няма нужда да се разследва - Путин е бил в едната кола, в друга - Шойгу, а в трета Мария захарова. Хайли лайкли - Русия е виновна . САНКЦИИИИИ!!!!!

53

Victimized

преди 4 години

Няколко лидера от ЕС заговориха за по добри търговски и икономически отношения с Русия, докато шефа на НАТО Столенберг твърдо иска да легитимира Русия и Китай като врагове на НАТО. И като се почнаха пак, шпионски скандали, дипломати изгонени, жълти клюки, сега "Скрипал" номер 2. Понеже Путин обича да елиминира неудобните точно когато е най-неподходящото време.Кукловодите дето ни представят тоя цирк нямат капка въображение.

52

Рибе Наречена Уанда

преди 4 години

Започва да става крайно подозрително, отново има жертва домашен любимец. Това е типично британски почерк.

51

Анонимен

преди 4 години

Сурей, бе наборе! Ни знайш ли Сурей, дет пихме троянски първак къде ланския Гергьовден, бе?Благодаря за разсмиването, днес! Нямате равни!

50

Confused

преди 4 години

Моля като копирате информация, да я копирате правилно - няма такъв град. Областа се казва Съри (Surrey), а града е Оксшот (Oxshott). Малко почетете и се образовайте.

49

Кандидат милиардер

преди 4 години

Ако стана милиардер кракът ми няма да стъпи в Англия, много инциденти стават.

48

пецата

преди 4 години

наглосаксовете винаги дават големи обещания за сигурност и защита на капиталите и живота на чуждите милиардери а после сами си ги очистват и използват сензацията за омаскаряване на русия, и милиардерите в русия се чустват несигурни и така се получава един непрестанен кръговрат, много интересен парадокс

47

Анонимен

преди 4 години

прическа 85 година,като Корнела с бретончето

46

vvv

преди 4 години

До хахаSurrey , ***..... пък ти си го чети както искаш

45

Анонимен

преди 4 години

Добре бе да му се не види,какъв е произхоът на милиардерите по просията,все едни дълбоко интелигентни длбокоселски мут/ри,е го и тоя.....85

44

дали в Лондон

преди 4 години

или на площада в Кремъл, пресече ли пътя на руската олигархична мафия на криминалният престъпник от Ленинград и бивш КГБ агент Вовка Путин, православния господ ще го прибере на отчет.Дали ще се самоубеси, самоотрови или ще връхлети пред бързо движещи се автомобили съдбата на грешниците е една - на отчет пред православния светец Сталин за да каже защо не се е отчитал редовно на архангел Путин и семейството му.

43

Surrey

преди 4 години

Толкова сте неграмотни, че чак ми е неудобно от вас! Surrey, (на български - Съри) е административна област в Англия, а не град.Откъде ги намирате тези писачи на статии?!

42

Анонимен

преди 4 години

Не ми пука

41

хаха

преди 4 години

това "Сурей" звучи като арабско.

40

Анонимен

преди 4 години

С какъв чин са били шофьорите на колите?

39

Анонимен

преди 4 години

Дари и в Съри да е станало, то това е име на област. Поне напишете в коя част на Англия е, защото от тези фонетични преводи нищо не се разбира.

38

?

преди 4 години

По шосето ли го е разхождал това куче?

37

Еее!

преди 4 години

Surry е квартал на Лондон, но никой не го произнася по този начин.

36

шоп

преди 4 години

До Анонимен35пишат ти, че е умрял, чети!