105

Ilyan Petrov

преди 4 години

договори с топлофикация няма преподписвани от 35-40 години - явно съда не си е сваршил работата

104

факт

преди 4 години

и тия ги купи мафията!

103

Анонимен

преди 4 години

"Гарга на гарга око не вади"!-))))Света се дели на 10% експлоататори и 90% експлоатирани, без значение от това в коя част на света сте родени или живеете!

102

Anonimen

преди 4 години

Първо през тия тръби освен игла незнам какво може да мине друго за 40 години да бяхте си подменили тръбите поне а не само пари да скубете то освен ръжда друго няма вътре камо ли да те стопли и второ нямам радиатори в апартамента и не желая да ми минават тръбите през апартамента така че ако мислите да ми стеснявате апартамента с вашите тръби вие трябва да ми плащате че минават през апартамента ми незнам тези адвокати за какво са учили но май само от хонорари си живеят и им дреме да жевее бедния

101

Кармен Младенова

преди 4 години

Проблема е че парното е безбожно скъпо,а смешното е че и през лятото ти начисляват дебели сметки,а тъжното е че така или иначе подсмърчаш на студено....

100

Жо

преди 4 години

До MockingbirdТРЪБИТЕ в сградата не са на Топлофикация, а са общи части на живеещите. Никой няма право да променя вътрешносградната инсталация, без решение на Общото събрание.Зная новопостроени сгради, които на Общо събрание са се отказали да сключват договор с топлофикация. Те си прекъснаха тръбите към етажите, като ги затапиха още в мазито.

99

Анонимен

преди 4 години

Аз пък искам на моят собствен апартамент да си махна покрива комшията отгоре ако не иска трябва да ми плаща данак под

98

House M.D.

преди 4 години

...през определен период от време, за да може часовникът да работи. Ерго, купувайки апартамент в СЕС, вие го получавате заедно със задълженията по сключения със съответната топлофикация договор.3. В архивния отдел на всяка топлофикация, всяка СЕС има папка, започваща със списък на собствениците и техните подписи.

97

House M.D.

преди 4 години

Колеги, ето как стоят нещата от правна гледна точка:1. Собствеността на топлофикациите /независимо за кой град става дума/ свършва с абонатната станция. Всичко след нея /вкл. помещението, в което се намира абонатната/ са ОБЩА собственост на СЕС. Рязането на тръби е допустимо само след разрешение на общото събрание на СЕС.2. Когато купувате нещо, вие го придобивате с всички права и всички тежести, които това нещо има. Напр. ако си купите кварцов часовник, сте задължени да му сменяте батерията..

96

Анонимен

преди 4 години

Съдийте са били на две ракии.Може ималко суджук да е имало под мантията.Като им е уредено,какво да мислят занякакви натрапени им за да им оправятплатежния баланс.Балканско гето.Акобе франция щяха да отидат на място и да кажат ,че това не е демократис.Защони вкараха в гьол с упойка демокрация.Ние си имахме развита упойка(социализъм).

95

Някой

преди 4 години

До сф 96Ти виждал ли си бойлер на живо.Един бойлер 80л 3кВт се топли за 45 мин

94

да ла вера

преди 4 години

...то затова хората като са си махнали радяторите но ги карат да плащат общи частиса си направили подово към тръбите на парното ...и като влезеш парно нема ам пода е топъл ...панимаш

93

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 88 (До некойкато си купувал жилището не видя ли че има тръби?) Когато са го купували родителите ми преди педесетина и нещо години - не е имало 'тръби' После ги прокараха - прогрес! Но и сметките бяха колкото десет кифли и бе много топло!Сега - хем е студено, хем сметката е колкто десет кила хайвер...

92

Анонимен

преди 4 години

Еросъза съдии си вкарват Автогол.Който неиска парно, той не е и подписвал такъв с " етажна собств."Тази собственост ни е насила принаденаТя несъществува.Съдиите са некомпетентни спрямо този формат набитието ни.Те са длъжни да препоръчат,като всяка услуга отделно за всеки абонат.Италианският съд сигурно им сесмее.Барозу каза: Който неползва неплаща.Тормоз,браво на Европейския съд.Справедливата европа.европче как си.

91

бай Спиро

преди 4 години

До въпросВ края на 19-ти век София има около 12 000 жители. Съществуват 20 джамии. Колко от жителите на града са християни е близко до ума. Евентуално наследниците на тези има - няма хиляда души, могат да се перчат, че са кореняци софиянци, ако не са се разпиляли по света...

90

хммм

преди 4 години

До сф 96 Работиш в Топлофикация -София ?

89

въпрос

преди 4 години

колко от работещите в ТоплоФикация София са Софиянци поне от 3 поколения или всичките са алчни, корумпирани, безпринципни, прости селяци от провинцията? време е да си върнем града!

88

сф

преди 4 години

Ако съм управител на Топлофикация мигом ще реша проблема. Не искаш да плащаш парно в топлоснабдена сграда - ОК. Термоизолация на минаващите през жилището тръби. Пакетна цена за ползващи вода и парно. Който иска само топла вода - тройна цена. Ако не иска и топла вода, тапа на крана и да си монтира бойлер За тези, които не знаят бойлера загрява за 2 - 3 часа и водата се изчрепва при къпане с душ за 15 мин. Цена за ел. енергия за ново загряване над 3 лв. Всеки да избира !

87

of 87

преди 4 години

поредният коментар доказателство, че нахалството на пр0стаците от село е без граници! казах ти, щом аз не ходя на твоето родно място, нямаш право да идваш на моето. Просто е - нямаш право да отидеш на готово на място дето е построено от дядовците и прадядовците ми и да го о се реш, всичко останало е безгранично нахалство и липса на реципрочност!!

86

seira

преди 4 години

ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ ИСКА ДА НЕ СИ ПЛАЩА ПОЛЗВАНАТА ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ!ТОЧНО ОБРАТНОТО:ТЕЗИ В БЛОКА, КОИТО ИСКАТ ДА ПОЛЗВАТ "УСЛУГИТЕ" НА ТОПЛОФИКАЦИЯ, ДА БЪДАТ ТАКА ДОБРИ, ДА СИ ПЛАЩАТ НА 100 % ПОСТЪПИЛАТА В СГРАДАТА ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ!ПЛАЩАНЕТО НА ОТОПЛЕНИЕТО НА "ОБЩИТЕ ЧАСТИ", ДА СЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛИ СПРАВЕДЛИВО МЕЖДУ ПОЛЗВАЩИТЕ "УСЛУГИТЕ" НА ТОПЛОФИКАЦИЯ, БЕЗ ДА СЕ ВКЛЮЧВАТ ОТКАЗАЛИТЕ СЕ АБОНАТИ!ИСКАТЕ ТОПЛОФИКАЦИЯ - ПЛАЩАЙТЕ СИ Я НА 100 %!НЕ МОЖЕ ДРУГ, ДА ВИ ПЛАЩА СМЕТКАТА!