37

Анонимен

преди 4 години

Тук американските шпиони направо си управляват

36

Анонимен

преди 4 години

Русия е скапана държава без нито един приятел от богатите структури в света. Нито ЕС нито САЩ искат да имат нещо общо с Русия. Приятелите и са само диктатори западнали държави като Турция, Иран и подобни. Никой от нормалния свят не иска и не се занимава с Русия.

35

Ъ?

преди 4 години

Тази мътна история на коляно ли са я съчинявали? ЕС не е отменил визите за Русия. Като са шпиони, да ги гонят с черни печати и всички ще мирясат. Защо първо ги пускат, гледат им сеира с години, а после се оплакват? Тоест никой нищо не разбрал, но журналюгата се отчел, че е свършил пропагандната работа за деня.

34

Анонимен

преди 4 години

Никакво оръжие не било намерено у шпионите, ИЗГЛЕЖДА, че не са имали контакт с руското посолство и т.н. Как, тогава разбрахте, че са шпиони? С голяма степен на вероятност?

33

ЖЪЛТИ ВЕСТНИЦИ

преди 4 години

им викат на тия щото са оцапани с .......

32

НЯКОЙ ПИКАЛ НА СНЕГА

преди 4 години

в Алпите и веднага заподозряха - или руснаци или българи...

31

Анонимен

преди 4 години

А за френските правителствени банди,които ръсят с куршуми населението на Чад и Мали,нещо да се каже????Хайде бе,мУндьовци!Що мълчите за тази "благотворителна акция",която се води с години от престъпната френска банда?А нещо да кажете за онези "доблестни" френски шпиони,сбарани от няколко български селяни в една нива и яли як пердах????Все се чешете за недоказани неща по отношение на България,а не си виждате мръсотиите,които вършите по света!М***мка ви мр***сна перверзни западняци!

30

Да, да вервам ви

преди 4 години

Всяка сутрин с кафето чета МОНД и ако няма поне една такава статийка денят ми е крив...

29

ДЖЕНДЪР ИДЕИТЕ

преди 4 години

съвсем са объркали хората във Франция. Още преди 30 г за тях беше нормално да си с лява резба. Сега всеки, който е нормален го пишат за враг

28

Анонимен

преди 4 години

Това е. Русия е калпава държава от третия свят с болен диктатор. То са шпиони, то е тролене, то са мизерии. Нищо нормално не може да дойде от Русия, запомнете го това и колкото по бързо се разпадне тая "държава", толкова по добре за целия свят.

27

Анонимен

преди 4 години

Проверете да не са наръсили Алпите с Новичок, бе.

26

+-

преди 4 години

5 ГОДИНИ И ДА НЕ МОГАТ ДА ГИ ОТКРИЯТ,ДА СЕ РАЗПУСКАТ ФРЕНСКИТЕ,БРИТАНСКИТЕ....СПЕЦ СЛУЖБИ.... .

25

Анонимен

преди 4 години

Русия е враг на България !

24

бмп

преди 4 години

Както се знае,агентите на руските служби са навсякъде. Да припомня-стар, но актуален.На полигон край Мисисипи, ВС на САЩ провеждат изпитание на нова оръжейна система. Пълна секретност. Всичко е отцепено. Потопени до очи във водата, два алигатора внимателно наблюдават. -Хубава река е Мисисипи. Казал единият.-Да, ама Волга е по-хубава другарю майор. Отговорил другият.

23

Чайковский

преди 4 години

Болгарушките в две световни войни са против Россиия. Я мачкай това генетично увредено племе докрай. Никаква милост!

22

Разумен

преди 4 години

Ми ние тука у Бегето имаме цели партии, стотици хора, които са руски шпиони или лобисти. Защо сервирате новини за шЪпа шпиони некъде в планината... ами те са наСекаде. Кво се правите, че не разбирате?

21

Анонимен

преди 4 години

Българите най-сетне разбраха, че Кремъл е техния инквизитор, а не "братушка".Крайно време да се изгонят руските шпиони от България.

20

Анонимен

преди 4 години

Нещо не разбирам Защо им е на руснаците да пращат шпиони в Крим което е тяхна територия или в Молдова което е почти същото ?

19

Анонимен

преди 4 години

България е разграден двор за кремълските шпиони.Всеки руснак в България е шпионин, а всеки русофил - ятак.Това е така още от "освобаждението" ни от турско робство.Време е да се изгони тази ***.

18

На баба Златка шурея

преди 4 години

Да знаете сестра ми е ***, макар, че нямам сестра