9

Анонимен

преди 4 години

Отвратителни меркантилни лицемерни мързели - тези са срам за човешкия род, но явно някой ги лансира и те се смятат за много велики.

8

Аз

преди 4 години

До Тр олНе знам за Симеонов, но ни писна от политически акции на БСП, скрити зад мъката на различни групи хора!

7

Бау

преди 4 години

Съжалявам ама хора с толкова добре оформени плакати и чак дрехи с надписи, не мога да приема ... За мен им е платено и организирано ...

6

Прекалявате вече!!!

преди 4 години

Тези много си повярваха и ми идват в повече!!!! Не стига, че се опитват да кадруват кой ще е министър, което ама изобщо не им е работ, а сега ще казват и кои депутати щели да са в парламента и кои не. Ми тези депутати нали е гласувано на избори за тях??? Как така 3 милиона души пласуват на избори и след това тва няма да има значение, щото 30-40 жени, решили, че тези депутати не и харесват??? И как така изведнъж сега се сетиха точно за това, а не преди година като бяха глупостите на Симеонов?

5

Аз

преди 4 години

До БуревестниковПроблема с тези протести, за мен, е в това, че са (вече) политически! Ако бяха само социални - разбирам! Но техните социални искания бяха удовлетворени! Дори над смислените граници! Явно сега имат чисто политически цели! И - явно - в подкрепа на БСП. За мен - това е неприемливо! Така губят подкрепата на всички други хора! Не е учудващо, че са останали да дежурят само три жени и един мъж!

4

Тр ол

преди 4 години

Абе и Сумеонов ли плаща на пищ ман тро лчета. Аман !!! До там го докарахме....

3

Анонимен

преди 4 години

..... Защо НЕ вземат да протестират и да искат ОСТАВКИ за изключително мудната и отвратително направена ТЕЛК СИСТЕМА ?!?! ... ЗАЩО ХОРА С ТЕЖКИ ПРОБЛЕМИ , ЗА КОИТО Е ЯСНО ЧЕ НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ БИВАТ РАЗКАРВАНИ НА ВСЕКИ ТРИ ГОДИНИ ?!?! ... Става дума за ХОРА с тежки здравословни проблеми ... За хора БЕЗ КРАЙНИЦИ и тежки операции... И ги разкарват задължително на всеки ТРИ ГОДИНИ !!! ЗАЩО ЗА ТОВА НЕ ПРОТЕСТИРАТ ТИЯ "ДРУГАРКИ" ?!?! ... Симеонов ли им е най - големия проблем ?!?! ... СМЕШНА РАБОТА!

2

Буревестников

преди 4 години

... И какво толкова каза Симеонов ?!?! ... Нали се извини 1000 пъти ?!?! ... Не го оправдавам. За мен той НЕ притежава нужните интелектуални качества за да е на каквито и да е Ръководни позиции. Обаче тия жени , защото виждат мухата в едно око , а НЕ виждат слона в едни други очи , а ?!?! ... Защо НЕ вземат да протестират и да искат ОСТАВКИ за изключително мудната и отвратително направена ТЕЛК СИСТЕМА ?!?! ... ЗАЩО ХОРА С ТЕЖКИ ПРОБЛЕМИ , ЗА КОИТО Е ЯСНО ЧЕ НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ БИВАТ РАЗКАРВАНИ ?!

1

Анонимен

преди 4 години

Оставете Валерката на мира бе. Тия прекалиха. Той да ви е проблема.