17

Sichtpunkt

преди 4 години

Не разбират, защото мама и тате им казали, че по време на КомунизЪма беше по - хубаво, дори и учебниците ни учеха, че градим земният рай.Най-накрая, един кравай!

16

За

преди 4 години

един анонимен любопитко: не, на БЪРБЪНСКИ трябва да го променим официалния език!!! Тъкмо ще им е по-лесно на такива като тебе, дето и с българския имат проблеми!!!

15

име

преди 4 години

няма да закачате децата. има закон за защитата им. това е насилие. най-важно е да продължаваме да пазим евро атлантическите ценности.

14

Анонимен

преди 4 години

Те и родителите им не разбират, какво четат.

13

Анонимен

преди 4 години

Образованието зависи точно от трите страни: учители, родители и ученици, като последните може да се каже, че са жертви на първите два фактора и сегашните обстоятелства в държавата. Учебниците са просто средство, а в случая говорим за четене и смятане. След като се пишат оценки колкото да мине номера, че да избутаме некадърните напред за бройката и няма дисциплина в час и в къщи се стига до ниски резултати.

12

Анонимен

преди 4 години

До До 6Азбуката им е турската азбука.

11

До 6

преди 4 години

То ромски език няма, азбуката знаеш ли я? Няма такава.

10

Анонимен

преди 4 години

Не са виновни учениците и учителите а тези които пишат учебниците. И, нужно ли е да казвам кои са те ? НПОта на Сорос. Затова образованието е слабо и още повече се разпада.

9

аз-ът

преди 4 години

Българи не можете да ни направите!

8

Анонимен

преди 4 години

Е нормално е щом системата си остана от соца да е така,даже много учат!Вече не сме равни като едно време и трябва да има повече частни гимназии за да отидат учещите ученици,а не всички в един кюп като едно време.Така и учитлските заплати ще се конкурират и добрите даскали ще взимат добри пари.Уравновиловката свърши бе другари комунисти от ГЕРБ!Какво чакате?Промяна трябва!

7

учен

преди 4 години

доуточнение - не всички иследвани в България са хора, като изследваче хора и резултата е 100%

6

123

преди 4 години

В това изследване са включени и кафевите ученици. Затова е такъв резултата.

5

Анонимен

преди 4 години

И какво трябва да направим да променим официалния език на ромски за да разбират ли? На сила не става.

4

Анонимен

преди 4 години

Какво разбират, или не разбират учениците, е без значение. Важното е че сме стабилни, а директоря е наш чуек и от всички дейности свързани с децата, има 40 процента кешбек. Има за дмс, за харчене, са суджуци, за баш суджука. Направо пей сърце.

3

Анонимен

преди 4 години

Аха Китай да оная азиатска държавица с "лошият комунизъм" на първо място. А нашите демократчета затъпяват все повече и повече.

2

Анонимен

преди 4 години

Изненадани?Добре, казахте ни къде сме, а ЗАЩО сме там?На какво се дължи това?А къде ли сме били преди т.нар. реформи?

1

Анонимен

преди 4 години

Кой го интересува. Българите карат децата си задължително да ходят на училище и те разбират какво пише, а роми и турци спират децата си умишлено да не ходят на училище за да не учат български и това са предимно % тите на неуки и неразбиращи в България. Та за ромите и турците не ми пука дали разбират или не.