106

Не бих желал

преди 4 години

да бъда председателят на НАТО, в чийто мандат организацията губи Турция. Това е все едно да загубиш Германия и Франция взети заедно. Оставаме настрана геостратегическото й местоположение й че армията е почти изцяло от ветерани, участвали в бойни действия.В армията на НАТО 1,3 милиона са от САЩ, 435 хил. от Турция, 280 хиляди от Германия и 170 хил. от Франция. Италия и тя е с около 130 хил. Останалите си ги проверете. Ние участваме с... 25 хил. души.

105

Анонимен

преди 4 години

до115В Русия как къде е?!Ти па какви въпроси задаваш?!Не знаеш ли?Чети!

104

Българин

преди 4 години

Турция си гледа националните интереси на първо място. На нас НАТО ако ни нареди да си дадем западните покрайнини на Македония в името на членството им, веднага ще се избият нашите продажници кой пръв да го прекара в конституцията.

103

Анонимен

преди 4 години

"Азиатските диктатури Русия и Турция са много зле"------------------Към 01.11.2019 г. златният резерв на Русия е 2 252 тона, а българският колко е и къде се съхранява?

102

Анонимен

преди 4 години

Да загубиш Турция за НАТО е все едно да загубиш Германия и Франция заедно. Оставаме геостратегическото й положение, което удвоява загубата. А и армията и е от ветерани...----Какво значи да ЗАГУБИШ? Турция сама си избира пътя да е слугинаж на Путин и сама си избира пътя да бъде изхвърлена от НАТО. Като иска да се маха, да се маха, прав и път никой не е длъжен да се съобразява с глупостите на ердуган и путин. И без труция НАТО ще ви остане водещата сила.

101

Анонимен

преди 4 години

до 111Има още 25 000 в МО ама не ги слагаш кияците.Виж заплати -държавен служител...И пак там не е всичко

100

Анонимен

преди 4 години

Здравей, Боби. Виж пост 89 и вземи отношение, ако обичаш,46609

99

Ни така, ни инак...

преди 4 години

Няма да е хубаво да си ръководителят на НАТО, през чийто мандат Турция е излязла от организацията, била е изключена или нещо подобно.Защото армията на НАТО е следната:1. САЩ - 1 338 000 души2. Турция - 435 000 души3. Франция - 208 000 души4. Германия - 184 000 души5. Италия - 179 000 души...16. България - 25 000 душиДа загубиш Турция за НАТО е все едно да загубиш Германия и Франция заедно. Оставаме геостратегическото й положение, което удвоява загубата. А и армията и е от ветерани...

98

Анонимен

преди 4 години

Макрон призна, че НАТО е в мозъчна смърт. Какво повече от това?

97

Анонимен

преди 4 години

НАТО е еврейска организация в която истински войски имат САЩ и Турция.Другите са ***,а ние сиромаси!

96

Анонимен

преди 4 години

До емигрантите в чужденеци.Приберете си вашите родите ли.Тук те трябва да взимат по-малки пенсий ,а някой от тях никакви пари.Семейство с 1 дете и в чужбина пенсия трябва да взима ами НЕ не трябваСемейство с 2 деца 1 в чужбина ,а другото 1 е българия да пенсията трябваа да бъдат 50 % пониски.НЯМА да плащам данъци и здравни осигоровки на вашите родители.Вземе те си в чужбина тук не са желани

95

Зозо

преди 4 години

Азиатските диктатури Русия и Турция са много зле :)))))))))))))))))))))) В скоро време ще се разплащат с дупе, понеже турската и руската лира са по 2.5 стотинки :)))))))))

94

Анонимен

преди 4 години

много професори ей ти знаеш ли ,че българските емигранти в чужбина ,който ходат да работа са предимно от роми и турци.В германия има 300 000 емигранти от българия.Еда ли има над 100 000 етнически българия остана ли те са хора от малцинствата. Много обичам професори да пишат глупости.Български емигранти в щатите да там съм съгласен 95% от тях са етнически българи.

93

Анонимен

преди 4 години

Дрън дрън-нямало да я бъде България......Толкова империи сме опяли,ще надживеем и ЕС и НАТО :-))))Само евреите могат да се мерят с нас!Ние българите сме карма!

92

Анонимен

преди 4 години

Как я виждаш България след 50 години с 2 млн роми, 2 млн българи и 1 млн турци?--------това е проблем не само на България, а на всички бели държави. п.п. 2-та милиона роми и повечето млади турци се изнасят по ЕС. ако си ходил по Родопите си видял, че турчеещите се села са празни и най младия там е на 60 години и. Та до 2 поколения турците няма да ги има изобщо,.

91

Боби

преди 4 години

До НЕбългарин"България е десетки години пред турция и русия"ЛЕЛЕ УМНИКО САМО СЕ ПОГЛЕДНИЕТО ТИ САМО 3 ФАКТА ЗА РАЗМИСЪЛТурция за сега не произвежда само Тежки танкове, Балистични ракети с обсег над 300км, Тежки реактивни бойни самолети и ТЕЖКИ ЗРК - всичко останало се произвежда.Русия преди седмица в Москва откри на веднъж 66(да Шестдесет и Шест) станции на метрото. Днес се похвалиха че са превозили дву милионния пътникЗапочва Нов мост над река Ямал(по-голям от Кримския) Ледо Устойчив

90

Анонимен

преди 4 години

До НЕбългаринЗа турците не знам, но бенгалците те сега са си около 2 милиона. А що се касае за държавата България, то и в проучване на ООН, и друго независимо проучване на Бундестаг пише че между 2045-2050 година България ще престане да съществува като държава.

89

НЕбългарин

преди 4 години

Под новините пишат не повече от 20 човека от които 10 са такива дето се турчеят, 5 са разни русофили и подобни които плачат, защото България се отдалечава с всеки изминал ден от Русия и останалите пишещи са такива които се забавляват с горните 15 взети на куп. Та България си е много добре и от ден на ден става по добре-От ден на ден по добре? Как я виждаш България след 50 години с 2 млн роми, 2 млн българи и 1 млн турци?

88

руска-турска империя

преди 4 години

- Рожба на руско-турската война! Атовете се ритат.....България страда!!!!!!!!!!!!!

87

НЕбългарин

преди 4 години

България е десетки години пред турция и русия. Колкото и да ви е мъчно и да изкарате черното бяло, това е положението. Ние сме в ЕС, там където никога няма да бъдат приети държавите от третия свят Русия и Турция.-Най-важните неща за една държава са:ИкономикаАрмияОбразованиеЗдравеопазванеЯ сравни тези неща на България с Русия и Турция! И после се увери, че България я взеха в ЕС само и единственно да управляват тази територия от Брюксел, а не че отговаряше на ЕС критериите !