58

Mockingbird

преди 4 години

според мен "старите" шведи ще се интегрират изключително бързо към новите условия, които им поставят "новите" шведи. толерантността и джендъризма оближе (задължава) :-))).

57

Бай Иван

преди 4 години

Простите и кресливите как ще коментират новината, а " refugees welcome " умниците ;) ???

56

Анонимен

преди 4 години

До Ха-хаНа тези, които са раждани в Швеция и в Европа като цяло как ще им отнемат гражданството? Глобалистите няма да позволят расизъм.

55

Синема Гугу

преди 4 години

В Малмьо е пълно с мигранти. Именно те са в основата на престъпността. И то защото става въпрос предимно за ниско ниво мигранти. Образованите мигранти са малцина. С други думи, градът е пълен с плява, която не може и няма да се интегрира, точно както е с плявата във Франция, Белгия и други държави, които обаче реват като папагали срещу българи и румънци.

54

Анонимен

преди 4 години

До ИНФОРМИРАН БАРОВЕЦ !В България,когато ромите се сбият и се обадят на полиция,то тя идва да ги спасява,а в Швеция вече и полицаите се страхуват да влизат в такива места,гледах интервю преди около година на тази тема.

53

Анонимен

преди 4 години

Защо се допусна това Европа да си свали гащите , а после кой ми *** в гащите или кой ме .....? Ще сърбаме попарата и ще си мечтаем да се върне Европа от преди 30 г, но ..който както си го направи!

52

Ха-ха

преди 4 години

Има просто решение като за цяла Европа-всеки имигрант,извършил каквото и да е престъпление се лишава от гражданство и се експулсира незабавно!Като се изгонят едни 100-200хиляди,останалите ще се кротнат.Ама може пък точно престъпниците да им са ужасно нужни,кой знае?

51

Анонимен_777

преди 4 години

Естествено развитие от политика на патологична толерантност и престъпен 'либерализъм' - НА ВСЯКА ЦЕНА, към имигрантите ... Разбира се на мас-медиите им е категорично забранено да пишат че абсурдната ситуация е в следствие на катастрофално-либерална емиграционна 'политика' и заповеди за ненамеса от страна на вътрешните служби...! Явно Стокхолмския синдром вече се проявява в по-широк смисъл при фатално обърканите Шведи ?!

50

Анонимен

преди 4 години

До Дядо КоледаЗнаете ли,че в някои европейски държави вече са им забранили да казват например "Честита Коледа!",трябвало да казват "Честит празник",за да не се засягали тези,които не са християни,моля ви се докъде стигнаха,сами да си унищожават собствената култура,що за *** щ и на!?

49

Анонимен

преди 4 години

май коментарите са излишни...

48

Анонимен

преди 4 години

Амиии има си решение бе господа шведи...съвсем малко полицейско насилие над органзираната престъпност...вдигне ли ръка срещу ченге бой с палката вади ли оръжие застрелян на място...и престъпността ще спадне за 1 месец.

47

Анонимен

преди 4 години

Шведите и най вече шведките да не се страхуват това са културни особености.

46

анон

преди 4 години

"почти всеки трети от неговите жители е с мигрантски корени" - въпроси?

45

шматка

преди 4 години

Случайно гледах клип тубата от ШвецияГол до кръста и най вероятно дрогиран ходи като бабаит и рита полицейските коли а около него 4-5 полицай му говорят нещо.Пародия

44

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

И наш Бойко участваше в престрелки и убийства навремето, ама сега вижте кво хубаво момче стана.Значи е за добро. САМО ГЕРБ!

43

Зъзито

преди 4 години

Каролин Хаким - Ясно е ! Шведка омъжена за тарамбука и приела фамилията му ..

42

Разумен

преди 4 години

Тва е резултата, когато се вслушаш в съвета на Корнелия Нинова "Абе, бай х*й, дай да излезем отпред да се разбЕрем кат' мъже и да се върнем да си вършим работата"БСП са виновни

41

Ромче

преди 4 години

Нема такова нещо!ТУКА сме цела махала от Киселево-видинско.Само богати хора и дават пари за всичко, каквото поискаш, като те виждат че си беден.

40

Анонимен

преди 4 години

Популизмът и местните обичаи са виновни, защото изнервят нежните и изтерзани души на мигрантите.

39

Дядо Коледа

преди 4 години

Е тая година няма да подаря подаръци на доста момченца в Швеция. Повечето са с тъмен оттенък на кожата