41

Анонимен

преди 4 години

Който вади нож...

40

адвокат

преди 4 години

това е Самозащита - вадят ти нож, отнемаш го и го използваш!

39

Анонимен

преди 4 години

До истината болиТи си женомразецът, разпознахме те.Сигурно ще напишеш жалба до отец Агоп Саркисян, в която ще протестираш заради това, че парламентът не е гласувал специален закон, с който да забрани на жените да оказват каквато и да била съпротива в случай на опит за насилие срещу тях.

38

V

преди 4 години

А цацаров го назначиха на още един апартамент за дето даде на боко да вземе подкуп за ф16 та да ни лъже че от закуски спестил 190 000 лв за една година. Да не говорим за Горанов и ченгеджистите на герб . Власта е най големия бизнес в България .Затова е неолибералната политика ,,бизнеса,, да плащат 10 %данък и да изнасят от България 5 милиарда на година . И кои са наще либерали?герб вмро и дпс .Точно те подписаха сделката за ф16 ,а за Доган беше теца .По либерална политик от 10 % данък няма .

37

Анонимен

преди 4 години

До Heinrich HimmlerПотъването започна с правителства финансирани от немски фондации, Костов, Тиката...

36

морски

преди 4 години

Не се чудете за ножа.Имам съсед евреин, който преди години още, посъветва порасналата си дъщеря да носи нож.

35

445552

преди 4 години

До истината болиЯвно мечтавш да се отърваваш с изнасилване. Щем го искаш - вероятно ще ти се случи. Тая жена е имала повече топки от много мъже. А поплювкото е пълен - щом някакъв трети случаен пътник е успял да го хване. Дано му е поразмазал фииомутрата, жалко, че не е бил *** да го поизнасили, ама другия път може да му се случи на тоя нерз, ако много го желае.

34

Tangra

преди 4 години

Дали някога ще се възстанови?Ако го види обесен на гарата може и да се възстанови

33

истината боли

преди 4 години

който нож вади от нож умира, ако не беше извадила нож, най-много с изнасилване да се беше отървала или дори с наколко шамара!!

32

ivailo

преди 4 години

Горката жена... Дано се възстанови напълно.

31

Анонимен

преди 4 години

До ХахНе! Има Хелзински комитет и психиатри. Един пенсиониран психиатър по БТВ се заканваше да съди заведение в центъра на София, защото изгонили досаждащ на клиентите психо. Ако не знаеш, той ще те светне, че 2 часа средно от времето ти през деня трябва да бъде посветено на психото. По Нова една сутрин две специалитски говориха за проблемите на психино болните. Научих незиброимите им права. Друго не. Друг тормозеше цял блок. Докато не убие някой, или роднина не го предаде може да прави всичко.

30

Истинският Доналд

преди 4 години

сега разбрахте ли защо второ точка в конституцията на сащ е свободното право да притежаваш огнестрелно оръжие! само в комунистически територии обезоръжават населението!!

29

БгДрамиБезКрай

преди 4 години

Пак ли драма в БДЖ(Българска Дивашка Жунгла)?

28

Анонимен

преди 4 години

Има си транспортна полиция. Има началник влак. Вместо да носите мачете, ножове, брадви и т.н. просто дръпнете ръчната спирачка... И натрапника ще го направят много тъмно лилав на следващата гара. Защото (както всички знаем) куките не могат много да пишат. А ще трябва да изпишат поне 300 листа.

27

Анонимен

преди 4 години

До До 17Типичен начин на мислене на ***.

26

Анонимен

преди 4 години

Абе, навремето ката дете, когато пътувах с родителите си до Варна (Ст.Загора - Варна), помвя, че във влака имаше милиционери които правиха обход на купетата.Не съм използвал услугите на БДЖ повече от две декади, затова задавам въпроса "Тази практика на присъствие на полиция във влаковете прекратена ли е?"

25

Анонимен

преди 4 години

Затова много по- добре е лютив спрей.Много добър стопиращ ефект, без да нанася рани.С тоя нож девойката ще бере ядове, ако тя го е извадила и е посегнала.Ножът не е добро средство за самозащита, ако целта ти е наистина да се защитиш.

24

Само питам

преди 4 години

Щом не са написани имената на нападателя знами вероятно е от неинтегрираните. Щом е от неинтегрираните, значи ще го защитават адвокати на няколко НПО-та, а момичето ако не си плати няма кой да я защитава. Версията ще бъде превишаване пределите на неизбежната самоотбрана , т.е. нападателят няма нож и случайно намушква момичето при самоотбрана. 21-годишния се разкайва, съжалява, съдейства на правосъдието , трябва да гледа двете си деца и ще бъде освободен след 72 часа.

23

До 17

преди 4 години

Що да се месят мъжете бе? Нали жените искаха еманципация? Мъж да помага на жена е патриархална традиция. Сега жените са еманципирани и независими. Да се оправят сами. Нож вади на мъж и пак нищо не направи. Слаба работа. Пък и мъжете са и помогнали, така че се трай.

22

j

преди 4 години

Държавата пропада с всеки изминал ден, а подобни новини вече са нещо обичайно в дневния бюлетин. Дотук в докараха господата мутри - Бойко и Делян Пеевски! Надали и в Зимбабве стават такива неща толкова често! То не бяха убийства, самоубийства, отвличанив или какво ли още не. По-зле сме от 90те години, които хората с прави наричаха дивия запад! Българино събуди се !