10

Анонимен

преди 4 години

Фалш и лицемерие в Ердоганова Турция,аз неслучайно зачекнах темата турски сериали,оттам много изводи може да си направи човек.Това с което Новатв,и БТВ-то особено съсипват бълагрския зрител десетина години е най-европейското и гледаемо което може да се отсее.Другото е негледаемо при нас!Какво правят ердоганистите,СЛАГАТ ГЛОБИ НА ТЕЛЕВИЗИИ,ПРОДУЦЕНТИ И РЕЖИСЬОРИ ДОРИ ЗА ЕДНА ЦЕЛУВКА ПО УСТАТА!ПО-БОГАТИТЕ ТВ-та ПЛАЩАТ ГЛОБИ ЗАРАДИ ЗРИТЕЛСКИЯ ИНТЕРЕС.Зрителите не харесват шериатски истории!........

9

Анонимен

преди 4 години

Турците верно са с по малко самоубийства от нас. 7.2 на 100 000, ние сме със 7.9 а руснаците са на трето място в света с 26 на 100 000, пред тях са само Лесото и Гвианаhttps://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_suicide_rate

8

Анонимен

преди 4 години

По данни на турския Институт за статистика TÜIK, през 2018 година са били регистрирани 3 161 самоубийства---------------Това са средно по 10 самоубийства на ден. А сега като се хванаха с русия и ес и сащ им вдигна мерника тепърва ще лирата ще става по евтина и за турците предстоят тежките времена. Докато не свалят сами ердуган ще тънат в мизерия, това е истината.

7

Анонимен

преди 4 години

До 13Ако си мислиш, че сме по-зле виж цените на автомобилите в Турция и цените спрямо заплатите им. И на англичанина тук му е евтино и вика, че сме рай, както някой викат, че Македонците видиш ли ни минали.

6

YarakIcinTurkiye

преди 4 години

В Турция няма живот, затова хората се самоубиват.

5

Анонимен

преди 4 години

Гледайте някой турски филм от 70-тте,80-тте.90-тте дори до допреди 6,7 години и сегашните ала Иран филми и ще разберете защо,ислямизмът не прощава и слаба психика ,и чувство за безнадежност, и резулататът е трагичен.ЖАЛ МИ Е ЗА ПРОЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРЦИ!

4

13

преди 4 години

България е много по-зле от Турция. 5 самоубийства не променят фактите.

3

Анонимен

преди 4 години

Това е държава с над 80 милиона население. В България която е с 5-6 милиона се случиха точно такива неща дори които убиха цялото си семейство от безисходица. Дори имаше случай с българско семейство в гърция които убиха детето и после беше сварено от баща си.

2

Анонимен

преди 4 години

....заради цената на лука!!Сега сериозно,ами първо много слаба психика,човек ако е свикнал с 200 може и с 20 защо трябва да се самоубиваш а още по-страшно да си убиеш децата.защо!!??Второ,защото Ердоган и кликата около него съсипват направеното от светските управници каквото и да дрънкат ислямистите секуларността беше в основата на турското развитие, иначе имат примера на АВГАНИСТАН,ЕГИПЕТ,ИРАК,ИРАН и т.н.Още повече че Турция няма природни ресурси и не може да е СА,Катар,Дубай и тем подобни!

1

Анонимен

преди 4 години

Аллах прощава, Ердо и банките не!