58

Анонимен

преди 4 години

В руската армия е пълно с гейове, а уж са против тях. И изнасилвания има всеки ден.Между другото, за жалост, съм виждал подобни болни индивиди и в България. Много от тях не са диви селяци, а тихи и спокойно изглеждащи хора. Агресията им не се отключва от изневяра, така почти никога няма, защото те следят жените си денонощно. Дори и пиене не е проблема. Просто има такива мъже с психични отклонения. Повечето, мисля, са и с ниско самочувствие заради това, че нямат пари и т.н.

57

Анонимен

преди 4 години

След ВСВ населението на САЩ е само с 30% по-голямо. Днес населението на САЩ е с 250% по-голямо. Що така?!? Питам и отговарям- прочетете статията и ще ви стане ясно. Хора роби в собствената си държава, където злото не се отразява и по този начин се превръща в практика. Слочаенос?!?

56

Анонимен

преди 4 години

Щом въобще се стига до такива работи това означава че тия хора не са нормални.Ето статията потвърждава-един ден я бие на другият ден и се извинява.И така от години.Не могъл да се контролира загубил разсъдък и способност да разсъждава взел ножът,брадвата и я направил на кайма. Е как така не може да управлява себе си?Такъв човек е опасен във всеки един миг може да убие някого защото му е паднало пердето.Безумно е църквата да застава на страната на алкохолизиран психар -"пазител на семейството"

55

Анонимен

преди 4 години

Всяка прилика с подобни случаи на нашата територия не е случайна

54

Анонимен

преди 4 години

***=русия

53

Анонимен

преди 4 години

Кога ли ще сметем Империята на Злото и ще освободим поробените руски жени...

52

Анонимен

преди 4 години

Тука веднага се появяват русоподмазвачите да адвокатстват за Русия и да убеждават, че това било пропагадна на сайта. Всички знаем какво е Русия, и Гогол го описа.

51

Стамат

преди 4 години

Домашно насилие, пeдeрacтия...Кога ли ще свърши този свят с всичките му масонски простотии?!

50

Сандо

преди 4 години

Бум на бити, пребити и убити жени, заради изневери. Изневери винаги е имало, но защо в последните години ги трепят като зайци?..Сега свободно и на достъпни цени се продават стотици видове устройства за проследяване - мини камери, микрофони, софтуер за шпионаж на телефони, все неща, които преди са били достъпни само за специалните служби. Сега дамите просто нямат шансове за оцеляване, след кръшкане.

49

Анонимен

преди 4 години

Жените са си виновни защото обичат диви селяни.Не всички естествено но тия по-примитивните и първични подсъзнателно ги привличат разни проблемни типове.То хубаво -дивото зове до лагерният огън в пещерата винаги има нужда от безстрашен Конан достатъчно луд за да не му пука и достатъчно силен за да пребори мечка.Ясно-той ще пази и ще воюва пък тя ще му се отдава... Само че ако се стигне до скандал и оня почне да я бие щото така е свикнал тя реве. Еми нали таков убавец си го харесва?

48

Анонимен

преди 4 години

Амчи то и аз съм зеленоок :))))

47

АнонимеН

преди 4 години

ЗЕЛЕНООКИЯ ДИМИТРИЙ ГРАЧЕВ!!!И ТРИМАТА НАЙ-ГОЛЕМИ СЕРИЙНИ УБИЙЦИ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА ЗЕЛЕНООКИ! ЧИКАТИЛО, АНГАРСКИЯ МАНИАК И ШАХМАТНИЯ УБИЕЦ!!!ЗЕЛЕНИТЕ ОЧИ НЕ СЕ ОБРАЗУВАТ ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ А СА СЛЕДСТВИЕ НА ЛИПСА НА МЕЛАНИН!!! МОЗЪКА ЗА ЗЕЛЕНООКИТЕ ХОРА НЕ Е РАЗВИТ НАПЪЛНО!ПРЕДУПРЕДИЛ СЪМ ВИ ДА СЕ ПАЗИТЕ ОТ ХОРАТА СЪС ЗЕЛЕНИ ОЧИ ТЕ СА УВРЕДЕНИ ОТ РАЖДАНЕТО СИ В МАЛКА ИЛИ ГОЛЯМА СТЕПЕН! И БОРИСОВ И ФАЛШИВИЯ ПУТИН КОЙТО ИДВА НА ВЛАСТ 2007-*** СА ЗЕЛЕНООКИ СЪЩО !

46

Сандо

преди 4 години

Дамите отдавна вече не се съобразяват с половинките си, щот по закон били с мъжа равни. Това няма как да стане, те с мъжете не могат да бъдат равни, защото природните закони са най меродавни !

45

Сандо

преди 4 години

Разбрал е, че му е кръшкала и е раздал правосъдие. Всяка изневяра си има цена - цената на предателството, а то винаги се е наказвало по най жесток начин, често и с фатален край.

44

До 41

преди 4 години

Не знам от къде я извади тази статистика, но аз намерих друга в която казват, че убийствата на 100К жители в двете страни са равни. До сега руснаците са водели. Това обаче няма никакво значение. Въпросът е, че се извършват зверства на които полицията не обръща внимание. И това се случва в бели държави, а не в третия свят. Колкото до статистиката провери колко осъдени има в двете държави и какви са присъдите. Там нещата не са равни.

43

БГ

преди 4 години

Четейки статията тука някой сигурно изпитват гордост

42

шматка

преди 4 години

До 39Не се заяждай де.За това са им платили за това пишат.Утре някой като плати ще пишат лоши работи и за САЩБизнес

41

Анонимен

преди 4 години

Това е много стара криминална новина.Наскоро четох,че тя е решилада жени пак за друг.

40

ivailo

преди 4 години

А в САЩ колко бащи изнасилват децата си... Ама в това сайтче нищо не пишете за това.

39

Сандо

преди 4 години

За жалост докато има изневери, ще има и такива неща. Мъжът по природа е ловец, боец и не би допуснал половинката му да го предаде. Вярно, че има по безболезнени начени като тези да я изгони и да се разведе, но като му падне пердето пред очите и му причернее, той вече не знае какво точно прави. Установено е, че в такива случаи блокират важни центрове в мозъка и се губи разсъдъка. Дамите никога няма да се откажат от кръшкането, защото това им е закодирано в гените, в природата още при раждането.