11

Гошо...Тъпото

преди 4 години

На Станишеф,партията е...завещана от баща му.Тоя,без един ден трудов стаж където и да е,е...спуснат с парашут за председател на БСП след Първанов от самия...него,като стана президент.Взеха че го...избраха навремето и сега не могат го...изгони,много му...порасна работата.Първанката е правил...много грешки,но тази е една от най...голямата му.Вкара в управлението на БСП такъв троянски кон,който може да...срине не само БСП-то но и де що види по пътя си.

10

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си много увреден млад човек за да влезнеш в такава партия.Кариерните амбиции са разбираеми, но защо точно в партия, чието упраление в недалечното минало беше обявено за престъпно.

9

Анонимен

преди 4 години

Утилизация !

8

Анонимен

преди 4 години

Почват да склерозират и Станишев, и Пирински, и Миков. Имат типичните белези.

7

Анонимен

преди 4 години

Разтуряй !

6

Анонимен

преди 4 години

сер-гейчо АКО ТЕБ ТЕ НЯМАШЕ И ГЕРГОВ А И ОЩЕ НЯКОЛКО КАТО ТЕБ----БСП ЩЕШЕ ДА Е ПОБЕДИЛА герб-гроб, ВИЕ ИГРАЕТЕ ЗАЕДНО С герб, ЗАТОВА ХОРАТА СЕ ОТДРЪПНАХА, А И ВАШАТА истанбулска конвенция СЪЩО ОТВРАТИ СИМПАТИЗАНТИТЕ НА БСП !!!

5

Анонимен

преди 4 години

Е закривайте я вече тази партия де!Стига с тази агония!Колко да са мазохистите в България, че да гласуват, камо ли членуват в нещо подобно.

4

Анонимен

преди 4 години

Вън гризачите и мекотелите от БСП.Медузи, съсели, колаборационисти с ГЕРБ, предатели и саботьори да преминат на отсрещния бряг при ГЕРБ.

3

БСП ВИДИН

преди 4 години

Оставка на Нинова! Съсипа БСП!

2

Русофил

преди 4 години

Maрш Станишев завинаги го изгонете както Масларова,Първанов,Орешарски и др.крадци.Проблема е че ГЕРБ-предатели не са по различни те са на другия полюс с оня Паси неговите теори за НАТО,няма политици има криза.Тези Сидеровци,Каракачановци това са едни баничари .

1

Нане

преди 4 години

Корни, издухай от партията еврожендърите и обещавам, че ще гласувам за Теб от тук нататък....Наври съсела в миша дупка!