148

НТД

преди 4 години

Нова песен на нов глас ще се пее след 25 ноември, като му налеят нов софтуер във ФАЩ

147

Анонимен

преди 4 години

Ами да си разменим по една гара и една автогара също.

146

Данков

преди 4 години

До АнонименМоже би, но е много простоват и не знае нашата история.Може би е маска и се надявам да е така, иначе е срам човек да го слуша.

145

Анонимен

преди 4 години

Боко отивай при Меркелица да и пееш,Шушана поне за това те бива

144

Анонимен

преди 4 години

Борисов е истински патриот и държавник.

143

Анонимен

преди 4 години

На кой друг Държавник НСО разрешава да си кара сам колата. Друг е въпросът лична ли е колата или на държавата.

142

Анонимен

преди 4 години

Боко става началник на Пирея, на Солунската митница. Бай *** възражда старата идея за Солунската митница.

141

Додо

преди 4 години

Бате Гойко, ако не друго, поне добре обясни на коментиращите кой каква позиция е заемал в американския държавен апарат! lol

140

Анонимен

преди 4 години

Да му съберем пари за един ТИР и да приключва с политиката.

139

Анонимен

преди 4 години

Вечна дружба с братския гръцки народ.

138

Бате Гойко

преди 4 години

Джон Маккейн не е ли онзи сенатор синът на който стопанисва украйнските тръби и който в момента разследват?Не е той. Украинските тръби се стопанисват от Хънтър Байдън, син на бившия държавен секретар Джо Байдън.

137

Додо

преди 4 години

Както винаги, готов да предлага Българска земя на враговете ни! Егейско море е Българско, г-н Борисов! Там са Ксанти, Димотика и Гюмурджина! Това, че след масонската победа във ВСВ го загубихме, не означава, че няма един ден пак да си го върнем! Но, какво да се очаква от човек, който отиде да се кланя на сърбите в Пирот в деня на 100 годишнината от Ньойския мирен договор, който даде на Сърбия да пороби хиляди Българи в Западните Покрайнини! Позор за Татковината!

136

Анонимен

преди 4 години

Най-*** и нагло нещо начело на България от 681г. до днес.

135

Анонимен

преди 4 години

Българската овца е най-яката овца на планетата Земя ! Тя единственото нещо което умее е да блее и винаги е пред "празна ясла" ! Тук в този форум тя само повтаря наизустената дума"***"и не я интересува дали изобщо трябва да я употребява,важно е за нея,че е масова употребявана когато не може да се опровергае истина ! Знаете ли овце, вие губите и собственият си език, защото масово медиите и политиците ви набиват в главите чуждици,като ,че ли с тях ставате интелигенти,но не ставате само по-тъ'пи !

134

Данков

преди 4 години

Брейййй, нашия премиер бил голям миротворец, гърците не ни обичат но се уважаваме взаимно като народи.За разлика от някой наши съседи, те помнят какви взаимоотношения сме имали в миналото и не оспорват нашата история.Вече почнах да не обръщам внимание на бойковите простотии, обаче да вземе да приказва по малко, защото отвори ли си устата само бисери излизат.

133

джо

преди 4 години

Този конектор е стъпка в правилната посока, въпросът е ще доставя ли газ на по-ниски цени. Защото 10г дъвкаха проекта НАБУКО и накрая западните държави се отказаха да го финансират.

132

Анонимен

преди 4 години

Чоко, аз съм преживял развитият социализъм в младежките си години, тогава когато баща ти е минавал под масата изправен, така, че си трай и не мисли, че ние /вече пенсионери/ не мразиме този уро'длив строй, който в момента ви управлява в лицето на клонингите на БКП - ГЕРБ ! Хиляди примера мога да ти изброя на управление по които ГЕРБ не се различава от БКП, изобщо цялото им управление се базира на комунистически похвати и принципи ! Но заблудената овца винаги свършва в "кланицата"!

131

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 132Чакай бе нали казвахтер че през комунизма нямало пари било сиромашия за какви окрадени милиарди дрънкаш и 13 банки айде изясни с колко милиарда ни остави комунизма и колко банки и как тъй такива като тебе подържат тезатар че през комунизма сме фалирали 3 пъти поне ??/// То ясно че си *** ама ми е интересно какво обяснение ще дадеш, *** !!! Що го свалихте комунизъма като е имало 13 банки пълни със милиарди дето комунистите ги откраднаха после ?????????/

130

Чоко

преди 4 години

Интересно ми е каква е надницата на троловете, за да пишат тези глупости по форумите.Това най-вероятно са хлапета, които дори не са били планувани по времето на Соца, но сега страшно им липсва.

129

Посетител

преди 4 години

А утре странджа на турците за някоя ваша далаверка ?85298