810

Анонимен

преди 4 години

До неразбрал"Равенството на всички граждани ПРЕД ЗАКОНА и равен ДОСТЪП ДО ВЛАСТТА". Това не е това "равенство" което си мислиш. Това е "върховенство на закона" и "еднаква възможност за реализиране на гражданските ти права". Комунистите четете и Уикипедия като Дявола Евангелието.

809

Анонимен

преди 4 години

До ДръндерПрав си. Бойко трябваше да каже "20" вместо "30", защото заради покъртителното управление на БСП/БКП при Виденов страната фалира пак, но оттогава е само напред и нагоре. Предполагам че казва 30, защото не иска да остави извън това най-големия пробив: падането на Комунизма и ориентирането към демократични виждания. всичко това няма общо само с него, той управлява от 10тина години.

808

Анонимен

преди 4 години

Прекалено е алчен.Няма да си тръгне.Каква бе тая алчност неземна борисова ненаяла се...

807

Дръндер

преди 4 години

"Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни в новата ни история" Пич трябва да се пробваш в Комеди Централ ще ме скъсаш от смех! Направо умирам от смех! Стига човек ти сериозно ли се тиквочиш така!?следващите години, който ще са без теб ще са двойно по-добри!

806

неразбрал

преди 4 години

До до неразбралНапиши "демокрация" в Гугъл , и ще видиш какво пише.Това че всички герберасти сте неграмотни и невежи ,вече не е тайна за никого.Нали Вожда Ви също е неграмотен.Един свестен човек няма в бандата ГЕП.Нито един.Факт.

805

Офф ,да се омита

преди 4 години

Абсолютно същото го слушах и преди 30 години.Бай Тошо през ден ни обясняваше ,че няма нищо по-хубаво от социализЪма-работа за всички ,коли ,апартаменти ,почивки...Сега и шофьора му Боко бръщолеви същите нелепости.Високи доходи ,НАТО и т.н.НО-за 10 години милиционерска тиквена диктатура ,страни като Румъния ,Унгария и Чехия просто ни задминаха и ни забравиха.Просто светът се развива с други темпове.Не ви ли писна от този простоват и нагъл тип ,бе хора?

804

Демокрация

преди 4 години

Закрити 1200 училища в последните 30 години

803

Анонимен

преди 4 години

При комунизма селските стопани ровеха в кофите за фураж за животните, а при демокрацията има изобилие от фураж за селсктите стопани.

802

Анонимен

преди 4 години

До ДемократВиж как бързо схващаш. Браво!

801

Демократ

преди 4 години

Комунистите пишеха доноси, а сега при демокрацията никой не пише доноси и забогатяваме свободно.

800

Анонимен

преди 4 години

До друг ДемократДържавата ти го организираше и го използваше да те репресира. Не знам сега хората да са длъжни да рапортуват на службите и да пишат доноси срещу близките си. Явно имаш интересни приятели.

799

Анонимен

преди 4 години

До неразбралЗначи преди 1989та беше най-голямата демокрация.

798

Ами!

преди 4 години

До АнонименРовиха по кофите за фураж на домашните животни , а в Гермония имашеца таци цел други кошове за събиране на фураж.....

797

Демократ

преди 4 години

Комунистите нахлуваха фино в дома ми и ме подслушваха, а при демокрацията забогатявам свободно без да нахлуват фино в дома ми и без да ме подслушват.

796

друг Демократ

преди 4 години

Е, не винаги ставаше толкова явно. Имаше и фини методи за "нахлуване в дома". Подслушване и доноси. Човек не знаеше дали собствените му "колеги, приятели и роднини" не са доносници на партията, и много бяха. А сега не са доносници.

795

Анонимен

преди 4 години

До неразбралНе означава "равенство". Тия трикове на селския мегдан.

794

до неразбрал

преди 4 години

Няма по-хубаво от това Бойко да ме лъже и хич не ми е омръзнало защото съм щастлив да го обичам.

793

Анонимен

преди 4 години

До ДемократЕ, не винаги ставаше толкова явно. Имаше и фини методи за "нахлуване в дома". Подслушване и доноси. Човек не знаеше дали собствените му "колеги, приятели и роднини" не са доносници на партията, и много бяха.

792

Демократ

преди 4 години

При демокрацията забогатях и живея добре, само простите и некадърните не могат да забогатеят и живеят зле при демокрацията. Купих си скутер и с него си ходя на работа в завода за *** и си живея много богата при демокрацията.

791

неразбрал

преди 4 години

"Демокрация" означава равенство и свобода! Кое от двете го имаме сега? Защо хората бягат панически от Родината? Всяка година се стопяваме с над 50 000. Този невеж и арогантен тип Бойко ,до кога ще ни прави на луди?Не ви ли омръзна за десет години да Ви се присмива и да ви лъже?