83

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Ха ха жегна ли се бе шут.България вика виж че едни плочки на тротоар не можете да наредите бе смешници.Пхаха бегай от тука клоун.

82

Анонимен

преди 4 години

Никой не е казал, че Демокрацията е вечна. Особено, кокато се използува за спекулации, като неолиберализма, като форма на добрия стар комунизъм (на Маркс). Има ли някой днес въобще да ми каже, какво е Демокрация и кое с какво мерим ? Една неолиберална мъгла и само мъгла и нищо друго, което да ти даде посока и цел. Така идват империите. От умора.

81

Анонимен

преди 4 години

До Дъ ЕксплойтедПриятелю, совен че е очевидно че нищо не "разбираш" имаш и доста отвратително отношение към собствената си държава (и тък не визирам институциите а усилията на хората да постигат неща). То ти имаш отваратително отношение към почти всички и всичко като ти гледам коментарите, тъй че може би не е справедливо да изтъквам само отношението ти към България. Що не ни кажеш кои са твоите идеали за подражание?

80

Дъ Експлойтед

преди 4 години

В световната е на четвърто място не е в най-завидното положение да ти кажа чесно за държава с 83 млн население и използваща цяла европа за васали.Американската икономика а и китайската са няколко пъти по-големи.Та къде е германия пред френските афровинопроизводители

79

Анонимен

преди 4 години

Автора явно нещо не е разбрал... Първо Запада искаше мигранти от близкия изток защото погрешно смяташе че пак ще повтори успеха с емигрантите от източна европа - образовани и културно идентични хора! Йок де тоя късмет - източна европа обаче не иска емигранти не защото няма нужда от работна ръка а защото знаят какво следва - мулти култи боза...

78

Анонимен

преди 4 години

До Дъ ЕксплойтедПоследно като погледнах германската икономика функционира в рамките на световната а не на европейската икономическа система, тъй че, още небивалици от майстора на такива явно ...

77

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Разбирам че живееш в германия и ги хвалиш поне научи немския че си срам германофиль пък незнае немски иначе няма обяснение да киснеш в бг форум.Излез и си намери немски приятели интегрирай се не бъди пакистанец.България била това което благодарение на ЕС.Ахахаха смях пълен та какво е българия разбити тротоари и напукан асфалт.

76

Дъ Експлойтед

преди 4 години

И коя икономика е германската първа в европа в конкуренция с винодържавата францистан и испанските моргавели краставичари.Ахаха не ме разсмивай.

75

Анонимен

преди 4 години

До Дъ ЕксплойтедИнтересна позиция, като се има предвид, че България е това което е и със значителната финансова поммощ на ЕС (ние даваме значително по-малко отколкото получаваме). Ти си мислиш, че можеш да вземеш и да си истръскаш ръчичките и да си вземеш шапката и да изчезнеш. Така правят тарикатите ***.

74

Анонимен

преди 4 години

До Дъ ЕксплойтедХахаха: смееш се на собственото си невежество. Виж коя по сила икономика е Германия преди да ръсиш мъдрости на кило. Колкото до демографски, те са 80 плюс милиона, не се притеснявай за тях. Аз никой не "искам" да го финансира. Само те образовам за това, че където се влагат средства и усилия има и резилтати. На теб май тая връзка не ти е ясна, затова бръщолевиш колко зле били европейците.

73

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Видяхме европа кво дава ние плащаме 400 млн всека година там те прават на нищо за сметка на пакистано-конгуанци.Нищо и не чакам на тия просто искам да ми се разкарат от главата

72

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Макс Планк бил ахахаха скрии се браттле.Немция е бита карта демографски и икономически.Не ми приказвай небивлици за тази отмираща държава.Е ми частни инвеститори да кой искаш да го финансира БКП ли?

71

Анонимен

преди 4 години

До Дъ ЕксплойтедКакво искаш да ти даде Европа бре, златен трон ли?

70

Анонимен

преди 4 години

До Лоу ДаунЦялата ти риторика се разпадна на парчета, защото нищо не знаеш. Макс Планк институт за Физика е водещ научен център, тъй че приказките за това как германците били "никои" .... Мъск го финансира цяла Америка (държавата и финансови инвеститори) и това след като американците се отказаха от тяхната космическа програма за ракети и совалки (сега ще я почват пак чувам). Дават колкото преценят, това не променя факта къде са французите (и не само). Ти си доникъде не фюжън реактора

69

Лоу Даун

преди 4 години

Що приказваш глупости па и си високомерен.Немци французи никъде не са строяха във Финландия един реактор за 15 години отказаха се от 5-то поколение реактори и Арева се разпадна.Немците участвали та немците са никои в атомната енергия а и навсякъде другаде нация от пенционери и полски работници със средно специално.Имали космодрум и кво Мъск изтрелва на платформи от Океана.Колко дава Америка за наука и колко франция.Не приказвай глупости.Фюжън реактора е до никъде не могат да контролират реакцият

68

Анонимен

преди 4 години

А сега разбирам смислено какъв е проблема.Най-накрая да видя един експерт дето си разбира от работата.Значи проблема е следния в източна Европа дъртите комунисти децата им и сие тоталитарна *** искат да правят каквото си искат както се научиха в предния режим и да живеят без да работят а народа да ги издържа да ги търпи и да им работи без пари.Но народа не е т.ъп и бяга там където го искат и де държат нормално с него приметно в Германия и кандидат диктаторите и мафията ги я яд че няма роби.

67

Анонимен

преди 4 години

До Лоу ДаунМалко е странно да злобееш по такъв начин, като се има предвид че живееш в Европа. Освен че говориш неграмотно, явно и нагласата ти е на някой типичен ***.

66

Анонимен

преди 4 години

До Лоу ДаунЛеле мале, то бива невежество, но това. Французите са космическа сила (едни от малкото които имат космодрум, всъщност). Водещи са в областта на атомната енергия (ето това е истинско постижение а не глупостите за "акумулаторите") и са в челото на страните разрабптващи т.нар. фюжън реактор (германците също). Водещи са в областтта на третиране на тежки болести като рака (имат най-много специализирани инситути след САЩ и Австралия). Поне се ограмотете малко.

65

Лоу Даун

преди 4 години

Европейците масово бутат балканите в китайско турски ръце.Французите не им пука щото те се интересуват от Африка но вече Африка отдавна не е френска китайци и други масово напредват там.А китай стъпят ли на балканите и направят ли производство тук ще залеят ЕС с безмитна евтина продукция.Ще ги видим тогава ЕС.

64

Лоу Даун

преди 4 години

А то субсидии за френските фермери и за немските тракалници ФВ няма като че ли.Е другите да не са будали.Между другото Турция също идва.Турците вече развиват всякакви военни технологии бронирани машини и тн.Краус Мафей да не се фанат за палците скоро.