47

Анонимен

преди 4 години

Провокация. Малцинствата в България споделят и се идентифицират с европейските ценности и почитат върховенството на закона.

46

Човек

преди 4 години

Не се притеснявайте Бойко им е намерил работа и те работят.Те живеят в незаконни жилища, така че не им пука че ще вдигат данъците, не плащат вода и ток, таке че и от тези повишения не им пука?Возят се в градския транспорт, но контролите ги подминават и се заяждат с пенсионери и деца, така че и цената на билета не ги интересува. Пребиват българи, но полицията и прокуратурата не се интересуват.Това е България.

45

Анонимен

преди 4 години

Поне да им бяха обявили гаранция а те ги пускат без никакво основание

44

Елемаг

преди 4 години

А всичко започва с цензурата на думата дори тук.Знаете за какво говоря...

43

Гост

преди 4 години

От понеделник ще направя подписка за прекръстване на страната ни на Ромландия. Така поне ще знаеме къде живееме и че нямаме права.

42

полковник Петров

преди 4 години

Ако търсите така наречения БХК(Български Хелзинкски Комитет) в момента са много заети и неоткриваеми...

41

Анонимен

преди 4 години

Не пипайте електората на румен радев ветото!

40

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Като гледам гербаджиите как са се увълчили, как са ламнали за пари и са озверели алчни за власт се питам СЛЕПИ ЛИ СТЕ ?Не виждате ли какво се задава на хоризонта ? ... Само след 10-15 години вие ще сте малцинство в собствената си държава. Ще ви бият, порят и ограбват.Мислите, че откраднатите пари ще ви спасят ?Може, ако емигрирате.Ама, съм живял и в чужбина и да ви обясня, че там винаги си оставаш чужденец.Продължавайте все така, другари и господа гербери !

39

Лили Барута

преди 4 години

Всички роми,без изключение,заедно с рома Борисов в трудови лагери завинаги...невинни роми няма!

38

Анонимен

преди 4 години

Само така бой до спукване призовка щял да връчва!

37

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Избирателите на Фандъкова бият държавен служител.Няма проблем !

36

минувач

преди 4 години

не може да бъде! Най прилежните, съвестни (и 'правилно' гласуващи) гласоподаватели да направят такава беля! Сигурно горкия служител не е знаел че Фъндъчкова им е дала 'имунитет', не че те правят бели де, ама ей така за всеки случай...

35

baysando

преди 4 години

Като се знае как посрещат екипите на бърза помощ дошли да ги лекуват, как да се очаква да посрещнат някой, който иска да си платят дълг. И що да не го пребият, като знаят че най-много да изкарат една нощ в ареста и пак обратно. Ще им се случи ли нещо - Не. Ми к'во ги спира тогава? Разум? Морал?

34

Край

преди 4 години

Държава дето в 21 век има длъжност "ПРИЗОВКАР" е държава от третия свят.А пък държава дето в 221 век и бият "призовкаря" въобще не съществува. Няма такава държава".Това в Турция/Сърбия/Гърция не може да стане.

33

13

преди 4 години

Това очаква цялата 200 хилядна шайка, която граби данъците и плаща на ромите да гласуват за тях. Това е само намек, очакват ги много по-лоши неща, когато останат сами с ромите и няма кой да им плаща сметката на всички. Но не им го напомняйте, не ги карайте да ги свалят розовите очила, до момента в който им ги разбият с бухалка. Бих се обзаложил, че ромите могат да влизат в къщи за гости, да гостуват, както и да изкачват тераси.

32

Ludoto Lenche

преди 4 години

...otvratena sam !!! Ot nivoto na "jurnalistite " v Balgaria !!!...Romi ?!?? Prizovkar ?!????

31

Край

преди 4 години

Държавата България ли се казва!?! Президента/премиера, министрите и депутатите българи ли са. Ми що тогава българите ги бия като тупани. Глупост?!? Некадърност да подредим държава? Сорос ли е виновен? Сорос ли е бил човека?

30

бай Иван

преди 4 години

Призовкара трябва да е щастлив,че не са го убили.Ромите,като са цяла тумба се настървяват,полудяват и бият зверски до фатален край.Изборите минаха.Време е " управителя" ,атрибут като помощно средство на полицаите да си влезе в ролята за милиционерски респект,като оно време!

29

baysando

преди 4 години

Чета коментарите тука и сравнявам с коментарите под същата новина, само че преди да се разбере произхода за биячите. Там преобладаваха мненията от типа - дерат ни кожите, така му се падало....е още ли мислите така?

28

Анонимен

преди 4 години

абе те гласуваха правилно сега могат да правят каквото си искат с българските гражданина печелившите честито