105

Коки

преди 4 години

Вече няма да се минава през гадните тунели.Сега остава да се навърже със София.

104

Az

преди 4 години

За същите пари ( ~ 500 млн евро ) Боко Тиквата ще построи ПОЛОВИН магистрала между Крупник и Кресна от цели 23,6 км !!!

103

Анонимен

преди 4 години

До 68 наполовина Като толкова питаш кутевото Но се пак има само един тонел Ако случайно незнаеш Бг фирма строй и сръбския ...

102

Анонимен

преди 4 години

Мисли за спартак москва Него и тигрите и звезда го бият на почивки

101

Гробокопач

преди 4 години

Какво стана? "Цървена звезда" би "Бистришките тигри" с 3:0;))) Иначе, Тигрите беха сочени за фаворит в мача;)))

100

Анонимен

преди 4 години

Защо тука пишат само песимисти, депресирани специалисти и откровена смет!

99

Анонимен

преди 4 години

Политическите пристрастия на човека отразяват изключително добре когнитивните му ниво. Да имаш положително отношение към ГРОБ и Тиквата е признак *** тежка имбецилност.Това е пУлужениетУ другарЕ.

98

Анонимен

преди 4 години

E от Белград до БГ няма как да стигнеш за по малко от три часа,това са триста и кусур километра! Пълни глупости!

97

Герберастката кочина

преди 4 години

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал.

96

Анонимен

преди 4 години

до Анонимен 83А, пропуснах, освен че при Станишев се построиха повече км магистрали НЯМАШЕ еврофондове през повечето време от мандата му!!!Схвана ли бе , чибук селски?!?!

95

Мейстър Емон

преди 4 години

Гербераските *** ни готвят за 50 евро такса за преминаване по магистралите. Минаха изборите и се почна. Данъците били много ниски. Продажници, предатели и крадци. БСП са същите, както и другите полит остатъци.

94

Анонимен

преди 4 години

Тамън на гoлтаците сърби ще им е по-лесно да идват да си пазаруват от тук, защото там магазините са подобни на руските- празни. Е, за наш *** са пълни, защото той само от ядене и цената му се интересува. Имаме двама колеги на по 22 години сърби- IT компания, взимат минимални заплати за компанията ни (около 3000лв.), но казват, че получават колкото им цялото семейство взето заедно. Много симпатични деца- разказват каква мизерия е и колко по-добре е тук. Ама бай *** обича да си лае колко е зле.

93

д

преди 4 години

Съвсем очаквано дежурните *** на БСП налазиха с постове от къде на къде по-абсурдни. Добре е, че има и достатъчно трезвомислещи хора, написали колко време реално се строи въпросната магистрала . Стъпиш ли на нея в Цариброд и изведнъж няма никой - напред пусто, отзад в огледалото пак така, чат-пат някой софийски мерцедес само те подмине. Щото на сърбите им е скъпо, много скъпо за всяко минаване да плащат, и си джиткат по старите двулентови пътища......та така.

92

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83Понеже питаш ама си *** та да ти кажа.При мандата Станишев има толкова километри магистрали построени колкото при нито един мандат на Тиквата!!!Ако беше чел щеше да знаИш, селски!!!Това че Станишев не обикаляше като цветарка с ЖипкЪ да се снима за щяло и нещяло не значи че не се е вършило повече отколкото при КРАДЕЦА от Банкя.Лакърдиите на Тиквата вървят само пред *** и неграмотни провинциалисти като теб.

91

Чоко

преди 4 години

Крайно време е да се премахне тази винетна система а да се въведе платено каране по магистралите. Дойде ли събота и неделя не можеш да се разминеш по магистралите от ***.

90

Чиновник

преди 4 години

Отивайте да живеете в Сърбия, като толкова ви харесва. Никой не ви кара насила да стоите тук.

89

Анонимен

преди 4 години

До Ф.С.В.ти си жалък брато

88

Анонимен

преди 4 години

Колко пъти ходя в Сърбия, тези хора не са в ЕС! Не взимат помощи ама се строи и не се краде! В Бг Боко открил някви 6км от Хемус и вече лентички, празненства, махни мааахни! Струма е доникъде, Хемус е жалка картинка, Тракия я направиха от Пловдив натам. Не мога да повярвам чак че стана! Много простотия! Вика марица е магистрала, тези свлечени 20км там. А като теглиш чертата трейс мрейс са ,,усвоили,, не знам колко милиарда за тези недоразумения!

87

Ф.С.В.

преди 4 години

НЕЕвропейска държава строи стотици километри магистрала на цена меко казано "смешна" спрямо българските магистрали- А НИе имаме две магистрали и то едната може да се обърне някой валяк ,а на другата -едната част е магистрала а другата НЕ Е? - Това е като БДЖ -купуваш си билет за бърз влак или експрес,, но се оказва че той е бърз само до определено разстояние- после става пътнически влак а накрая може да те извозят с автобус- Това е типично за Индия Бангладеш Етиопия и Сомалия- НИЕ сме ЖАЛКИ!

86

мдаааа

преди 4 години

За тия три ленти+аварийна, сума мостове и тунели, тук щеше да струва поне още 8 стари ЕФ-ки., сиреч поне 2-3 милиарда.Но независимо от това, ремонтите щеше да започват по график от следващите месеци.Даже сърбите ни минаха, независимо, че им съсипаха държавата и бяха във война.