85

Пижо

преди 4 години

До SichtpunktПич, знаеш ли колко прасета се отглеждат в Китай и какво са 200 млн. за 1 млрд и 200 млн. население? Да ти напомня, че ние сме 3 млн. в България (другите се изнесоха оттук) и ядем предимно свинско. 1 млн. изклани прасета на 3 млн. население, я помисли малко. С главата! А Борисов плашеше селяните със затвор! Кой е за затвора сега?!

84

До 86

преди 4 години

До АнонименХа ха ха ха ПАРИТЕ ОТ КТБ ОТИДОХА В ДВАМА ... "ЧОВЕКА" А ИМЕННО ахмед доган и бойко борисов! Та така! Сичкото друго дето го разправят е лъжа и мазане и ***!

83

Анонимен

преди 4 години

До TerribleThunderLizzaСъщото като при фалита на КТБ. Ама то някой там пускал слухове, че се източва банката, щели да разследват кой всява паника и хоп.... след седмица милиардите на КТБ се оказаха източени, а Цацата - с пръстче в гъзче.

82

TerribleThunderLizza

преди 4 години

Нали казваха докато евтаназират свинете, че няма да има поскъпване. Бойко Борисов дори каза в "Панорама", в националния ефир, че скок в цените е абсурд и той ще накаже всеки, който прави пари на гърба на народа и правителството. Какво стана след 5 месеца?

81

Кирчо Съра

преди 4 години

Поздрави от Бирмингам ве ей Скъсаняци. Тука в Сансбърито свинското е 2.80 паунда или около 6.10 мизерни бг левчета. Дизел е 1.30 паунда. Чистата ми заплата е 1600 паунда за градинар със скаравки. Ха сега, мизерствайте си в панелните кимизарници и плащайте колкото ви иска Сайбията ве ей

80

хаха

преди 4 години

Е нима има изненадани? При това драстично унищожаване на българските прасета как може и да се очаква друго? За това купувайте пилешко, докато не е фръкнала и неговата цена нагоре!

79

Wind

преди 4 години

Доста страшничко си е. Цените през Юни в Китай са били 14 юана за килограм, а преди седмица са скочили над 36 юана за килограм. Сами си правете сметка какво ни чака и нас...

78

Ягодка

преди 4 години

Значи това е целта - храните да поскъпнат, щото много *** щъка по планетата, и господарите се тревожат. Целта е написана на камъните в джорджия, четете бре. Искат да редуцират паплачта, ама ако може със геноцид , с глад, епидемии, локални войни и подобни дивотии. И го правят. Световна война не искат щото ще се изпържат и те.

77

Sichtpunkt

преди 4 години

Къде е Китай, къде сме ние?!?Абе алкашин ти четеш ли - 200 МИЛИОНА!! У нас има избити под един милион! Къде е Китай, къде сме ние!

76

Бен Шалом Бернанке

преди 4 години

аварийно приземяване - скоро! затегнете коланите!!

75

Анонимен

преди 4 години

До 72Къде е Китай, къде сме ние?!?

74

Анонимен

преди 4 години

И все ОАК, хирата масово си изпокриха животните, чума НЯМА ама все тая, предполагам. И тея 300 лева, още го чакат на места. Ана други ги взеха, с фиктивни документи ... брях бряяяях бряяяяяяяяяяяяяяях

73

Търговеца

преди 4 години

..."ако потребителите заместят свинското с пилешко или телешко, например, поскъпване може да се очаква и при другите меса, предупреждават търговците"А ако се замести с боб и леща, ще поскъпнат боба и лещата.Ш**аните търговци и вносители трябва да спечелят от спекулата. FOU YUCK!

72

Анонимен

преди 4 години

До КОНСТАНТИНОВСори пич, ама колкото и еко да ти е храненето, ако е без мярка и не спортуваш, все ще надебелееш ...

71

Анонимен

преди 4 години

До sdhzbИна как. Вярваш или не и тук има конкуренция. Ако нямаше, щеше да е 29 лева свонското и да вкарват на 1/5 но пак да реализират огромни печалби...

70

В Китай избиха

преди 4 години

200 милиона прасета заради чуматаСамо у нас се разпространят глупости че чума по прасетата няма

69

Анонимен

преди 4 години

До 67Ъъъ ... ко?

68

Анонимен

преди 4 години

Само си "чешите" езиците. Кажете нещо ведро и свежо, на човек да му стане топло на душата. С вашите плювки човек му иде да си тегли ножа.

67

ПроСоТо

преди 4 години

"63" набързо стана "62"....Но се надявам адресанта на долния ми пост да е ясен..

66

Боку Турската Чума

преди 4 години

Изби на българите прасетата и напрай внос от Франция и ФАЩ за да можи щерка МУ да кара Широна.