14

Анонимен

преди 4 години

София новодошлите са дадени, хубаво щеше да е да кажете и колко е естествения прираст. А той доколкото знам е отрицателен. Или София вече расте само с броя на новодошлите.

13

анонимна

преди 4 години

До първия коментар - обикновено ги тресва мъжете, та се излагат с три пъти по-млади от тях, им през ум не им минава, че са с тях заради парите......., но така им се пада, когато мъжете спрат да тръсят хубавици, и жените ще спрат да търсят пари......, а истината е, че бракът не гарантира нищо!

12

Сервитьорката

преди 4 години

На Дани Каназирова колко и продължи брака,всъчност как и е истинското име Здравка ли беше,а фамилията,какво ли още крие тази излъскана Областна персона!?

11

Анонимен

преди 4 години

Ами то и на Тиквата брака продължи 3 месеца.Дори дете не можа да направи, та се наложи заместникът му да свърши тази работа година по-късно.

10

Анонимен

преди 4 години

Разюздано общество.

9

Анонимен

преди 4 години

Бракът е единственият начин да стигнеш до развода.

8

Баш Майстора

преди 4 години

Стреснахте ли се или не го усещате ? Цифрите казват, че лани е било по-добре! Тая година дръпнахте с по стотачка към семейния бюджет, ех... да имаше избори всеки месец, ама на... няма!

7

Анонимен

преди 4 години

Що за еснафска и ceлска характеристика за едно дете е, да го наречеш "извънбрачно"? Членовете на тоя смaчкан народ нямат ли някакви други развлечения? И без това не им остава много...

6

Роб на влаЗта

преди 4 години

Някога брака е бил символ и обвързване на 2рода завинаги а сега..дребни интересчии търсещи сметка само за себе си .

5

Щерю

преди 4 години

Всеки пада в плен на жената - "Веднъж едно момиче във мене спря очи, усмихнах се и вместо "фа" изсвирих "ми", а тя ми каза: "О, не, ще бъда утре в 5 във белоснежна рокля пред пети райсъвет"."...

4

ивайло с.андонов1973

преди 4 години

a пиpaмидата елaна .нет

3

Мисля че

преди 4 години

бракът е глyпocт, и не означава нито вярност, нито сигурност. Означава досада и чувство за обреченост. При съвместен живот без брак, винаги съществува тръпката за възможна раздяла и хората по правило са доста по-внимателни с партньора си.

2

Разбойников

преди 4 години

На тези с гуменките от снимката, може и 3 дена да трае брака. Масово хората не се понасят и са много егоисти станали.

1

Уьо

преди 4 години

Еми то змията като я тресне критическата на 40 и айде ойде