128

По-далече от Азия

преди 4 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

127

Анонимен

преди 4 години

Е вие псувайте руснаците на лягане и на ставане и после искайте газ от тях, като ни спрат кранчето зимата ще го дървите на студено и ще правите св....и на хамериканците да пуснат една тръбичка от Щатите.... ей го къде е,нали са наши хора..... хахаха

126

Горивата ГИ ВЗЕМАМЕ!

преди 4 години

До А деНо въпреки това заводските им цени са НАЙ ВИСОКИ В ЕВРОПА! ПОНЯЛ?

125

Чамодан вокзал Сибир

преди 4 години

До Българският народ2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ заминаха при атлантиците! Не искат в Раша! И останалите българи ли да заминат?

124

Българският народ

преди 4 години

Уморен, гладен, уморен от 30 г експерименти. Атлантиците да си ходят в Атлантика или зад Атлантика, където им е удобно.

123

Русия е несигурна

преди 4 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

122

А де

преди 4 години

Ха Ха . А можеше ние да взимаме директно от Русия без посредници.

121

Анонимен

преди 4 години

Като няма СП2 и Турски поток, къде отива Путин? На п. си лелина.

120

казах

преди 4 години

Има гадове които поставят руския интерес над интереса на българския народ. Те не само нямат място по българските форуми , но трябва да бъдат съдени за национално предателство!

119

ХАХАХАХААА

преди 4 години

До АнонименКато имаме директни доставки на нефт, ....заводските цени на горивата в България са НАЙ ВИСОКИ в Европа! ЗАЩО ТАКА?

118

Украйна ОСЪДИ

преди 4 години

Газпром заради монопола на газа, а тук заради руските трътки, дори не се присъединихме към готовото решение на съда! Сега борсовите цени на газа в България са отново НАЙ ВИСОКИ в Европа.

117

Анонимен

преди 4 години

Сега зависим от Украйна, после ще зависим от Турция...заради гербаджийте сега нямаме директни доставки и да не зависим от 3-ти страни. Пълен провал на енергийната политика от герб!!!!

116

Анонимен

преди 4 години

"Когато на живия организъм не му достига въздух, кръв, когато той мръзне, първо страдат отдалечените и второстепенни органи - крака, ръце, уши, нос."=============Буда Тиквоний отреди на България ролята на кутрето на левия крак.

115

Сата Н

преди 4 години

Украйна е сложила чатала на руската змия и чака. Или ще има договор при украинските условия, или ще я удуши. А от Кремлин могат да съскат колкото си искат.

114

Анонимен

преди 4 години

"Щом новите тръби няма да са готови до началото на 2020-та, тази зима ЕС ще позъзне"--------------Ще позъзне, но не целият ЕС. Проста физиология. Когато на живия организъм не му достига въздух, кръв, когато той мръзне, първо страдат отдалечените и второстепенни органи - крака, ръце, уши, нос. Германия си има "Северен поток-1". Тя без газ няма да остане.

113

Анонимен

преди 4 години

Тридесет години не стигнаха на българските правителства да освободят България от руската енергийна зависимост! България купува руски газ на ДВА ПЪТИ по-високи цени от Австрия ,която купува също и руски газ ,но не е монополно зависима. Само за това престъпление към народа заслужават да гният в затвора до живот!

112

Хирон

преди 4 години

До АнонименЗа 2018г. класацията за GDP със закръгление по държави е:1. САЩ - 21 трилиона долара2. Китай - 14 трилиона3. Япония - 5 трилиона4. Германия - 4 трилиона

111

Waffen SS

преди 4 години

" тази зима ЕС ще позъзне, а преди началото на следващата ще настоява единствено за газ. Без други условия.Това е толкоз просто и логично"Нека мръзнат,ние мръзнем вече 30 години и сме свикнали.Ама как сръчна отказахме руснаците от ЮП.Сега скимтим и се радваме на една тръба.Американците натискаха да продължи транзита през Украйна,защото тръбите са собственост на американска компания,а ако ЮП се реализира,транзита рязко ще намалее

110

Русофил

преди 4 години

Украйнците да сега ще разберат къде се намират,Браво Русия спираш им всичко на тези никакъв газ,Може и турския поток да спрете на България защато и тези българетата и те незнаят къде намират.На колена пред САЩ да се молят там с самолетите Ф16.Нали българите ги е страх от руски шпионаш,по добре такъв отколкото турски или американски.

109

А

преди 4 години

Не виждам защо обвинявате руснаците, че "не им пукало за братушките". Не ми дреме за руснаците, но за разлика от фили и фоби разсъждавам обективно. С какво точно ние показахме добронамереност към тях, след като станахме колония на ЕС и САЩ, че те да имат добро отношение към нас? От нас, към тях, само враждебност, заплахи и агресивни кресливи реторики. Съответно и те се държат гадно, с газта, с "македонската" кирилица и подобни глупости. Отношенията ни с тях са отвратителни и няма какво да искаме