164

М, да ...

преди 4 години

До АнонименТо па е прекрасно да те веят ветровете!?! :)) Гешев маша на кого е и за кого е неудобен? този избор е прекалено креслив, истеричен което показва че гешев е неудобен на някой влиятелен! кошмарно е тълпата да определя гл. прокурор или пък ББ,! Защо ли намесват Радев?

163

Анонимен

преди 4 години

по върховете не само на прокуратурата се стига чрез изпълнение на поръчки от правилните хора.

162

М, да ...

преди 4 години

Не е ли съществено важно да се чуе мнението за Гешев на бившите гл. прокурори от нач. на прехода?пп. специалисти, професионалисти и практици да се изкажат!

161

Уви

преди 4 години

Ченгетата овладяха законодателната, изпълнителната и съдебната власт. Общинските съвети и банките. Но,бг народът това харесва.Уви. Народ,който гласува за своя подтисник,не е жертва,а съучастник....Оруел.

160

Анонимен

преди 4 години

Мен лично.Не ме интересува тази личност! Известно е че е от старият кадър!Но най фрапиращото и което подразни гражданите на България е.Факта че господина "скокна" на "върха".Посочен от"някого"! Без конкурс!-:)Ей това беше върхъ! И в последствие.Партията "майка" на Борисов.Ще понесе наказателен вот на кметските избори! Властта не е бащиния на НИКОГО! Та да си я "подават наши и ваши"! "Състезание" днеса в"демократична" уж България! САМО С ЕДИН КОН.Не е никакво "състезание"! Гражданите иматдумата!

159

Боянският прилеп

преди 4 години

А наше мумче е тоз чиляк! Милиционерче, ама слуши....Ша давам и нему порцийка....Ша подсетя Шишока.....

158

Boko bo

преди 4 години

Гешев както и всички от ВСС както и всички други на висши ръководни държавни позиции са тежко корумпирани и компрометирани хора. Тези хора за това се издигат, защото те попадат в зависимост. Нищо не е случайно. Правораздавателната система е най-прогнилата с най-гнилите хора, защото тя е изходът от това статукво и следователно се прави всичко възможно да б де изцяло унищожена или хората работещи в нея да бъдат подчинени всячески.

157

Анонимен

преди 4 години

абе при премиер измислен генералнищо чудно прокурор измислен правистда си покаже дипломата от университета милиционерското училище не правен университет

156

сминдух енд чесън

преди 4 години

Кой е Гешев,как кой,този който не вижда и не познава кой.

155

Анонимен

преди 4 години

Нещата са прости: ДПС е ДС. ДАНС е ДС. ГЕРБ пък, е новото БСП. Комунистите и техните милиционерчета са на власт. Управлява ни Държавна Сигурност чрез Доган и Пеевски. Доган е политическото лице на ДС, а Пеевски е икономическото.

154

кой кой е

преди 4 години

До АнонименГешев е милиционер от софийска област и иска да стане прокурор без да е учил право.За президент може да кандидатства всеки способен човек,защото няма изискване да е завършил президентско училище.Щом пилотира самолет,може да управлява и държава.Боко как управлява и джипка и държава.

153

Анонимен

преди 4 години

Така е, особено президент, да не говорим за първа дама.

152

Анонимен

преди 4 години

4estito bete aide sega mutrite magiata milioneri miliarderi gi po4vai ne kato zazarov strah go besche blagodarenie na zvetanov boiko koito ot plovdiv go vseha cm v sofia i go napr,gl prokorir jena mu mimionerka notarka ot plovdiv sem zazarovi sa isvesni v plovdiv ras4itam na geschef

151

Анонимен

преди 4 години

Гешев кой е...,а Радев кой е? Оказа се, че всеки може да бъде всякакъв в нашата държава!

150

Анонимен

преди 4 години

вкарай престъпниците у затвора,да ти повярват

149

Анонимен

преди 4 години

Постингите срещу Борисов са прах в очите. В тази държава Бойко Борисов не решава нищо - той е кукла на конци, сервитьорче на милиционерите. Държавна Сигурност управлява България чрез Доган и Пеевски.

148

бай Спиро

преди 4 години

То в тази държава и бандюгите са ни пишман...Платили само на 200 примрели от глад да кибичат и да се излаган на Орлов мост ?!?Алооо, мафията не се стискайте ! Платете поне на няколко хиляди да правят калабалък !Ама май шматките в Сфия дето ви взимат мръсните парици са само толкова !Гешев ще ви разцъка, гакто Гьовеши румънската мафия !Помнете ми думата !

147

Анонимен

преди 4 години

Диана Иванова и Пламен Нунев играят хоро по време на обгазяването в Русе. Важното е да върви кампанията на ГЕРБ, а за въздуха сме се разбрали с колегите от РИОСВ - всичко да е в нормите, написа Дунав мост.Да изчистим България от тези и останалите бо клу ци от ГЕРБ на 27.10.2019г !

146

Анонимен

преди 4 години

Треперят кварталните десни от София. Сини седесари, либертарианци.БСП няма власт в София. БСП не протестира срещу Гешев. Протестът е десен.

145

ПАЦО ТЕРАСАТА

преди 4 години

ако не стане главен прокурор, ще го уредят като мен консул уффф..... ама много труден тоя испански ..