58

Анонимен

преди 4 години

Гледах коментарите на живо по ББС, та имаше много сериозна дискусия за нелегалната (сива) икономмика в Англия с многомилиарден профицит и слабата борба на всички правителства с нея, абе, с една дума - яка корупция!

57

Анонимен

преди 4 години

Защото заплатите при Бойко Борисов са повече от Двойно по големи отколкото при другарите от втората икономика НАЙ ВЕЧЕ а и комунизъм като капак

56

Анонимен

преди 4 години

Само Герб Сведете доло все червени знамена

55

Анонимен

преди 4 години

Несе мъчи кюстендилски *** колкото и глупосто да напишеш Бойко пак ще ви Бие

54

Анонимен

преди 4 години

И ние ако затвориме границата ще ни доставят дълбоко замразени руснаци !

53

Анонимен

преди 4 години

на-много бежанци по света има от Англия

52

Анонимен

преди 4 години

Защо бягат ли ? - защото работят като роби и производствените предприятия са структурирани като трудови лагери.Трудът освобождава ! - от живота !!!

51

Анонимен

преди 4 години

Ония брадатите дето минаха в боен марш през Европа ,от тях трябва да се притеснявамеБрадати през Европа са минавали доста пъти. Все са били асимилирани, че накрая стават и по французи от французите и по германци от германците.Да, от време на време някой изтряска и направи някой атентат, ама примерно по БГ пътищата гинат повече хора, отколкото в цяла Европа в атентати сигурно за 5 г., ако не и повече.

50

Анонимен

преди 4 години

Комунистите са отайката на човечеството Нормално е там където са на власт народа да бяга

49

Анонимен

преди 4 години

И у нас успяхме да избягаме от комунизма, но комунизмът не успя да избяга от нас :)

48

бай Пешо

преди 4 години

според мен не са китайци

47

Ани

преди 4 години

Горките хорица и те са искали да си осигурят по добър живот.Никой не бяга от хубавото.Ония брадатите дето минаха в боен марш през Европа ,от тях трябва да се притесняваме,че с мечета вече не играят.Жалко за погубените животи .

46

Bon

преди 4 години

Ще ви отговоря много кратко-и в България (според Бойко) всичко е мед и масло, а хората бягат.

45

Анонимен

преди 4 години

Богаството на запдните държави се дължи основно на технологичния прогрес. Технологичния прогрес и иновациите се правят само от най умните хора, 1% от населението. Китайците си разрастнаха икономиката не за щото са много умни, а защото са много на брой! И освен това крадат интелектуалната собственост и хенологиите на западните държави. Самите китайците не са измилили почти нищо. Всичко го вземат на готово и само го произвеждат в големи количества и подбиват цените защото надницата в Китай 5$

44

Анонимен

преди 4 години

Комунистите са отайката на човечеството Нормално е където са на власт народа да бяга

43

Seriozno

преди 4 години

Vie ste mnogo zle vtorata nai silnaIkonomika no na fona na tova e palno s bednost i mizeria malko li hora sa tam.

42

Анонимен

преди 4 години

До 44Ходи на Слънчев бряг в безплатните зони между хотелските чадъри и шезлонги, да видиш как са се уровили в пясъка и не смеят да си купят един сладолед, че не могат да го платят, а автобуса до Несебър все се вслушват да си купят билет и непрекъснато са проблем за кондукторите !

41

Ха

преди 4 години

Колко българи има по света?Процентно изчислено ,май нашите мигранти са по вече от китайските,а според правителството ние цъфтим.

40

Анонимен

преди 4 години

Когато една държава мачка най умните си хора тя е обречена на провал! Без значение от системата.Ето наприемер в България комунизма се провали поради тази причина. Имаше много репресии.Сека и капитализма ни също куца защото репресиите пак продължават под една или друга форма.Една държава може да успее и да стане богата само ако уважава умните и кадърните си хора и прави всичко възможно да не пречи на тяхното развитие. Прогреса и иновациите се правят само от 1% от населението.

39

Анонимен

преди 4 години

Аз не ги виждам, по бежанските центрове пълно с АРАБИ И ЧЕРНОКОЖИ.Колко да е пълно бе, Ахмеров... Наскоро излязоха данни, че са пълни на 10%. И то с хора, дето се чудят как да драснат към Германия.За курортите си прав - нека идват да дават милиарди и да се къпят в мазут и отходни води. Лошо няма.