37

дядомраз

преди 4 години

Турция играе лошото ченге,Русия доброто за да може Сирия най-после да се освободи напълно. Това е добре обмислен план,а не война. На безкрайния ужас края се вижда.

36

НЕбългарин

преди 4 години

Виетнам - провал, Корея - провал, Сирия - провал. Ега ти армията. Докато при руснаците е обратното.-Май ни си чул ни си чел за СССР в Афганистан!

35

ГАДОРЯН

преди 4 години

Виетнам - провал, Корея - провал, Сирия - провал. Ега ти армията. Докато при руснаците е обратното.

34

Донълт Хитрия

преди 4 години

САЩ отвориха нефтените си полта за износ и увеличиха обема на добив и сега не им трябва нефт практически са вече износител.Елекрическите превозни средства стават все по достъпни.Запада няма нужда вече от войни около арабите .Крайно левите терористи от пкк досега бяха комунисти сега станаха демократи ,но не си оставят бизнеса с дрога,жени,органи и тнт. и Тръмп като виден капиталист се оттърва от тези терористи- кумонисти -пласьори....

33

"Пиндосите"

преди 4 години

БЯГАТ - КАКЪВ РЕЗИЛ!

32

до 25

преди 4 години

Могат да се пробват рeзaците, аз съм на първа линия, само че аз ти гарантирам, че преди това да стане, собствените генерали на Джолана ще го нанижат на кол!

31

Анонимен

преди 4 години

Това чака и нашите русофоби-амеракнофили ! Първо краварите ще ги любят яко , после ще ги изоставят на пройзвола на съдбата !

30

Тото

преди 4 години

Тук Тръмпета изби рибата. Тоя ще се окаже много добър президент. Па нищо чудно като си заминат, близкият ориент да се успокой.. А после дават нобел за мир на Обонго дето направи 5 войни

29

Анонимен

преди 4 години

Поведението на американските войски показва пълен професионализъм: никакво внимание към провокациите о спокойно анализиране на заплахите. Направиха добре че се изтеглиха, при положение, че те не могат да защитават население което от три страни е притискано и му се отказва правото на държава. За чий да се хабят, при положение че могат да оставят тримата диктатори (Ердо, Путин и Асад) да се вихрят докато зациклят. Те после пак до САЩ ще опрат.

28

ТУРАН

преди 4 години

"Те (турците) създадоха ефекта, който искаха. Тази вечер ние се изтеглихме от там", съобщи американският представител пред АП в смс.-Трябва да спрем и да помислим два пъти става въпрос за турци, а не за араби под наш контрол! Разполагат с добра тактика и армия с дисциплина, каквато даже и ние нямаме!Дейвид Петреъс (стария шеф на CIA)Турците ходят на война все едно ходят на обяд!Доналд ТръмпРазбра ли са, че с турчина шега не бива!

27

Анонимен

преди 4 години

Доказано най - долните са страхливите примитивни кравари ! Още по-зле от тях са българските им привърженици и хомо-любовници русофобите !

26

Fenasi Kerim

преди 4 години

Ако не знаете какво е "локвата" това е една обикновена локва с вода през която са задължени да преминават автомобилите за "дезинфекция". Леките автомобили плащат по 5 Евро за "удоволствието" а камионите повече. Локвата е собственост на една фирмичка 20-на души персонал и две машини стръващи по 1000 лева а годишния й оборот е над 10 милиона лева.

25

Анонимен

преди 4 години

Като вятъра "Тонка" като вятъра! -:) Обияам братска Русия аз! А ти я мразиш яко! Що ли?

24

Fenasi Kerim

преди 4 години

Доста ще е трудно Турция да превземе България. Ще им отнеме доста време. Нали първо трябва да преминат през локвата и платят 5 Евро.

23

Анонимен

преди 4 години

Турция ако поиска за няколко часа може да присъедини България и никой не може да и попречи. И българите ще живеят много по добре, но няма да имат този късмет, Българи на никой не е притрябвала, и без това за нищо не става.

22

Анонимен

преди 4 години

Путин и Ердоган си поделиха Сирия, както Хитлер и Сталин си поделиха Полша, преди да се сръфат!

21

Анонимен

преди 4 години

Един ден Турция ще поиска половин България и Бойко ще я даде ,за да има мир и да строи магистралите си .И пак ще гласуват за него казвам ви .

20

Анонимен

преди 4 години

Окупаторите на Сирия Путин и Ердоган призовават тя да бъде "освободена" от чуждестранно присъствие !

19

Коджа Тюрк

преди 4 години

Ердоган има една черта, която го различава от други политици много ярко!Никога не говори празни приказки!Каквото каже го прави!

18

Анонимен

преди 4 години

До 13Ердоган си има отдавна "зона за сигурност" в България около Кърджали и Делиормана със съдействието на Русия, а не на САЩ, докато Путин си е осигурил също "зона за сигурност" по българското чирноморие чрез 300 000 руски танкисти със семействата им.