76

Смешник

преди 4 години

Не винете българите че са прями в отговора,

75

до 82

преди 4 години

"Пази Боже тук и нас да ни стрелят с тежка артилерия, ракети и самолети. Може да има смели тук в залата, но и аз включително ще хвана нанякъде, без да се правим на големи войводи - добави премиерът."Това, че Бойко е срам за България не означава, че всички трябва да избягаме като страхливци като него. Когато плъховете първи напуснат кораба ще имаме по-голям стимул да защитаваме държавата си, защото след това ще е свободна от политическат мафия.

74

Анонимен

преди 4 години

Коя армия, която Каракачанов използваше най нагло за изборна пропаганда най нагло под претекст бъди войник и тероризираше цял следобед Пловдив с реактивни самолети прелитащи ниско над града! Тази армия ли или по скоро циркова трупа!

73

goshkata

преди 4 години

Да, защото преди имахме непобедима армия, а сега имаме тюфлеци, които чакат само за заплати без да са грам боеспособни

72

Анонимен

преди 4 години

Не знам как е на запад, но ние не правим любов с армията си, че да я обичаме. Ползваме я по предназначение когато трябва.

71

Анонимен

преди 4 години

Хората в Европа обичат държавите си, но аз не. Но все пак какво се залъгваме - ние не сме европейска държава, въпреки, че сме в Европа и ЕС. Ние сме към ориента и все повече се ориентираме към ориента. Никога не бихме могли да бъдем истински европейци. Вижте чалгията - тя не е европейска музика, не е българска. Но повече от 50% от българите я слушат.

70

Жиб.

преди 4 години

Народът обича Българската армия но руската агентура не, понеже тази армия ще я громи, когато почне пак да ни тероризира!

69

House M.D.

преди 4 години

Съвсем нормално, като се има предвид, че Мишето държеше армията гладна, за да търгува със скъпи алкохоли.

68

Анонимен

преди 4 години

Сега е мирно време, така че изследването не е реален показател. Процентите се променят значително по време на война.

67

Майор

преди 4 години

Не се знае много в обшеството,че Герб и Абв приеха закон определени хора да получават пенсия и заплата и да служат.Сега Тези хора получават с близо една трета повече за една и съща работа.Не само заради това ,но и заради това Армията е напълно деморализирана.И не само това.Властимащите пренебрегват Армията,за тях тя е бреме и тежест.

66

Анонимен

преди 4 години

Пази Боже тук и нас да ни стрелят с тежка артилерия, ракети и самолети. Може да има смели тук в залата, но и аз включително ще хвана нанякъде, без да се правим на големи войводи - добави премиерът. Е? Какво доверие, какви пет лева, когато първи те ще духнат - нали трябва да си харчат парите някъде.Народът трябва да има доверие в политиците и управляващите, които да гарантират, че първи те ще тръгнат да пазят родината ни! Някой от четящите тази статия, да смята, че това ще стане?

65

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Армията ни първо е...мразена от всички постоталитарни политически отрочета,които се...пръкнаха и в последствие бяха на власт,като съдействаха за нейното...сриване.Така е,защото армията е на народа и ако е...силна,може винаги да е...коректив на шизофрените самозвани политически водачи.Това негативно отношение бе насадено на поколенията след тоталитарната държава.На първо място бяха...изтикани борчески герои,чалга герои,шоу...герои,политически...герои,сменили по няколко пъти...боята.Жалка..история

64

Анонимен

преди 4 години

Kakво остана за обичане в България,освен климата.Всичко е тотално разбито,няма съживяване защото няма хора.Армията беше при Живков,подкрепена от Русия,сега има нещо уж подкрепена от НАТО.Сега е малка армията ,няма желание и пари.Патриотизъма го няма и няма армия,правеха се някакви исторически постановки от народа за руско-турската война но оръжието ГЕРБ го събра.

63

панчо

преди 4 години

ха ха хаармия ли?

62

Василев

преди 4 години

Армията и държавата през вековете е била само една-българска!!!Обичайте си армията и държавата!!!Аз си обичам държавата и армията и през комунизма и сега!!!Селяни прости, влиза ли ви нещо, там където е затворено с хиляда катинари!!!???Агент Дориан Брамбъл!ЦРУ!!!

61

Анонимен

преди 4 години

Аз не мога да кажа, че се гордея, че съм българин. Държавата ми не е допринесла с нищо за света. Това е.

60

Анонимен

преди 4 години

не знам кой е правил и къде това проучване , но за да обичаш някого той трябва да съществува и да е независим , а ние нямаме армия , а това което наричате армия е остатъци и те слугуват на чужди интереси , ако имамех ме независима армия и аз бих я обиюал

59

стар чвор

преди 4 години

до 63 -прав си ......навремето нашата армия-превзе Одрин и би турцитеСега обаче само *** и лентяй останахаЗатова ни трябват Руски военни бази в България и съюз с Русия ,за да не станем 2 ри Кипър

58

Василев

преди 4 години

Нали сме били иозостанали през комунизма, как се е поддържала такава армия , с толкова техника и оръжие???Да не говорим и за безплатно образование и здравеопазване!!!Защото тогава е имало държава и държавна социална нетъргашеска политика!!!Агент Виъм Бонъли!ЦРУ!!!

57

Анонимен

преди 4 години

До 71Всъщност единственото ценно от това, което наричаш военно имущество бяха едни имоти.