12

Анонимен

преди 4 години

За обувките е така - имаме здрави корени и няма как, национална черта. Обувките пред вратата(да не са цапало вкъщи), абе логика, ама това е. Ами който не иска да му се събуват гостите, предлага медицински калци и няма проблем. квото такова.

11

Бай Пенчо

преди 4 години

Връзка със земята,половин век индустриализация ха-ха! Глynocmu,глуnocmu на куб!Как няма да става популярна домашната храна , като всички знаят какви химични отпадъци под формата на храна се продават по супермаркетите ! Заради пустата печалба хранителните вериги за готови да ни изтровят,но не изведнъж,за да има все пак на кого да измъкват паричките!Гадното е ,че производители на уж домашна храна не се свенят да слагат и те всякакви гадости , но да са на далавера !България , сър !

10

Цецо Асансьора

преди 4 години

Българинът мрази банкянски тикви.

9

House M.D.

преди 4 години

От изследването излиза, че са разпитани всички 5 000 000 българи в Територията, а мен никой не ме е питал.

8

Анонимен

преди 4 години

До Бай Иван 5Глупости! Зимнина си приготвят у дома, на газов котлон или на ток. Паленето на огън май е забранено.

7

Анонимен

преди 4 години

Големи сондажи, голямо нИщо.Богатите имат един начин на живот, бедните- друг начин на живот.Семейство с ниски заплати се принуждава само да си прави ремонтите- няма пари за майстори, отглежда си плодове и зеленчуци, прави зимнина- няма пари за плодове и зеленчуци през зимата, плодовете и зеленчуците през зимата са скъпи в Бг. Отглежда животни, вместо да купува скъпи замразени меса с неясен произход и качество. Приказките за традициите са дрън-дрън. Ниските доходи са причината. Хората са бедни.

6

Анонимен

преди 4 години

те това те е Новина!изпълва ме с информационен заряд:)))

5

Бай Иван

преди 4 години

Преди 30 години цялата махала миришеше на лютеница ,всеки ден някъде гореше огън под казана .Сега не съм виждал казан от години ,с изключение на една две бабички ,едно от който е моята ,така че не пишете измишльотини ,всичко се купува от магазина даже с надпис "домашна".

4

Анонимен

преди 4 години

Че вие виждали ли сте какво има в купешката?

3

Бай...

преди 4 години

Ти *** е вече зелен и модерен европееца. Евала.

2

)

преди 4 години

+ сега и расист

1

Анонимен

преди 4 години

Май се изчерпахте откъм идеи за новини?