153

Пепа

преди 4 години

*** тва сериозно ли?

152

Анонимен

преди 4 години

Бай Коко да ни изхвърли поне да не се излагаме.

151

Поручик Ржевски

преди 4 години

Радев е на висота както винаги. МВР трябва да се грижи за хулиганите

150

Бай Коко

преди 4 години

УЕФА ще ни изхвърли от всички турнири поне за 5 години. Вие пак на президент и на премиер си играете.

149

Анонимен

преди 4 години

Всичко драскащо тук в подкрепа на бандюгите от ГЕРБ-БКП са трудномислещи и *** овце ИМИТИРАЩИ хомосапиенс ! Типично е за тях, нали се хранят с ИМИТИРАЩИ хранителни продукти разрешени от предрешилите се ко'мунета в гербета !

148

ГЕРБ са гадове до163

преди 4 години

А какво ще кажеш за фигуранта Борисов, 10 години тъпкане на едно място и все другите му виновни. Е резултатите след това затъване вече излизат наяве. Най пресния пример мача с Англия, всичко в България е на дъното. Цял свят ни видя че за нищо не ставаме не само във футбола, това е отражение на всичко останало. Ами не става само с кражби, корупция и некадърност, трябва яка работа от млади можещи, и знаещи хора. Къде са обаче тези хора, питайте ГЕРБ и управляващите преди тях.

147

Анонимен

преди 4 години

льотчика от всичко разбира - най-вече как да оплюе България.

146

Анонимен

преди 4 години

Футболът не е политическа сг'ан, за да бъде управляван от правителство и политици, футболът е вид спорт НЕЗАВИСИМ, а това, че в България управлява една червена хунта която се стреми да подчини всичко и да издигне едно пожарникарче с "червен цвят" в КУЛТ си е грешка на смиреният и покорен български народ, когото светът познава като ОВЦА !

145

Unufri

преди 4 години

Само дето поисканите оставки в БФС бяха за резила с резултата и изобщо за резила на националите последните години.Темата с расизма е съвсем отделна от оставките, но явно тавариш президент дори не е разбрал за какво става дума.

144

Несретник

преди 4 години

Пенсионираният военен Радев, се мъчи да изкара дивиденти от случилото се в БФС, но не му се отдава и пак е празнодумен и се държи като страничен наблюдател !

143

Анонимен

преди 4 години

Феновете на футбола в България трябва да се намесят, а не някакво си неразумно управляващо правителство ! Но българинът е ОВЦА която само владее безупречно ЧАКАНЕТО !

142

Радев-фигурант

преди 4 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв безличен президент ?

141

Анонимен

преди 4 години

ДЪРЖАВАТА ДА ЗАКРИЕ БФС И ДА НАПРАВИ НОВА ФЕДЕРАЦИЯ.

140

Анонимен

преди 4 години

Жалко е,че трябваше това да се случи,за да се свалят тези пиявици закопали до дъно футбола.Как иначе трябваше да бъде свален този мародер и антуража му ,като правилника им гарантира пълна власт и свободия? Еми държавата като не трябва да се меси,къде бяха ФИФА и УЕФА,за да се намесят ? Изхвърлиха го от изпълкома на УЕФА за корупция,а в Бг си остана.Що за наглост и безочие?!Не е нормално всичко,под което е подписано " БЪЛГАРСКИ" като БФС,държавата да няма власт над него.Дори е парадоксално

139

Анонимен

преди 4 години

МВР до кога ще толерира футболните хулигани при положение, че са добре известни на органите ?

138

Ха ха ха,

преди 4 години

то и ти не трябва да се месиш в много неща ,ама го правиш под командването на Нинова....

137

Митко

преди 4 години

НЕЗАВИСИМА?!?! Ха-ха-ха-а-а-аа!....

136

Анонимен

преди 4 години

147 - човече, преди да освиркат нашия химн имаше цяла седмица в която се говореше за расистките обиди срещу англичани от българи. Ние първи зададохме тон на провокацията. Цяла ЕВропа ни гледаше под лупа, а англичаните - не. Трябваше да бъдем по-ниски от тревата, а ние пак си показахме простотията. Като е така - ще ни наказват. да англичаните постъпиха грозно, но те бяха предизвикани. Освен това бяха достатъчно силни на терена, за да не се занимава УЕФА с това какви са били извън терена.

135

Анонимен

преди 4 години

МВР къде беше преди и по време на футболната среща ? Еее , така ще е като само един издава заповеди в тази държава и то във всяка сфера !

134

Анонимен

преди 4 години

Кажи го на Боорис Джонсън бе,патриоте и защитник на българския суверинитет !!!