322

Asparuh

преди 4 години

Ние сме вече като Люксенбург и Сан Марино.Години копахме дъното в спорта и вече може да кажем че успяхме

321

Mister Cro

преди 4 години

Националнят отбор по фурбол бил паднал с 6 на 0 от Англия! Уау, каква трагедия, какво възмущение! Аз нещо не мога да се възмутя! Аз се възмущавам от това, че пенсионерите в Бг полуават масово пенсия от 100 евро, докато, направих си труда да проверя, в уж смешната държава Македония, няма пенсии под 200 евра. Да, по този показател ни изпреварват африкански и латиноамерикански държави. ЕС уж е престижен клуб на богати страни...чудя се чий го дирим в ЕС, ние сме посмешище!

320

Анонимен

преди 4 години

Ако нямаме грандиозен успех във футбола, имаме грандиозен успех в излагането по най-просташкия начин. Браво!

319

Анонимен

преди 4 години

аз затова не гледам български футбол

318

Max

преди 4 години

Да отиват да си подават документите за ТЕЛК.

317

Анонимен

преди 4 години

Може и някой нещо да е подвикнал, но ми се струваше нещо като организирана акция от англичаните и направо си го преиграваха. Къв расизъм бе, а тия кво правеха по София и Прага. Аре у лево. Значи вандализмите са позволени, а някой да подвикне нещо, не можело. А на Хейзел какво направихте бе, нещастници. Избихте 39 италианци!!! Тука тия били расисти. Много ви е крив часовника господа перове, лордове и всякакви английски пудри.Иначе на футбол сме абсолютната гола вода. Това е друга тема.

316

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен......Отбора на България е отражение на цялата страна днес......Ами, така си е.Излиза някой с IQ на чехълче,може и да не знае азбуката,ама е бил футболист на ОНОВА световно;става треньор,ръководител,меринджей;не по-интелегентните от него запалянковци му вярват,хълцат,пръскат слюнки чак-не могат да разберат,горките,че сложните неща не стават с прости хора и елементарни методи.Така и с футбола и всичко друго.Посредствеността ражда посредственост,демек,какъвито хората,такова и останалот

315

Mister Cro

преди 4 години

България е футболно джудже! За мен това не е проблем! Проблем е, че почти всичко тук е жалко и посредствено! Проблем е, че в Бг непрекъснато трябва да се бориш с усещането, че си пропиляваш живота в тази жалка страна! А за футбола...футбол няма, няма и да има, вместо футбол има "футболна" истерия и ужасно кресливи и агресивни агитки и ултраси! Тези хора нямат нищо общо със спорта - това са комплексирани агресивни неудачници, които правят този спорт изключително непривлекателен!!!!

314

Анонимен

преди 4 години

Сега вече разбрах защо англичаните искат Brexit !

313

Анонимен

преди 4 години

Нашите я докарват само да имитират големите звезди по стойки, татуировки, самочувствие. Вдигнати носове, ще кажеш че в Барса играят. После на терена, пълна трагедия и позор. Слаба работа, нулев професионализъм. Приличат на деца в училищен двор. Просто нивела е толкова нисък че не може и да се говори за международен футбол. Звучи смешно

312

Хасан Ахмак Улусой

преди 4 години

ТРИ ГОЛА - ХЕТТРИК НА МАВЪРА ОТ МАН СИТИ СЪС АРАБСКОТО ИМЕ РАХИМ СТЪРЛИНГ. И ОЩЕ ЕДНО ПАРЧЕ ОТ МАВЪРА ОТ МАН ЮНАЙТЕД - МАРКУС РАШФОРД , И ДВА НА БЕЛИЯ БЛЕДОЛИК ГОСПОДАР - БАРКЛИ .ЕВАЛЛА, МАШШАЛЛАХ АШШКОЛСУН !

311

Анонимен

преди 4 години

Режима на Борисов, ни докара до пълна разруха на всички нива, спорта е само видима част скоро и всичко друго ще излезе на яве и ще сме в 4тан национална катастрофа без да сме във война!

310

Ганчо

преди 4 години

Закриите това гнездо на некадърници начело с цялото ръководство. Тези са срам за България. Относно феновете, първобитен национален отбор, първобитни запалянковци. За тези артисти-футболисти само бой сега и да забравят националния. Балъков да се изгони той не може да направи нищо.ПРОВАЛЕНИ И НЕКАДЪРНИ ФУТБОЛИСТИ И РЪКОВОДСТВО - МАХАЙТЕ СЕ .

309

Тюрк

преди 4 години

Кажи му българин и не го биждай повече.

308

Анонимен

преди 4 години

Преди Brexit агличаните показаха на българите Bulexit !

307

Путин до 397

преди 4 години

Аз хакнах и мача.Трябваше да свърши 15:0,ама ми стана жал за българите(нали сме на една граница), та реших да бъде само 6:0. Не исках футболистите ви да бъдат замервани чак пък с домати.

306

балъчето

преди 4 години

не са притесняваите другият път ша ги сборим

305

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам - игра грозна, футболисти посредствени, ръководството боже опази, резултати (напълно логично) нулеви от години. Какво толкова му харесват т.нар. запалянковци, ядосват се, страдат постоянно, критикуват, анализират причини. Не е ли ясно, че в БГ този спорт е посредствен и такъв ще си остане. Човешки ресурс няма, школи няма, ман-та ли-тет ня-***, пари (за футбол, не за коли и дискотеки) също няма. Вместо да се тюхкат за безнадеждни неща да се хванат за работа.

304

Анонимен

преди 4 години

Футболните фенове - клоаката на българското общество !

303

Анонимен

преди 4 години

Ама не може така, Бойко гарантира,че няма да ни вкарват голве,защото на англичаните вече им бият дузпата от Е.С.