86

Анонимен

преди 4 години

Досега имаше две инванзии на Турция в Сиря "ефратов щит" и"Маслинова клонка". нито една от двете не бе санкционарана от Сирия. Досега Асад бе твъред зает с ИД и Ал Кайда, за да обърне внимание на външните врагове, но е то че нещата се променихаааааапо време на "Ефратов щит" Турция прати към 60 танка, да видим сега дали ще са достатъчни.

85

Анонимен

преди 4 години

тия "терористи" - ако говорим за ИД - бяха непрестанно финансирани от САЩ, Франция и Турция, също и от ИЗраел. Те им даваха орържие срещу петрол. Те ги създадоха, това бяха най-вече техни наемници САЩ 5 гоздини само се правеха че бомбардират. Дойдоха русия и за 6 месеца с три жертви изметоха половината територия на ИД....що ли?Сега като се разпадат ИД и САЩ се притесниха. Хубаво ама между временно АСАД вече е със самочувствие. АРмията му не се бие с 10 врата в десет посоки.

84

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая ще има *** в шалварите на Ердо.Геополитика без големи съюзници не се води.Разчитането на временното положение и късмета ,почти винаги вещаят крах.Накрая ще обяви някаква имагинерна "победа" и ще се върне от където е изпълзял.Всичко може да си промени много бързо.Ентусиазма бързо може да се смени с отчаяние.Туркия ке падне.

83

Осман

преди 4 години

Асад едни терористи не може да озапти държавата му стана разграден двор тръгнал да спира най-силната държава в региона Турция! Айде олан сенде!

82

анон

преди 4 години

<html><body><!--StartFragment-->генцията съобщава още, че правителствените сили влизат в град Айн Иса в провинция Рака, където местното население се е събрало на входа на града, за да посрещне сирийските военни.<br>По-рано SANA съобщи за разполагането на подразделения на сирийската армия в населеното място Тел Тамер в северозападната част на провинция Хасака, на 30 км от границата с Турция.<!- - зо повече подробности във Фокус има карта

81

Анонимен

преди 4 години

Казах аз че Турция ще закъса ама кой да слуша.

80

Анонимен

преди 4 години

Сирийските правителствени сили взеха под контрол едновременно няколко населени места в северната сирийска провинция Ракка, съобщи държавната агенция SANA, предава ТАСС.Според информацията на сирийската обществена медия, армията на президента Башар Асад е взела град Табка край Ефратския ВЕЦ, както и разположеното там военно летище.

79

Франкофон

преди 4 години

Ето думите ми се потяърждават само за 24 часа 14 немски допотопни тенекии са дали фира.Нема Витман Нема Айхман.Тенекии пълни.

78

Анонимен

преди 4 години

Това виц ли е?

77

Анонимен

преди 4 години

До 79Отпуши си ушите и се направи срочно клизма може да чуеш още какви ли не неща кога ще го вадим Ердоганя като Кадафи от някоя канавка ?

76

Анонимен

преди 4 години

Леле, ЕРдо, като те запука Асад от едната страна и Путин - от другата - свят ще ти се завие.

75

Франкофон

преди 4 години

Сега ще бъдат ушамарени немските танкове Леопардис и митът че герма ците могада произведат нещо повече от Гоуф ще бъде разбит на пух и прах.

74

Пепа

преди 4 години

*** тва сериозно ли?

73

смех

преди 4 години

Сега остава другаря Путин да демонстрира нагледно как работят ракетите С400 дето му ги продаде на чичкото с мустаците и турците ше се приберат с кафяви памперси!

72

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Хубаво влезе в Сирия, ама да видим как ще излезе..===========с пълни шалвари с барабонки, както турция излиза от всяка война.

71

Рад

преди 4 години

В родните медии липсва уточнението, че сделката между кюрдите и Дамаск е постигната с посредничеството на Русия и мълчаливото съгласие на САЩ. Преди няколко часа турците са ударили от въздуха журналистически конвой.

70

Анонимен

преди 4 години

До 72 Ердоган е грузинец,като Сталин!

69

Анонимен

преди 4 години

Евроатлантиците изпаднаха в мозъчна смърт, сега кой да подкрепят и те не знаят, хахахаха не е лесно да си с две гънки на мозъка и те вдлъбнати навътре. Xайде квичете Тръмп победа, смърт на Асад забравихте ли какво врещяхте миналата година хахах соросидчета мизерни.

68

Анонимен

преди 4 години

Не се притеснявайте ,Турция ще бъде разорена,просто демократичните общества не действат импулсивно!Така беше и със Садам и особено със Сърбия!Преговорен процес,Детйтън, срещи Милошевич-Клинтън ,сърбите си знаеха своето и накрая избомбиха съюзникът си от две световни войни!Същото и с Хитлер,Мюнхенското спорузомение,отстъпки и т. н.!Турция нека да продължава в същия дух,наказанието й ,я чака!

67

Анонимен

преди 4 години

А дали Асад и руснаците от една страна и Ердоган от друга са се наговорили да действат заедно срещу кюрдите? Така кюрдите сключват мир с Асад и край на автономията им, за да не ги избият турците. И за Турция и за Сирия и за Русия е най-добре сегашната ситуация да се унищожи армията и автономията на кюрдите.