37

Анонимен

преди 4 години

Европа ясно да определи кои са и приятелите там, кюрдите, ислямска държава, други някои и да бъде последователна. Засега ЕС е само клоун на верижка

36

Анонимен

преди 4 години

Диктаторчето Ердоган в момента държи козовете - ако Европа и САЩ му наложат санкции, той ще отиде при Путин и така НАТО и САЩ ще изгубят изключително важен съюзник в изключително важен момент. За десетките военни бази на алианса и американците да не говорим. ЕС и САЩ просто не могат да си го позволят в момента. Има вероятност третата световна вече да е започнала.

35

Анонимен

преди 4 години

Рижавият паун се скри:-)

34

1234

преди 4 години

Феса се стряска по един начин, бой бой и бой! Тервел го е разбрал, приложил и ефекта е бил 700 г. Но лицемерна европа пробва спин с аспирин да лекува. Да приемеш турция в нато и ес? След още 10 г историците ще определят тази грешка от ранга на грешката плевнелиев или химически оръжия в ирак.

33

Йово

преди 4 години

По нета има много дивотии но тази е една от върховните. "Ердоган ще се стресне, ако Европа дестабилизира икономиката"! Коя държава ще му посегне, Германия ли, само за справка BMV, Mercedes, в близко бъдеще и WV имат заводи. Или ВБ и Франция които векове наред използват Турция като възпираща сила срещу Руското влияния на балканите и близкият изток. Малко по сериозно това са само приказки!

32

Анонимен

преди 4 години

"Фолксваген" е добила популярност европейска награда за агресори....

31

Анонимен

преди 4 години

Сега шефчетата на VW сигурно гледат като пребозали телета. Страшна стратегическа грешка допуснаха. Но не необратима. Евала на Б.Б., явно е по-информиран от тях какво ще се случва.

30

Анонимен

преди 4 години

Европа предприе вече "дестабилизация"... ...с Фолксвагена...

29

Фабрика за сълфетки

преди 4 години

Мога ли да взема поръчките за носни кърпички? Щото Турция ще продължи Операцията а другите ще риват още.

28

Анонимен

преди 4 години

Турция държи всички козове + тузът Ц400.Европа нито може да и се обяснява ( Турция пуска емигрантите към нея ).Нито може да я напада който и да било ( Ц400 ).Европо, изкyфяла бабичке, не ти дойде акъла след толкова много войни и беди.

27

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

ердуган е много противна личност

26

Анонимен

преди 4 години

До 23ЗАВИНАГИ, СИГУРНО и НЯМА СТРАШНО са най-гумените понятия !

25

Фандъкова победа

преди 4 години

до OMG_Lucker,аз затова ще коментирам тука. Мая Независимая няма шанс дори да е почти толкова независима колкото Радев .

24

Мислете

преди 4 години

Само си представете ако Турция пусне бежанците,ния ще загазим много като се има предвид че сме разграден двор.

23

OMG_Lucker

преди 4 години

Искам да попитам: що под другата тема- за Фандъкова, не може да се коментира? Случайност?

22

15

преди 4 години

до 21ЗАВИНАГИ Е, петрола вече е история, а друго в близкия изток няма. само руини, необразовани араби и голи поляни на които нищо не расте. мислиш ли, че на САЩ им пука дали труция и сирия се бият...

21

Циник

преди 4 години

Аха.... Европа на Мурксул ханъм го наказва яко - нов завод на Фолксваген.... Милиарди откраднати от европейските данъкоплатци... Та да не "пусне" тълпите нашественици с коран под мишницата.Ако същата тази демагожка се беше вслушала в "здравия разум" на Орбан, и беше върнала тълпите - кой откъде изпълзял - сега нямаше да и се налага да трепери от "ню ейджа" камилари и козари.Като Архимед - тя даде на султана - лост да обърне Европа!С всичките кусури на правешкия чобанин - и пиле нямаше да мине

20

Анонимен

преди 4 години

До 15Ей, внимавай с това ЗАВИНАГИ и прочети теорията на Айнщайн !

19

Анонимен

преди 4 години

трябваше и бай Тошо навремето на направи като Ердуган. Не да гони турчеещите се от България и да им сменя имената, а направо с танковете и щяхме да сме си решили проблемите с тях. СТРАННОТО е, че тук турчеещите се са на страната на ердуган.

18

Анонимен

преди 4 години

Потентността на Европа да упражнява реално политическо влияние е колкото на 110 годишен старец. Единственото което ЕС може е да приказва по телевизията. Това е голата истина. Русия изтегли ли се от Донбас? Не. Никой не бръсне ЕС за нищо. И защо да я бръснат? По телевизията говорят едно. А делата ги знаем. Заводче тук. Далаверка там. Това е.