52

Нане

преди 4 години

Ванга, май, ще се окаже права...Накрая. Не вярвах на пророчици, но войната в Сирия, май, ще ми обърне мирогледа...

51

Анонимен

преди 4 години

"Видимо си ***!!!!"Видимо говориш на себе си и се наричаш така. Вземи прочети малко, да разбереш защо въобще възниква този "арменски геноцид", кой ги е подстрекавал арменците да вдигат бунтове и защо. Вземи прочети, да се образоваш и да видиш твоите мирни кюрди какви кланета са правили над арменците. Дето даже иначе генетично са почти едни и същи. Два европеидни народа, живеещи от 2000 години там, в едни и същи земи.

50

Емируллах

преди 4 години

Много е лесно да плачеш за терористи когато не застрашават твоята територия и население, нали? Тъпите франсета за едни жълти жилетки избиха толкова хора, а сега са много загрижени за човешките права. Операцията е за да има къде да се върнат милионите бежанци, които вие не искате и не плащате за тях. Кой ви е длъжен?! А за прегрижените терористи ще ви ъпдейтна - 356 вече взеха търсената от тях земя.

49

шматка

преди 4 години

До 50Я не се прави на ощипан.Цивилизованата ви армия е там за да прави етническо прочистване.Заповедта е в този район да не остане жив кюрд.ХахаЕтническо прочистване в 21в на чужда територия.Е как ще станеВреме е Ердо да си смени дилъра

48

Анонимен

преди 4 години

"След Арменския геноцид ще има и Кюрдски геноцид. Срамното е ,че това се случва със съгласието на така наречените демократични държави."Ако беше малко по-умен, щеше да знаеш, че в т.нар. "Арменски геноцид" всички са виновни. И щеше да ти дойде на ум да прочетеш малко за този "геноцид", преди да говориш за него и да се излагаш като кифладжия. Най-малкото щеше да знаеш, че в него кюрдите са убивали най-много арменци. Иначе всички са виновни. И трите народа.

47

шматка

преди 4 години

Хитрите янки насадиха султана на пачи яйца.Не може назад защото поклонниците му неоосманисти ще го разкъсат.Не може и напред защото ще докара турците до просешка тояга и пак ще го разкъсат.Идните дни ще са много ингересни.Само изчакайте световните медии да пуснат кадри от сраженията.

46

Анонимен

преди 4 години

До 44.Това което прави Ердоган е плод на болни амбиции.

45

Анонимен

преди 4 години

Хайде само ми кажете, тия дето сега реват, че една цивилизована и съвременна армия ги нападала и трябвало да изоставят "домовете си" (дето не се знае дали са техни въобще), как и защо са живяли нормално в среда на терористи? Ако искат мир, защо вдигат оръжие срещу турската армия, вместо да помагат на турците? Очевидно значи кюрдите не искат мир, а търсят кръвопролития и не искат мирно цивилно сирийско население да живее в завзетите от тях земи, искат само те да са там, избиват другите.

44

Анонимен

преди 4 години

След Арменския геноцид ще има и Кюрдски геноцид. Срамното е ,че това се случва със съгласието на така наречените демократични държави.

43

Тръмп показа

преди 4 години

Истинското си лице.Той е страхлив сребролюбец , като приятеля си Путин.Уж мъжаги , но реално са ***.

42

Анонимен

преди 4 години

До 31 То именно Арменците бяха избити от турската армия преди 100 години.

41

Я оставете

преди 4 години

Ердоган да си свърши започнатото,той знае какво прави. И спрете да пишете пропагандни статии.

40

Анонимен

преди 4 години

Побъркаха ги тези хора. Вселената да накаже виновните!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Разсипаха я тази Сирия.Този Ердоган е турски убиец .

38

Анонимен

преди 4 години

Хубава ли е американската демокрация какво се оплаквате не сте ли вие дето се кланяхте на САЩ ха-ха-ха-хa. Някой ще се учуди ли ако Иран, Турция и Русия нападнат ЕС и затворят устата на глобалистките празни кратуни

37

Анонимен

преди 4 години

Вие с кюрд имали ли сте си работа? Бягали били, не знам си какви... Бягат терористи и ятаци на терористи...

36

Анонимен

преди 4 години

Кюрдската работническа партия е обявена от САЩ, ЕС и НАТО за терористична организация. Според тях, това е етническа сепаратистка организация, която използва насилието за постигане на целите си за създаване на независима кюрдска държава в някои части на Югоизточна Турция, [ Североизточен Ирак ], Североизточна Сирия и Северозападен Иран

35

Анонимен

преди 4 години

Слуховетв бяха, че СА е купувала оръжие от източна Европа (най-вероятно вкл. България) и го е раздавала на ИД с любезното съдействие на ЦРУ и МОСАД, които реално са създали ИД. В същото време САЩ са снабдявали кюрдските терористи с оръжие и пари. Отново със съдействието на МОСАД. Всички помним клипчетата в Youtube в които кюрдите накичени с оръжия възхваляват Израел и развяват израелски знамена. Правиха размирици там и сега Турция като настъпи терористите, пускат статии по медиите в Европа...

34

муспи

преди 4 години

До Зоро - Златни ти уста Зоро, но аз бих допълнил - ако бежанския поток се насочи към изсраел, като за целта се унищожат атомните бомби и самолетите им директно в базите, и се обгради с араби с калашници и минни полета не даващи възможност евреите да излязат, ще се забележи че евреите в диаспората са спрели военните действия и са започнали връщането на бежанците от Европа и САЩ, със средства на МВФ и Федералния Резерв на САЩ - и двете еврейска собственост.

33

Анонимен

преди 4 години

Кюрдите не са фактор никой не може да ги победи, но и те нищо не могат да направят нещо като талибаните в Афтанистан. Като се върне умерената сирийска oпозиция и Сирия пламва наново после Ирак и Либия Стойте и гледайте каква каша ще се забърка там.