451

Анонимен

преди 4 години

Значи аз ако се опитам да мина нелегално границата ще ме арестуват, бият и какво ли още не! Ще ми се стъжни! Ама тия ако се опитат видиш ли ня.а кой да ги спре! Бойко се пренася та ЕС да пусне още пари за Турция! Той си е в комбина с тях нашия фес!

450

само питам

преди 4 години

Как ще я бутнат ппросто ей тъй тая ограда бежанците? Нали течеше и ТОК по нея? Да не би наши ро*ми да са откраднали и жиците на оградата???

449

честно

преди 4 години

Като Бойко НЕ иска да ги стреля Динко и бандата му ще ги понатупат и ограбят и набързо повечето бежанци и те ще избягат от България. Само дето и Германия не ги щат.Според мен още в Турция някоя вечер Ердоган ще поръча да ги избият и тайно ще ги погребат.

448

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОЖЕ ПАЗИ БЬЛГАРИЯ

447

ГРАДКОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГ ДА ПАЗИ БЬЛГАРИЯ

446

sineok ciganin

преди 4 години

няма стрелят ще ги замерват със суджуци

445

Анонимен

преди 4 години

До Евреин"Племе от Унyгундурски сбироток с татуси неграмотни ypoди и гоя!"Еш па тоя ...

444

Анонимен

преди 4 години

"Всеки е свободен , стига да му стиска." ... да извърши самоубийство ...

443

Анонимен

преди 4 години

Теа 400 коментара реални ли са тука?Много странен сайт с 100% копирани статии от интернет

442

българина

преди 4 години

ако армията е само за натовски учения и военни паради да се уволнят всички и да се закрие от до! за какво е тази армия ако няма да стреля! аз данъци за статисти няма да плащам! вашта *** ца предателска

441

Стамат

преди 4 години

Ердоган може да бутне каквото и когато си поиска на Боко ;-)

440

българина

преди 4 години

щом е така, още утре да се уволни цялата армия и жандармерия заедно с този *** и да върнат заплати със задна дата, че забуждават 7 млн души, че са вземали заплати за нещо което не могат да свършат, сиреч да пазаюят границата с оръжие!без оръжие си е митинг и той не струва пари..... митинги правим и сега! смърт за предателите

439

Тихомир Томов

преди 4 години

Валерката Симеонов / Балевски / ни успокояваше , че това е най-великата Българска ограда до сега . Правеха я близките на властта и се хвалеха , че е лукс изпълнение - поне като цена !(

438

100%TURK

преди 4 години

Само че тия бежанци са по поръчка на Меркел.....и са за Германия.Вноса на бежанци за България ще бъде от Италия и Испания.Бербери ,нигерийци ,кенийци и т.н....

437

Анонимен

преди 4 години

До 24 часа ,2000 военни щяли да стигнат до границата.Вие представяте ли си този колко е НЕумен.....ч

436

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя защо не работи,а обикаля страната като цветарка,за да си рекламира партията.Не го ли е срам?Държавата на автопилот ли е?

435

Анонимен

преди 4 години

Ако ги пусне предлагам армията да им осигури охраняван коридор до сърбия или румъния. Който бежанец иска да остане да се мъчи в България да му се издаде статут и да отиде в лагер. Едва ли повече от 1000 души ще го пожелаят. Всички искат към Германия и зад нея.

434

Хан Крум

преди 4 години

Боко - ама наистина си ***.Дори и да си решил да не стреляш, защо трябва да го казваш на враговете. Напротив трябва да обясниш как ще защитаваш границите със всички възможни и невъзможни средства. А твоето звути като покана към африканците - ела и ме нае..би. За това ли ти плащаме бре тикво? Плащаме ти да ни пазиш а не да сваляш гащите си пред африканската напаст. Ама наистина ***. Казвам го със съжаление защото до сега все за теб съм гласувал. Но си *** тиква - вервай ми!

433

Анонимен

преди 4 години

Ама това ограда ли е?Не беше ли инженерно съоръжение,гордостта на винкела.А иначе ако я духнеш,ще падне.И без бежанци.Бокоооо,защо даде 250 милиона грешни пари за едно нищо?

432

Анонимен

преди 4 години

Умерената опозиция ,нали режеха глави на деца?,, Радваха,, се на 11 годишното момче ,че ще го колят ,потупваха го ,а детето се молеше ,плачеше . ЗАТОВА БОЙ,ЗАРАДИ КЛАНЕТАТА НА ДЕЦА И УКРИВАНЕТО НА ИСЛЯМИСТИ ,В СЕВЕРНИТЕ ЗЕМИ ,ЗАВЛАДЕНИ ОТ ТЯХ .