155

Анонимен

преди 4 години

Напротив, точно срещу нея сме. Опита да направи центъра на столицата на селски мегдан, затапи улиците, безкрайни ремонти и ремонти на ремонти.

154

Анонимен

преди 4 години

Другарю червен *** пишеш от години в този сайт и нищо не си постигнал, сега ще е същото. Просто Софиянци не могат да понасят такива като тебе в частност и БКП-БСП като цяло. Вие сте омразни хора и всеки с достойнство би се спрял да хвали българоубийците от тази партия.

153

Пак ли ?

преди 4 години

Аз подкрепям Фандъкова, защото знам къде съм живял преди 30 години и къде живея сега и всеки непредубеден може да го види, но след всчико което чета тук ми се иска да дойде Мая, за да мога след 2 години отново да слушам позабравената вече фраза ТЕЗИ ПАК НИ ИЗЛЪГАХА.ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ ! Аз имам достатъчно възможности и да не живея тук.

152

АнонимеН

преди 4 години

СЛУГА НА БОРИСОВ АКО НЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ И ИЗМАМИ КАТО ФАНДЪКОВА НЯМА ДА Е СЕБЕ СИ!!!СОФИЙСКА ОБЩИНА ПОЕМА РАЗХОДИ КОИТО ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ И ТАКА Я ИЗТОЧВАТ !! БЕЗУМНО ОГРОМЕН БЮДЖЕТ НО ПАРИ ВСЕ НЯМА И ТО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ЕС ПЛАЩА 70-80% ОТ СТОЙНОСТТА НА ВСИЧКО ДОРИ И НА НОВИТЕ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА КОИТО СЕ КУПУВАТ !

151

Анонимен

преди 4 години

В София няма нито една чешма с течаща вода и нито една обществена тоалетна.И това е факт, който селската учителка по руски не може да промени, колкото и да лъже

150

Анонимен

преди 4 години

Оставка, некадърна марионетко.Ти у тлъстият ти шеф, и двамата провинциалисти и турбо селяни, съсипахте града ни.

149

Анонимен

преди 4 години

Другарко Фандък ти можеш ли да боравиш с компютър. Или, за теб компа е като мираж в пустиня. Научи се другарко да работиш с комп и влез в който и да е сайт и прочети форомите. Ще прочетеш много интересни неща за себе си. Когато ги прочетеш ще разбереш мнението на хората. Тогава ще може да говориш че хората нямат нищо против теб. Прочети мнението на хората претърпяли твоите ремонти с твоят обръч от фирми. Щото ти си сложила розовите очила и невиждаш разрушенията които си сътворила.

148

Анонимен

преди 4 години

1. *** няма как да има усещане, особено след като намали цената на билетчетата от 1лв. на 1,60. 2. На прав път си, ако той води до с. Белчин. 3.Вероятно подобряването на договори с разни хайдуци означава вдигане на цената на предлаганата услуга.4. Най-сериозния проблем е в това, че присадени на *** джанки се опитват да реализират болните си селски амбиции, ами първо докажи че ставаш като те изберат за кмет поне на родното ти село.5. тн От 10 години години говориш само в бъдеще време, не чух ни

147

Данков

преди 4 години

До До 142Това е след освобождението пич, плюс това аз не мразя софиянци, напротив.Просто ми е смешно когато някой каже че е кореняк софиянец.

146

Анонимен

преди 4 години

Що за личност трябва да си, за да танцуваш по команда на Тиквата?Как се гледа в огледалото?

145

баба мара

преди 4 години

нямам нищо против гжа фандъкова тя е изп директор на борисов които управлявасофия чрез сос където герб има мнозинство заради застрояването в люлин щегласувам с отвращение за м манолова въпреки че съм от негласуващите обаченовия строеж до бл 204 ме изкара от летаргията

144

Инженер

преди 4 години

Как може да сме срещу нея, след като тя е една добра, мила и послушна женица, сложена там от шайка схемаджии за да могат да цоцат от огромните средства, които най-богатата община в България концентрира. Те отиват в кръговете фирми на политиците, а ние се препъваме в кривите плочки и части от морски животни (пипала, перки и др.)

143

Анонимен

преди 4 години

Никой не очаква точно в този сайт да хвалят ГЕРБ и Фандъкова , но все пак спомнете си Лукановата зима и онова недоносче т.н. кмет , който въведе купони за хляб без да има хляб в магазините. София беше като след бомбардировка, мизерия и мръсотия. Това го пиша за тези хора, които сега са дошли в София и не помнят и не знаят какво беше при комунистите, какъв ужас и мизерия. Никога БКП-БСП не трябва да са на власт.

142

Анонимен

преди 4 години

АЙДЕ СТИГА СТАРИ ЧАНТИ

141

Анонимен

преди 4 години

За нея било работа, а за другите - пост!!! Като и се работи, може да стане учителка и да взема 1000 лева, съвсем благородно и без да краде!

140

До 142

преди 4 години

Първият театър, зоопарк, читалище, народна банка и музей са построени в София. Гръцкият, румънският и сръбския крал са идвали в София, заедно с голяма част от английските и италианските аристократи. Прочетете дневника на внучката на Виктория какво има да каже за София. Една от първите църкви в света е в София, третата по големина синагога в Европа, джамия, бални зали, жълтите павета вдъхновяват най-известният детски роман. Отидете в другите балкански столици и 1/4 от това в София няма да видите

139

Анонимен

преди 4 години

Рано или късно и заместник - председателя на герб ще остави София на мира. И тогава ако някой бръкне в архивите на общината такива змии и гущери ще изпълзят от там, че кутията на пандора ще е детска работа.Точно затова е зорът. Да отдалечат времето, когато ще им лъснат далаверите на гербаджиите в София.

138

Анонимен

преди 4 години

Правилната жена на правилното място! Никакви скандали около живота и,нищо за което трябва да се обяснява! Скромнота и добро излъчване! Разликата с другите кандидати за кмет се вижда!

137

Данков

преди 4 години

До до 140Остави ги пич/пичка нека си мислят че са културна столица.Всички така наречени кореняци софиянци са от провинцията.То няма как да е, все пак са били десет хилядно население през 1878г. докато Пловдив е бил 150000 а Варна 120000.Сега са столица и си мислят че всичко се върти около тях.

136

До 136

преди 4 години

Понеже любимото ти Данче направи София на ко ч ина, ти така щастливо грухтиш и квичиш одобрително, защото за теб тези резултати са прекрасни.Но нормалните хора не искат да живеят в ко ч ина.